Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 sep 2011 - Anul XVI, nr. 209 (4807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Căruţaşii, implicaţi în 40 de accidente în judeţ, majoritatea din vina lor

Luni, 5 Septembrie 2011 (16:27:28)

O statistică a Poliţiei Rutiere arată că de la începutul acestui an căruţaşii au fost implicaţi în 40 de accidente rutiere, cele mai multe producându-se exclusiv din vina acestora. Analizând perioada 1 ianuarie-28 august, poliţiştii au contabilizat 40 de accidente, soldate cu două persoane decedate, 16 rănite grav şi 33 rănite uşor. 
„Din totalul acestora, 30 de accidente s-au produs din vinovăţia totală a conducătorilor de vehicule cu tracţiune animală”, se arată într-un comunicat al ofiţerilor de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii. Pe de altă parte, faţă de anul trecut, situaţia este mai bună, în sensul că numărul persoanelor decedate în accidente de acest gen a scăzut de la şase la două. 
Această statistică a fost dată publicităţii ieri, odată cu lansarea unei campanii rutiere de reducere a riscului generat de implicarea în accidente a conducătorilor de vehicule cu tracţiune animală care circulă pe drumuri naţionale, comunale sau judeţene. 
Campania se desfăşoară până la finele lunii octombrie, poliţiştii urmând a le împărţi veste reflectorizante căruţaşilor şi totodată a le explica riscurile la care se expun atunci când se deplasează pe drumuri naţionale şi în general prin zonele unde accesul le este interzis. 
De asemenea, poliţiştii vor organiza întâlniri cu autorităţile publice locale pentru identificarea unor căi de acces ( chiar şi temporare ) pentru deplasarea căruţelor. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căruţaşii, implicaţi în 40 de accidente în judeţ, majoritatea din vina lor.
 Vizualizări articol: 680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Căruţaşii, implicaţi în 40 de accidente în judeţ, majoritatea din vina lor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei