Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 sep 2011 - Anul XVI, nr. 209 (4807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şapte remedii contra impotenţei

Disfuncţia erectilă este o boală care afectează foarte mulţi barbaţi, deşi unii nu vor să recunoască acest lucru. Cauzele ei sunt preponderent organice, fizice, însă blocajele de ordin psihologic nu trebuie nici ele neglijate, acestea din urmă fiind cel mai greu de dovedit şi de soluţionat!

Ateroscleroza este principala cauză (50-60 %) a apariţiei disfuncţiei erectile la barbaţii de peste 60 ani. Ea constă în depunerea unor plăci ateromatoase ("lipidice") pe interiorul vaselor din tot organismul, afectând deopotrivă inima, creierul, rinichii, ochii, potenţa şi aşa mai departe. Fumatul este principalul factor de risc pentru ateroscleroză şi implicit pentru impotenţa produsă de această boală. Anxietatea faţă de un posibil eşec sexual, stresul, depresia, senzaţia de vinovăţie, tensiunile apărute în viaţa socială sau de cuplu, sunt câteva dintre cauzele cele mai posibile. Dacă nu sunt conştientizate şi tratate rapid, ele se înrădăcinează transformând o disfuncţie sexuală tranzitorie în una cronică.

7 remedii naturale pentru impotenţă: Muira Puama, Damiana, Brânca Ursului, Năpraznic – sunt plante cu efect de stimulare hormonală, excelente pentru a revitaliza viaţa sexuală. Gingko Biloba – Este o modalitate eficientă de a trata impotenţa. Ajută la intensificarea circulaţiei sanguine, creşte fluxul sanguin al penisului, rezultând în erecţii mai ferme. Ginko îmbunătăţeşte, de asemenea, concentrarea, memoria, ţine nivelul colesterolului sub control şi protejează organele de radicalii liberi. Kama Raja – este unul dintre cele mai bune remedii naturale provenite din India, acţionează la nivel molecular pentru a repara ţesutul afectat, inversând la propriu efectele anilor de stres. De asemenea, stimulează hipotalamusul şi glanda pituitară pentru a elibera hormoni şi a creşte nivelul de spermă, intensificând la maxim circulaţia sângelui. Este folosit în mod exclusiv ca un remediu împotriva impotenţei.  Alimentaţia sănătoasă – aceasta poate părea o soluţie prea simplă, dar s-a dovedit faptul că ajută barbaţii să trateze impotenţa. Aşadar, vei avea numai beneficii din adoptarea unei diete echilibrate, bogate în fructe, legume şi mâncăruri cu un nivel scazut al colesterolului. Nu uita nici de lactate, carne, usturoi, ceapă,  peşte, stafide, alune, deoarece aceste alimente conţin aminoacidul L-Arginină în cantităţi mari şi toate pot ajuta la vindearea impotentei. Evită, de asemenea,  alcoolul, fumatul şi drogurile. Exerciţiile energetice efectuate la sală şi la domiciliu – Beneficiile exerciţiilor gen yoga, tai chi,  ca un remediu al impotenţei sunt enorme, intensificând circulaţia şi având ca rezultat erecţii mai ferme.  L-arginina – Unul dintre cele mai comune remedii pentru impotenţă este acest aminoacid, folosit de organism pentru a produce acid nitric. Acidul nitric ajută vasele de sânge să se relaxeze, crescând circulaţia sângelui în organele reproducătoare. Sucul de rodie – este un suc excepţional de delicios, ce conţine cantităţi mari de antioxidanţi, având astfel, un efect pozitiv asupra disfuncţiilor erectile.

Moisoiu Mihai Marius
Terapeut  - terapii alternative
Psiholog
analizairisului @gmail.com

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte remedii contra impotenţei.
 Vizualizări articol: 2933 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Şapte remedii contra impotenţei2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei