Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 sep 2011 - Anul XVI, nr. 209 (4807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Dramă

Poliţistul mort în misiune avea salariul de aproximativ 900 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Niculai Costeniuc (44 de ani), angajatul Poliţiei Locale Suceava, care a murit sâmbătă, în timpul unei misiuni de urmărire, după ce Loganul Poliţiei Rutiere în care se afla s-a răsturnat pe DN 2, aproape de intrarea în Cumpărătura, avea un salariu de circa 900 de lei, după cum au mărturisit colegi de-ai lui.

Tatăl a doi copii minori, un băieţel de 9 ani şi o fată de 17 ani, Niculai Costeniuc avea studii superioare, fiind de profesie subinginer mecanic.

Din septembrie 2006, era angajat al Poliţiei Comunitare, transformată apoi în Poliţia Locală Suceava.

„Suntem profund afectaţi de ceea ce s-a întâmplat. A fost un bun profesionist, un om cu personalitate, apreciat de colegii lui de la Poliţia Locală. Era un om foarte corect, disciplinat, bun familist, la serviciu nu a avut niciodată probleme. Îl apreciez pentru ca îi plăcea ceea ce făcea, era ataşat de serviciu, de instituţie, era un adevărat coleg, un bun profesionist”, mărturisea cu ochii înlăcrimaţi la scurt timp după producerea groaznicului accident de la Cumpărătura şeful Poliţiei Locale Suceava, Viorel Horodenciuc.

 

„Nu s-a plâns niciodată că-i greu”

Ieri dimineaţă, mai mulţi poliţişti locali au venit la morga Spitalului Judeţean, pentru a însoţi sicriul cu trupul neînsufleţit al colegului lor, acasă, la Lisaura.

Soţia şi copiii lui Niculai Costeniuc era sfâşiaţi de durere.

În curtea din spate a spitalului se auzeau doar plânsetele unor copii care îşi vedeau tatăl fără suflare.

„Suntem dezolaţi, consternaţi de ceea ce s-a întâmplat. Am pierdut unul dintre cei mai buni colegi. Un om deosebit şi în viaţa profesională, şi în viaţa de familie. E foarte greu să putem exprima în cuvinte ceea ce am simţim. E copleşitor. Nu s-a plâns niciodată că-i greu, tot timpul a participat şi cu sufletul alături de ceea ce însemna activitatea noastră, colegii lui şi, repet încă o dată, e o pierdere deosebită pentru întreg colectivul”, declara şi directorul adjunct al Poliţiei Locale Suceava, Constantin Străpuc.

 

„Ce-ai făcut Doamne, ce-ai făcut Doamne, de ce l-ai luat?!”

În jurul prânzului, maşina care transporta sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Niculai Costeniuc a luat drumul Lisaurei, spre casa unde fostul poliţist locuia împreună cu familia sa.

Valeria Papuc îşi plânge vecinul. „Tare bun băiat. <Tare eşti harnic şi bun băiat Nicuşor.> Nu-i auzeai gura, nu se certa cu nimeni. M-am îmbolnăvit şi mai tare de când am auzit. Ce-o să facă nevasta asta şi băiatul lui că striga <tatiii, tatiii>, cui o să mai spună tati? Îl plâng ca pe băiatul meu”, plângea rezemată într-un baston de lemn bătrâna.

Marin Gîrtan îşi face cruce şi nu-i vine a crede: „Era cu cinci ani mai mare ca mine. Era pâinea lui Dumnezeu, un om sufletist, de ajutor, ferească Dumnezeu. Băiatul lui e născut în aceeaşi zi cu fetiţa mea. Zece anişori face pe 4 noiembrie. Doamne Maica Domnului... ferească Dumnezeu”.     

Din casa lui Niculai Costeniuc se aud plânsete. O bătrână iese din casă plângând, sprijinită de o altă femeie: „Văleu, măi oameni buni, ce nenorocire...”.

Poliţiştii locali adunaţi în curtea familiei Costeniuc stau toţi cu capul în pământ. Putea fi oricare dintre ei în acea misiune. Ultima pentru Niculai.

Plecăm din faţa porţii şi lăsăm familia îndoliată să-şi plângă mortul. Pe geamul întredeschis al maşinii o aud pe vecina Valeria şi mi se face pielea de găină.

„Ce-ai făcut Doamne, ce-ai făcut Doamne, de ce l-ai luat?!”, plânge bătrâna sleită de puteri. 

 

Ajutor din partea Primăriei Suceava

Contactat telefonic ieri după-amiază, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, ne-a declarat că în şedinţa de astăzi a Consiliului Local va propune acordarea unui ajutor financiar familiei îndoliate.

„Mâine (n.r. - astăzi) dimineaţă vom analiza posibilitatea de a acorda o sumă semnificativă familiei poliţistului. Nu ştiu deocamdată cât, o să stabilim. Am înţeles că au o situaţie delicată, cu rate la bancă”, a declarat primarul Lungu.   

 

Ultima misiune 

Sâmbătă, 3 septembrie. Ora 12:07. La serviciul de preluare a apelurilor de urgenţă -112 s-a primit un apel telefonic, prin care se anunţa faptul că o maşină cu numere de Iaşi transportă ţigări de contrabandă preluate din municipiul Suceava şi se îndreaptă în direcţia Fălticeni.

Imediat s-au dispus măsuri de identificare a autoturismului, fiind alertate mai multe echipaje auto ale poliţiei.

Agentul Marius Scutaru (28 de ani), din cadrul Poliţiei Rutiere, şi Niculai Costeniuc (44 de ani), angajat al Poliţiei Locale Suceava, se aflau într-o autospecială Logan, dintre cele pe care sunt montate aparatele radar, în zona Obcini. La volan era agentul principal Scutaru, care a pornit semnalele acustice şi luminoase şi a plecat în căutarea maşinii suspecte.

La câteva zeci de metri de intrarea în Cumpărătura, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, şoferiţa unui autoturism de teren Chevrolet, Luminiţa Leonte, în vârstă de 37 de ani, care venea dinspre municipiul Suceava, a vrut să facă stânga spre Bosanci, fără a se asigura.

Loganul poliţiei a acroşat partea din faţă a Chevrolet-ului, a derapat, a lovit un autoturism Dacia parcat regulamentar pe marginea drumului, după care s-a răsturnat.

Impactul a fost deosebit de puternic, jumătate din Dacia lovită de maşina poliţiei fiind pur şi simplu transformată într-un morman de fiare contorsionate.

Loganul Poliţiei Rutiere a fost avariat şi el serios. Cei doi poliţişti au fost scoşi din maşină şi transportaţi de urgenţă la spital.

 

Poliţistul rănit, transferat cu elicopterul la Spitalul Militar Bucureşti

Celălalt poliţist, agentul principal Marius Scutaru, a ajuns şi el la spital în stare gravă, fiind internat pe secţia de Reanimare.

Agentul a suferit, potrivit unor surse medicale, fractură de coloană vertebrală, având şi o coastă ruptă, dar şi pneumotorax, fiind stabil hemodinamic şi respirator.

Biroul de Presă al IPJ Suceava a comunicat că poliţistul a suferit leziuni pentru care necesita între 80 şi 90 de zile de îngrijiri medicale.

Marius Scutaru a fost vizitat, ieri, de colegi, care au reuşit să stea de vorbă cu tânărul pacient.

La cererea familiei, cu sprijinul conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Marius Scutaru va fi transferat, cel mai probabil în cursul zilei de astăzi, cu un elicopter la Spitalul Militar din Bucureşti.

 

Urmărire demarată în urma unei sesizări false la 112

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspector Bogdana Crăciun, a anunţat duminică că autoturismul urmărit de maşina de poliţie implicată în accidentul mortal de la Cumpărătura nu era încărcat cu marfă de contrabandă, aşa cum se sesizase sâmbătă prin apelul primit la 112.

„Autoturismul urmărit a fost identificat şi era încărcat cu mărfuri alimentare şi nonalimentare, pe care conducătorul auto urma să le comercializeze în condiţii legale. Urmează să verificăm apelul primit la 112, pentru a identifica persoana care a făcut sesizarea”, a precizat Bogdana Crăciun.

Dacă va fi identificat, individul care a făcut apelul fals la 112 riscă cel mult o amendă de câteva sute de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţistul mort în misiune avea salariul de aproximativ 900 de lei.
 Vizualizări articol: 2419 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.69/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 13 voturi
Poliţistul mort în misiune avea salariul de aproximativ 900 de lei4.7513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DA trimis de
( 5 sep 2011, 11:05:41
Dumnezeu sa il ierte ! Dumnezeu nu bate cu batul ! Cum anume s-a stabilit ca tanti cu masina nu a semnalizat si nici nu a auzit semnalele acustice, daca ambii politisti erau raniti? Interesant. Doar nu o sa scoata decedatul ca fiind responsabil, asa cum se intampla in majoritatea cazurilor. Politia e in relatia cu Politia, de asta cred ca tanti o sa fie pedepsita nevinovata. Dar asta e. Sa traiti bine, fraierilor !
1.1  RE: DA trimis de
( 5 sep 2011, 14:20:03
Esti cumva ruda cu proasta de "tanti"?? Nu inteleg cum poti sa iei apararea unei cretine care vireaza la stanga in momentul in care aude sau vede o masina de politie cu semnalele luminoase si sonore in functiune??? Cat de dobitoaca poti fi sa faci asemenea eroare fatala?? Orice conducator auto stie ca trebuie sa traga pe dreapta in secunda 2 cand vede o masina in misiune!!! Sper nu numai sa-i ia carnetul pe viata acestei fitzoase cu Jeep care nu respecta niste reguli ELEMENTARE, dar sa faca si un pic de parnaie sa-i mai sara ifosele din cap!! Dumnezeu sa-l ierte!!
1.2  RE: DA trimis de
( 5 sep 2011, 14:52:19
Dar cum poti sa ii iei apararea unui cretin care te amendeaza ca vrei sa stai jos in parc pe spatiul verde ?
1.3  RE: DA trimis de
( 5 sep 2011, 14:55:17
Nu stiu ce sa zic. Dar mi se pare cel putin ilogica afirmatia politistilor. O femeie sa nu fi oprit sau sa nu fi cedat trecerea masinii de pol cu girofar si sirena? Nu cred. Nu e credibila aceasta afirmatie. Poate e doar o scuza. Habar nu am. Dar daca insa se va dovedi ca nu aveau semnalele audio si vizuale puse, e nasol. Acolo e zona de banda continua. Deci nu aveau voie sa depaseasca. Ori se stie cam cu se comporta masinile politistilor, neaflate in misiune. Intorc unde vor, parcheaza unde vor, etc.
2.   Cateva pareri... trimis de
( 5 sep 2011, 11:13:42
Nu am vrut sa ma bag in seama la articolul din "uichend" pentru ca multi forumisti de pe aici au umplut comentariile cu pareri subiective despre politisti si conduita acestora. As dori totusi sa pun in discutie cateva aspecte nediscutate de pana acum:
1. Numarul Chevroletului este MJU. Din cate stiu acestea sunt numere ale anumitor masini de la Ministerul Justitiei. De ce nu se spun decat foarte putine lucruri despre soferita ? In fond, din vina ei s-a intamplat accidentul din moment ce masina politiei avea semnalele acustice si luminoase in functiune.
2. Ce cauta un politist local pe masina Politiei Rutiere? Au dreptul conform legii politistii locali sa aplice sanctiuni pe domeniul rutier? Avea acel politist local specializarea astfel incat sa faca fata unei asemenea misiuni?

Eu cred ca aici ar trebui sa reflectam si nu la cata mita ia sa nu ia un politist.
2.1  RE: Cateva pareri... trimis de
( 5 sep 2011, 13:59:49
Subscriu la cele spuse de tine. Bune argumente. Dar, bineinteles, nu ca s-ar rezolva ceva conform legii, pentru ca se va musamaliza imediat cazul, cum se obisnuieste in ultima vreme.
2.2  RE: Cateva pareri... trimis de
( 5 sep 2011, 14:51:26
1. Doar MAI are numere cu regim special (tocmai pentru ca erau o gramada de cocalari care isi puneau SV-69-MAI de exemplu). S-a reglementat chestiunea, si acum ei au MAI000000. Cat despre restul masinilor cu regim special (Ministerul public, Ministerul Justitiei, SRI, SPP, etc.) nu stiu sa aiba rezervat nimic. E posibil ca ministerul public sa aiba MPR la urma ... Masinile care au voie sa poarte girofar sunt reglementate in codul rutier. Cei de la SPP, pentru a avea voie sa aiba si sirena pe masina, isi inscriptioneaza pe masina "Politia" sau "Politia rutiera". Am eu un vecin care are SV-xx-SRI. Si nu lucreaza la SRI ... Iti imaginezi ca cei de la SRI isi pun la masina B-01-SRI si ies la filaj ? Sau cei de la SPP ?
2. Politistii locali au/vor avea voie sa aplice amenzi dupa codul rutier. Acum fac un soi de "practica". Daca vrei sa-i vezi la lucru, treci la ora 8 dimineata prin intersectia de la politie/sri/centrul de transfuzii - vei vedea un politist de la circulatie si unul de la politia locala. In tandem !

Cat despre urmariri in trafic, e complicat. Baiatul ala de 28 are pregatirea necesara si indemanarea pentru a urmari cu o dacie un bmw ? Ce a facut sau nu a facut in trecut e o alta chestiune. Era un berbec care spunea ca lui ia dat 402 ron amenda cu 88 de km pe ora in afara localitatii fix agentul ranit. De ce nu ai contestat amenda la instanta ? Ai scris la mentiuni in procesul verbal chestiunea asta, sau ai semnat ca primarul ? Ne dam viteji fara sa avem habar de ceea ce spunem !
2.3  RE: Cateva pareri... trimis de
( 5 sep 2011, 15:12:37
nu stii tu dar sunt. spre exemplu 84AMB numarul de la ambulanta. 84 fiind numarul ambulantei. si MAI au numai cu B nu cu SV sau alte coduri de judet.
2.4  RE: Cateva pareri... trimis de
( 5 sep 2011, 15:38:08
eududa uitate mai bn pe masinile de politie...sunt si cu SV...dar..dc marius la masina pe care lucra avea..XPO.....hai la diaconescu sa dezbatem...
2.5  RE: Cateva pareri... trimis de
( 5 sep 2011, 15:57:11
La masinile pe care le iau in leasing nu pot sa puna numar MAI 023128. Nu are nici o legatura cu combinatia de litere de la sfarsit, AMB, SEX, SRI, SPP, etc. Si eu pot sa-mi pun la masina de acasa TL-04-MAI sau CS-45-AMB - nu ma opreste nimeni (doar daca sunt libere si nu au fost deja acordate sau rezervate de catre o institutie). In rest, spor maxim la citit legislatia !
2.6  RE: Cateva pareri... trimis de
( 5 sep 2011, 16:39:49
Art. 46. - Numerele de înregistrare, forma si dimensiunile placutelor cu numere de înregistrare pentru vehiculele apartinând Ministerului Apararii Nationale sau Ministerului de Interne se stabilesc si se atribuie de aceste institutii.
2.7  RE: Cateva pareri... trimis de
( 5 sep 2011, 16:41:01
spor la placute . da din semnalizatoare ca sa te recunosc.
3.   Animalx esti bou trimis de
( 5 sep 2011, 11:16:14
Sunt atatia martori,cand o masina de politie are pornite semnalele eu zic ca vede ceva lume care se prind martori cand o astfel de vita vireaza fara sa se asigure.Daca la ea canta maneaua in masina de unde mama naibii sa auda ea ceva? Sper sa putrezeasca in inchisoare si sa nu mai prinda permis pe mana cat are ea lumina de la D-zeu.Femei proaste !
3.1  RE: Animalx esti bou trimis de
( 5 sep 2011, 12:00:18
eu sunt bou ca mi-am dat cu parerea? Eu zic ca tu esti bou, ca nu stii sa o accepti. Prostule !
3.2  RE: Animalx esti bou trimis de
( 5 sep 2011, 14:33:34
Asta e parere ba ? Cum poti pune tu o asemenea intrebare citez "Cum anume s-a stabilit ca tanti cu masina nu a semnalizat si nici nu a auzit semnalele acustice, daca ambii politisti erau raniti? ", tu nu esti bou fratele meu,esti idiot de-a binelea ! daca intra o vaca in tine si esti cu gatul in pioneze vine cineva sa te intrebe ce s-a intamplat sau cauta martori prima data ? E o chestie de conduita si logica,te apuci sa scrii si tu pe site-uri din lipsa de ocupatie !
3.3  RE: Animalx esti bou trimis de
( 5 sep 2011, 14:46:25
Prostule, ai fost acolo sa vezi cati martori au fost si ce au vazut? Evident ca Politia o sa tina cu unul de-al lor si o sa dea vina pe tanti. Si nu trebuie ca sa fii ne-am cu ea ca sa iti dai cu parerea. La fel ca si tine, pot avea si eu o parere. Asa ca incearca o alta metoda de a fi un idiot.
3.4  RE: Animalx esti bou trimis de
( 5 sep 2011, 15:20:06
ANIMALX lasa-ne! daca ai sa fi atent cand circuli pe strada, sau la trecerea de pietoni intr-o intersectie, ai sa vezi o gramada de boi care nu semnalizeaza cand fac "la stanga" sau "la dreapta" si aproape ca se urca pe tine. practic nu stiu de ce mama dreaq mai doteaza astia masinile cu becuri de semnalizare, ca oricum nu se folosesc si sunt doar pe post de accesoriu. sau unii sunt mult mai rau semnalizeaza intr-o parte si o iau in cealalta. oare ce boala misterioasa or fi avand astia?
3.5  RE: Animalx esti bou trimis de
( 5 sep 2011, 15:27:24
inca ceva. eu stiu ca la scoala de soferi te invata ca daca vezi sau auzi masina POLITIEI sau AMBULANTA cu semnale acustice si vizuale pornite tragi cat mai pe dreapta, nu te urci calare sau te iei la intrecere cu ei. deci e vinovata din toate punctele de vedere. masina politiei nu e obligata sa iti dea tie prioritate cand e in misiune ca tu esti vaca si trebuie toata lumea sa se dea la o parte din fata ta si a trenului. ca nu a semnalizat e in plus peste...
3.6  RE: Animalx esti bou trimis de
( 5 sep 2011, 16:57:19
Sunt de acord cu tine ca nu se semnalizeaza. Mai trist e ca sunt multi ca astia. Insa ce te face sa crezi ca tanti nu a semnalizat? Si la cum se intampla in Romania, de cele mai multe ori raposatul este de vina. Nu afirm ca politistul este vinovat si nici ca tanti este nevinovata. Iar in cazul acesta Politia Rutiera va demara ancheta dupa bunul plac, dupa martorii "lor". Nu conteaza ce a vazut omul, conteaza ce scriu ei acolo in declaratii. Si dupa ipoteza mea nu va fi niciun film captura de pe aparatul radio. Nimic. Si nu inteleg ce anume va deranjeaza ca imi dau cu parerea. Pentru asta sunt bou? Prostilor.
3.7  RE: Animalx esti bou trimis de
( 5 sep 2011, 23:40:48
eu nu am spus ca esti bou doar am raspuns lacomentariu
4.   Interesant trimis de
( 5 sep 2011, 11:28:37
ar fi interesant de vazut imaginile pe care l;e inregistra aparatul radar din logan..........asta daca era in functie...!
5.   ...... trimis de
( 5 sep 2011, 11:32:43
multa sanatate si recuperare grabnica Marius!
6.   900 RON - Primaria - distanta trimis de
( 5 sep 2011, 12:17:42
1. Ce inseamna 900 Ron draga MonitorulSV? Din cate stiu eu 750 Ron primesc ratia de mancare pe luna. Sa inteleg ca asta era salariul de baza + sporuri. mentionati cat a luat luna trecuta salar net si atunci cred. Altfel nu spuneti ca a murit cu doar 900 Ron salar. Dupa cum zicea si Lungu, avea rate, situatie delicata... din 900 platea rate?

2. De ce sa dea primaria bani. Sa dea Min de Finante, ca pentru ei prindea hotul ca sa evite evaziunea si Min de Interne, ca era angajatul lor.

3. Inainte de a acuza cred ca trebuie vazut inca un aspect. Cu ce viteza mergea masina politiei si daca nu cumva venea dinspre o curba sau o vale si in acest fel nu a putut fi observata de soferita. La 120 km/ora si o curba la 3-400m nu cred ca mai este vinovata soferita de nimik. E vorba de maxim 8-10 secunde pana a intrat in tine unul zic eu.

In fine, Dumnezeu sa ii ierte. Si sa dea Dumnezeu multa sanatate colegului trimsi la Bucuresti.
6.1  RE: 900 RON - Primaria - distanta trimis de
( 5 sep 2011, 12:27:36
Imi retrag pct unul si doi din comentariu.

Subsemnatul COSTENIUC NICULAI, având funcţia de agent comunitar superior la Primăria Suceava, declar pe propria răspundere, că împreuna cu familia deţin următoarele active şi datorii.

Era angajat la Primariei. Acum ma uitam si eu pe declaratia de avere si nu pricepeam de ce nu o gasesc pe IGPR. Am gasit-o pe site-ul primariei.
6.2  RE: 900 RON - Primaria - distanta trimis de
( 5 sep 2011, 15:04:01
Si la punctul 3 sunt cateva aspecte de comentat.

A. Sirenele de pe masinile cu radar sunt extrem de puternice - este exclus sa nu le auzi daca sunt pornite (cu exceptia cazului in care esti surd, sau ai sistem de 8 boxe de 40W bucata date la maxim). Sunt zeci de martori in zona care pot confirma sau infirma daca politia a avut sirena pornita. Daca a pornit-o la 100 de metri de intersectie e gresit ...

B. Nu orice berbec se poate angaja in urmariri in trafic ! Daca ai permis B, C, D, E etc. nu inseamna ca te urci pe logan si pleci in urmarirea traficantilor care conduc bmw, vw, etc. Daca faci asta, inseamana ca nu ai nimic in cap. Mai vinovat e ala care ia dat ordin sa faca asta.

C. Ce nu inteleg eu este cum dintr-un apel la 112 care spune "masina cu numere de inmatriculare IS-69-SEX duce tigari de contrabanda spre iasi" cineva se sesizeaza si trimite nu una, ci doua masini in urmarire. Daca e adevarat ca asa s-a intamplat, inseamna ca tot sistemul este praf. Orice cretin care suna la 112 trimite masinile in urmariri prin oras ? Eu nu prea cred si sunt convins ca e o minciuna gogonata ... Informatia o fi provenit de pe la un informator de-al lor care s-a inselat ... poate ? Desigur ca adevarul nu-l vom afla niciodata, toti fiind preocupati sa-si scape pielea.
6.3  RE: 900 RON - Primaria - distanta trimis de
( 5 sep 2011, 15:11:30
Sa mai zic si eu una.
Eu unul am sunat saptamana trecuta la 112 ca era sa ma "turteasca" un autobuz. Cand am sunat, am zis ca sunt pe calea unirii, etc, operatorul m-a intrebat: Sunteti Dl. ... Si mi-a zis pe nume. Curios, e adevarat ca eu am abonament, dar asta nu inseamna ca nu stiu cine suna. Si ca paranteza, astia stiu si de pe ce model de telefon suni. Is curios cum de nu s-a aflat cine a sunat. Imi iau si eu maine cartela din piata mica, si sun la 112. Incendiu devastator, accident cu victime, etc la ...undeva. Fug toti, politie, descarcerare, salvare? E dunbioasa treaba, dar cum zicea IREAL: "Desigur ca adevarul nu-l vom afla niciodata, toti fiind preocupati sa-si scape pielea"
6.4  RE: 900 RON - Primaria - distanta trimis de
( 5 sep 2011, 16:05:14
A. Operatorul de telefonie mobila furnizeaza catre sistemul 112 toate datele de care dispune (nume, prenume, adresa, serie buletin, ISMI, IMEI - de unde poate afla si modelul de telefon, pozitie geografica, etc.). La telefonul public vin doar adresa si pozitia geografica. Daca iei o cartela din piata mica si o pui in telefonul in care ai avut SIM-ul de la abonament si suni sa tragi teapa, esti bun de plata.

B. Daca suni si spui ca arde o casa, e normal sa vina pompierii sa stinga. Daca ai pacalit, primesti amenda dupa lege. Dar sa suni si sa anunti ca un bou are tigari in portbagaj (care nu reprezinta deloc o urgenta si nici pericol social) si astia sa plece cu doua masini intr-o cursa mortala, mi se pare aberant. Si prea trasa de par ca sa fie adevarata !

Adevarul e dincolo de noi ...
7.   STYLED trimis de
( 5 sep 2011, 12:47:35
Nu fi prost ca tara geme de oameni ca tine...oricui se poate intampla...dupa cu arata mai sus si DELICATU...pot fi mai multe ipoteze...oricum...pedeapsa maxima ar fi cu suspendare pentru ucidere din culpa. Poate sa-si scoata femeia eventual un certificat precum nu prea aude,nu prea vede...asta in caz de necesitate
7.1  RE: STYLED trimis de
( 5 sep 2011, 14:30:35
Presupunand ca iti trimiti sotia cu masina in oras ea semnalizeaza intentia schimbarii de mers,altul "nu prea vede" si "nu prea aude",intra in ea si o OMOARA,atunci tu ce mama draqului faci ? o incurajezi sa scoata certif de handicapata cand ea deja poseda permis de conducere si femeita e la 2 m sub pamant ? Vezi ca esti prost ? Suntem tigani frate,si cine ne face tigani ne face pe buna dreptate.Omoram si cautam sa scapam basma curata !
8.   Moartea inca mai pandeste acolo trimis de
( 5 sep 2011, 13:42:19
Relativ la locul accidentului, aliniamentul de cam doi kilometri care indeamna la viteza si lipsa benzii de preselectie la intersectia E85 cu drumul spre Bosanci vor fi in continuare o capcana mortala pentru soferi. Daca nu se reamenajeaza intersectia ar trebui sa se interzica virarea la stanga pe directia Suceava-Falticeni si sa fie obligatorie inscrierea doar la drepta la iesirea in E85 a drumului dinspre Bosanci.
9.   Inca o nenorocire din cauza urmariri ! trimis de
( 5 sep 2011, 14:29:21
Nu de mult a fost publicat un caz de urmarire de la Izvoarele Sucevei unde fugarul si-a pierdut viata din cauza vitezei cu care circula . Acum si-a pierdut viata cel ce era in urmarire . Am spus atunci ca nu este oportun sa urmaresti pe cineva ci mai degraba sa organizezi o blocada . Daca nu se va revizui legislatia in acest domeniu vom asista la multe evanimente de acest gen .
10.   DA trimis de
( 5 sep 2011, 14:51:03
Politia locala e degeaba, ei amendeaza parintii care stau cu copii in parc, pe spatiul verde. Suntem, cred, singura tara din lume unde ne este interzis sa stationam si sa ne asezam pe spatiul verde. Suceava, un  ☭  frumos mirositor !
11.   ...referitor la unele comentarii... trimis de
( 5 sep 2011, 15:05:36
Cineva a adresat mai sus o intrebare, ceva de genul : " ce cauta politistul comunitar in loganul pol rutiere?", tin sa-i raspund: patrulele auto se pot face si mixte (ex: politist rutier + jandarm)...
Daca a semnalizat sau nu "cucoana" din Jeep va rezulta din filmarea inregistrata pe aparatul radar.
11.1  RE: ...referitor la unele comentarii... trimis de
( 5 sep 2011, 15:10:31
Nu exista filmare, pentru ca nu se poate sa se dea vina pe politist. Se va da vina pe tanti care conducea masina.
11.2  RE: ...referitor la unele comentarii... trimis de
( 5 sep 2011, 15:15:57
Si eu as pune un pariu ca nu va exista inregistrare radar. Si nu e vorba de semnalizare. E posibil sa fie si adevarat ce zice sotul femeii si atunci inregistrarea ar incrimina.

In fine, facem pe "criminalistii", dar tot ce conteaza e ca a murit un OM in primul rand din cauza unor prostii :
- nu trimiti masini in urmarire doar ca a sunat cineva
- daca erau in urmariri cu ce viteza se deplasau ei? Stiau ce masina au, o cunosteau, nu trebuiau sa accelereze....
- sunt sigur ca nu au instructaj si nici poligon de testari pentru condus, viraje, derapaje
- nu exista drumuri in Romania pentru urmariri, mai ales in Sv.
- si mai sunt multe......

Inca o data sincere condoleante familiei
12.   BRAVO FOXMAN trimis de
( 5 sep 2011, 15:12:15
INTERSEANT DE VAZUT IMAGINILE DE PE RADAR DACA CEI DE LA POLITIE VOR FACE PUBLICE PT CA MAI MULT CA SIGUR ERA IN FUNCTIUNE.
DE OBICEI CIND SE LAUDA CA PRIND CITE UN IFRACTOR TOT TIMPUL NE PREZINTA FILMULETZE DE PE RADAR.
ENIGMA ACESTUI ACCIDENT NU AR MAI EXISTA SI VINOVATI SA PLATEASCA.
13.   Sa nu fim rai!!!!!!!! trimis de
( 5 sep 2011, 15:35:38
"""1. Ce inseamna 900 Ron draga MonitorulSV? Din cate stiu eu 750 Ron primesc ratia de mancare pe luna. Sa inteleg ca asta era salariul de baza + sporuri. mentionati cat a luat luna trecuta salar net si atunci cred. Altfel nu spuneti ca a murit cu doar 900 Ron salar. Dupa cum zicea si Lungu, avea rate, situatie delicata... din 900 platea rate?"""
Nu vreau sa ma dau cu parerea cine e vinovat ...dar politia locala nu ia nici macar 900 ron de cand "cu taierea lui boc" se ia un slara mizer de 680 ron STIU din sursa sigura!!!!!
Referitor la celelalte comentarii "ce cauta un politist local la rutiera"...da ei aprtin de primarie si o parte din ei sunt in misiune cu cei de la rutiera...acum asa umbla unul de la ruitera+unul de la politia locala.
Haideti sa nu fim rai si sa comentam de necazurile acestui om.
D-zeu sa-l odihneasca si sa le dea puteri copiilor care au ramas in urma!!!
13.1  RE: Sa nu fim rai!!!!!!!! trimis de
( 5 sep 2011, 15:38:42
Am scri imediat dedesubt ca "Imi retrag pct unul si doi din comentariu."

Nu am inteles din prima ca era de fapt comunitar si nu de la Politie. Citeste raspunsul meu la comentariul meuhappy
13.2  RE: Sa nu fim rai!!!!!!!! trimis de
( 5 sep 2011, 16:29:52
mai oameni buni, voi se vede ca auziti selectiv stirile de la tv. va intereseaza numai alea de scandal si care pun il lumina prosta o clasa sociala. nu ati auzit ca s-au desfiintat posturi de politie de la sate si s-a facut cate unul din loc in loc? si acolo lucreaza cate 1 sau 2 politisti? restul acoperindu-se cu politia locala din cel mai apropiat oras sau cu locala + politie rutiera sau orice combinatie care e disponibila in momentul ala? maine poimane se vor face arestari online. il suna pe hot de la minister si il roaga sa se predea singur au sa il aduca vecinii sau rudele. ca politisti nu or sa mai fie mai ales ca nea Igas ameninta cu inca o runda de concedieri din octombrie. asta de ce nu se mediatizeaza? vezi cate o stire aruncata pe vreun banner la vreo televiziune care arata in acelasi timp, in direct, vreo nunta de cocalari imputiti imbogatiti din afaceri cu statul. si pe partea cealalta spune ca din cauza lipsei banilor se dau oameni afara si se restructureaza si reorganizeaza tot numai ce trebuie nu.
14.   DIN SISTEM trimis de
( 5 sep 2011, 16:24:10
1. De ce era nevoie de o urmarire cu 120 km/h? A refuzat cumva soferul masinii urmarite sa opreasca la semnalul politiei? Nu se putea transmite prin statie nr. masinii unui echpaj de pe traseu. La Cumparatura e plin de politie simbata.

2. Toate masinile aflate in misiune cu semnale acustice si sonore (politie, salvare, pompieri, smurd si care or mai fi) au prioritate, DAR AU OBLIGATIA de a respecta regulile de circulatie la limita producerii vreunui eveniment. Apropo DEPASIREA UNEI COLOANE DE MASINI cu 120 km/h. Nu vi sa intimplat niciodata sa auziti sirene si sa nu realizati de unde vine masina din cauza aglomeratiei in trafic????

3. Din cite stiu eu, cei 750 lei ratia de hrana, de care spunea un nene mai sus, a avut grija Boc si nu se mai dau.

DUMNEZEU SA-L IERTE PE POLITIST. AM SCRIS ACEST COMANTARIU CU LACRIMI IN OCHI DUPA CE AM VAZUT FILMULETUL SI COPII DIN CURTEA SPITALULUI. PENTRU NOI CEI CARE SCRIEM AICI SINT PREA MULTE NECUNOSCUTE PENTRU A PUTEA SA REZOLVAM NOI CAZUL. CRED CA A FOST SI PUTIN TERIBILISM DIN PARTEA POLITISTULUI DE LA VOLAN. SI INCA ODATA NU CRED CA ERA NEVOIE DE O URMARIRE CU 120 KM/H. O URMARIRE IMPLICA FFFFFFFFF MULTE RISCURI MAI ALES CIND E INTR-O ZONA CUM ESTE ZONA TIRGULUI DE MASINI SIMBATA LA PRINZ. SI INCA CEVA ERA CHIAR ATIT DE PERICULOS ACEL PRESUPUS INFRACTOR INCIT A TREBUIT SA PUNEM IN PERICOL SI ALTI PARTICIPANTI LA TRAFIC CIRCULIND CU 120KM/H?????? CHIAR DACA SINTEM POLITISTI????
15.   Pentru circotasi trimis de
( 5 sep 2011, 16:29:07
MJU nu apartine ministerului justitiei!
16.   Asta e tara in care traim! trimis de
( 5 sep 2011, 16:46:20
De ce nu spune nimeni nimic de cretinul care a sunat la 112.ala e nr de urgente!politistii sunt vinovati!ala e un smecher!cam asta e mentalitatea,nu?cat despre tigari sunt sigur presiuni f mari de sus!exemplu vama siret!era ceva gen program national!oricum ei se pare ca isi faceau tteaba!nu s-au dus de capul lor!oricum 9 milioane!asta e buna!eu m-as duce sa dorm la servici pe banii astia nu sa-mi asum atatea riscuri!si inca ceva!mai dato prioritate din cand in cand ls ambulante si maisi de astea in misiune!poate odata o sa va aflati in ele si viata voastra o sa dwpinda de asta!
17.   Asta e tara in care traim! trimis de
( 5 sep 2011, 16:47:06
De ce nu spune nimeni nimic de cretinul care a sunat la 112.ala e nr de urgente!politistii sunt vinovati!ala e un smecher!cam asta e mentalitatea,nu?cat despre tigari sunt sigur presiuni f mari de sus!exemplu vama siret!era ceva gen program national!oricum ei se pare ca isi faceau tteaba!nu s-au dus de capul lor!oricum 9 milioane!asta e buna!eu m-as duce sa dorm la servici pe banii astia nu sa-mi asum atatea riscuri!si inca ceva!mai dato prioritate din cand in cand ls ambulante si maisi de astea in misiune!poate odata o sa va aflati in ele si viata voastra o sa dwpinda de asta!
18.   Stiu si eu ceva trimis de
( 5 sep 2011, 17:29:12
MJU nu inseamna nimic!
ea era cu semnalizarea pusa dar rotile oprite
din fata nu cumva se apropia un camion care l-a determinat pe politai sa intre prea repede pe banda lui!?...
si masina de iasi avea tigari si nu marfa legala cum s-a scris;deci inca ceva spaga luata;
D-zeu sa-l ierte pe politai;
19.   Comentariu trimis de
( 5 sep 2011, 17:36:32
ah, si de ce un politai urla la cameraman sa inchida camera cand unii incercau sa dea dreptate soferitei?
20.   Comentariu trimis de
( 5 sep 2011, 18:02:56
Toti spuneti vrute si nevrute...dar de saraca femeie mai nimic...D-zeu sa/l ierte pe politist, dar nu va ganditi ca s/au distrus 2 familii si cea a politistului si a soferitei ca si ea e mama a doi copii.Ea din pacate se afla in locul nepotrivit in momentul nepotrivit cand 2 politisti erau in misiune...si ar mai fi multe de zis dar e inutil, cine ne ia pe noi in seama, cei care comentam aici.Sper doar sa le dea putere ambelor familii sa treaca peste aceasta nenorocire!
21.   Fiecare cu parerea lui trimis de
( 5 sep 2011, 20:43:40
Cine oare sa dea dreptate soferitei? Cine cunoaste cat de cat regulile rutiere poate confirma acest lucru. Nu cred ca are importanta unde si de ce mergea masina de politie dar daca avea sirena si girofar in functiune trebuia sa i se faca loc. Mai rau de atat am vazut de foarte multe ori soferi in trafic care nu se feresc din calea ambulantei. Din ceea ce s-a scris, articole si imagini eu cred ca principalul vinovat este soferita "gipului".

22.   Comentariu trimis de
( 5 sep 2011, 21:54:40
monitoruleeeeeeeeeeeeee cati oameni cu studii superioare nu au 900lei salariu lunar?il tinea cineva obligatoriu pentru salariul asta?de ce pupati in c.u.r politia,asa cum spunea cineva mai sus ,dar atunci cand politistul ucide[impusca]oameni de ce nu e scandal?si infractorii au dreptul la viata,nu il haituiesti cu masina ,nu opune nici un fel de rezistenta,nu pericliteaza viata nimanui si il impsusc[va raspunde legal].amurit ,a murit ,sa-i fie tarana usoara,dar duduia ,spunea cineva ,era oprita pe banda de mers putin virata dand prioritate celor din dreapta[pentru a face la stanga ea]si inca un lucru:soferul pe masina politiei era atesta sa o conduca?avea permisiunea legala sa conduca in acel loc si la acea ora respectiva masina?MONITORULE VREM TRANSPARENTA politia mereu in slujba comunitatii[spunea cineva]asa ca veniti cu un articol cu si despre activitatea celor platiti din munca noastra [cu doar 900lei]si care se cred STAPANIREA.Acum a murit unul din ei,dar daca ajungeau masina "urmarita"impuscau soferul nevinovat[nu e asa?]
22.1  RE: Comentariu trimis de
( 5 sep 2011, 22:32:42
Ce te roade pe tine tarane...daca era atestat, daca avea permisiune sa o conduca...Oare avea cauciucuri de vara? Cum ti-ai dat tu seama ca se cred STAPANIREA?..."Impuscau soferul nevinovat" Pai de ce d.racu crezi ca fuge de politie daca e nevinovat? Si nu ma refer numai la cazul acesta. Toti cei care nu opresc au un motiv sa o faca. Si probabil nu toti merita sa fie impuscati dar unii dintre ei cu siguranta da. Peace!
22.2  RE: Comentariu trimis de
( 5 sep 2011, 23:12:09
In America, masina este considerata arma letala. Daca nu opresti la semnal, te impusca. Simplu !
22.3  RE: Comentariu trimis de
( 5 sep 2011, 23:22:46
ho!! ca iar ai aparut... am eu vaga impresie sau tu esti unul ditre cei care se cam afla in afara legii? de asta hulesti politia in felul asta... pentru mine(parere personala, daca o impartaseste cineva e bine) infractorii incalca drepturile oamenilor care sufera de pe urma faptelor lor, deci in aceste conditii ei ar trebui sa fie lipsiti de drepturile pe care le are un om normal. daca ei sunt in stare sa incalce drepturile omului noi de ce suntem obligati sa ii respectam drepturile lui? nu respecta nu e respectat. dinte pentru dinte si ochi pentru ochi.
22.4  RE: Comentariu trimis de
( 5 sep 2011, 23:44:35
am scris gresit " sa le respectam drepturile lor". scuzati.m-am imbolnavit de boala lui IGAS, gramatica limbii romane.
23.   ........ trimis de
( 5 sep 2011, 22:33:24
nu cred ca suntem noi in masura sa facem dreptate, dar din cate am auzit eu prima masina avea dat drumul la girofar, pe cand a 2 a ,nu.oricum ar fi, e foarte urat ce s a intamplat pt ca s au distrus 2 familii.
oricare ar fi adevarul, cred ca colegii politistului vor face tot posibilul s o inchida pe saraca femeie. n ar fi asa de corect.
speram ca dumnezeu va face dreptate.
23.1  RE: ........ trimis de
( 5 sep 2011, 23:04:40
Sper ca Dumnezeu sa-ti dea tie putina minte. Saraca femeie, o sa fie inchisa nevinovata... Nu mai fii tu asa de isteata! O sa fie inchisa daca se va dovedi ca ea a gresit. Si pana la urma ce tot vorbiti de inchis pentru ca nu o sa se intample asa ceva. Amintiti-va de cazul de la Plopeni cand au murit 4 oameni si cel care a produs accidentul este inca liber si probabil va primi o pedeapsa cu suspendare.
23.2  RE: ........ trimis de
( 5 sep 2011, 23:35:26
tanti elena cand ai sa fii in ambulanta nu ai decat sa ii plangi de mila unei proaste din asta, saraca, saraca la minte ca la ce "gipan" are numa saraca nu e, care o sa se puna in fata ambulantei in care te afli si o sa ignore avertizarile luminoase si sonore pentru ca ea e mai importanta si calea ei e principala urgenta. iar tu o sa mori incet, pentru ca ea a luat permisul pe banii prostului care o intretine si nu stie regulile de bun simt, ca sa nu mai spun de alea de de circulatie, si sa o ierti tu in cazul asta ca eu una n-as putea. mai era o dobitoaca de asta cu masina in fata ambulantei care se grabea cu un acidentat la spital si aia nu se dadea ca avea de se privit in oglinda si de se dat cu ruj, iar aia din ambulanta claxonau disperati cu tot cu semnale sonore si luminoase pornite. eu as spune ca femeile,unele dintre ele, nu au ce cauta la volan.
24.   Felicitari... trimis de
( 5 sep 2011, 22:59:32
Am vazut imaginile de dupa accident pe youtube...Nu pot decit sa felicit ''ajutorul'' dat ranitilor din masina.Si sub ochii unui politai..cred ca la prim ajutor politaiul din imagini a fost corigent...In rest...asa invata si ei ca exista totusi niste limite...
24.1  RE: Felicitari... trimis de
( 5 sep 2011, 23:08:52
Daca e bun diagnosticul - fractura de coloana vertebrala, asa-zisul prim ajutor pe care l-au dat acei gura-casca e cea mai mare prostie pe care au facut-o. Dupa cum se vede pe film, i-au scos ca pe niste saci de cartofi din masina rasturnata - greseala maxima. Roaga-te sa nu ai parte niciodata de asa prim ajutor !
25.   Comentariu trimis de
( 5 sep 2011, 23:03:42
Sper ca Dumnezeu sa-ti dea tie putina minte. Saraca femeie, o sa fie inchisa nevinovata... Nu mai fii tu asa de isteata! O sa fie inchisa daca se va dovedi ca ea a gresit. Si pana la urma ce tot vorbiti de inchis pentru ca nu o sa se intample asa ceva. Amintiti-va de cazul de la Plopeni cand au murit 4 oameni si cel care a produs accidentul este inca liber si probabil va primi o pedeapsa cu suspendare.
26.   A observat cineva... trimis de
( 5 sep 2011, 23:09:04
Daca nu loveau dacia aia parcata..... aveau toate sansele sa pupe in plin un copac.... si la cum arata masinile... cred ca ambii politisti ar fi murit ....
Inca ceva... intersectia aia e foarte periculoasa. si Bosancenii sunt foarte ,,smecheri" ... adica nu de putine ori mergeam Suceava-Cumparatura si mergeam relaxat 100 ... si deodata vedeam ca unu se agita in spatele meu, ma depaseste dar lasa la limita ca din fata vine alta masina, si apoi sa vad ca in 200 metrii franeaza tare si face stanga.....
27.   Tot stiu unii! trimis de
( 5 sep 2011, 23:24:30
Bai misulika tu sper ca n-ai carnet ca altfel esti si tu un pericol! Frate cand trece ambulanta sau astia cu girofar tre sa tragi dreapta Imediat nu sa stationezi pe banda de mers si mai ales virata stanga ca sa dai prioritatr dreapta.mi-e mila de femeie dar chisr ea a declarat ca nu i-a vazut!am vazut-o la tv!sunt f importante oglinzile femeilor nu le folositi doar sa va dati cu ruj!acu recunosc ca stiu si soferite bune dar majoritatea is varza!condoleante familiei indoliate!
27.1  RE: Tot stiu unii! trimis de
( 5 sep 2011, 23:25:28
LIKE !
28.   Comentariu trimis de
( 5 sep 2011, 23:31:46
Si inca ceva!ca tot citisem despre "saraca"femeie.indiferent de cum vede fiecare lucrurile,dintre cei implicati ea nu a patit nimic!"sarac" e celalalt mort si celalalt cu fractuta de coloana!ea e sanatoasa tun!"saraca!"
29.   Re...... trimis de
( 5 sep 2011, 23:33:02
patriotule,nu mai FI (pt ca asa se scrie corect, daca tot esti tu asa de patriot),tu asa de istet,pt ca dupa cum vezi sunt n variante.
stii tu sigur ca femeia aia trebuie sa infunde inchisoarea sau esti si tu vreun misogin , care injura in trafic ,femeile de la volan?ori, esti un proaspat conducator de logan ,putin frustrat?
apropo, sunt de acord ca acei care gresesc sa plateasca, dar nu acuz pe nimeni pentru ca n am fost acolo, cum de altfel cred ca nici tu n ai fost.
30.   Comentariu trimis de
( 6 sep 2011, 00:39:22
ce tot o trageti cu"gipan"?! eu un chevy de 8-9000€ max. si de era intr-o dacie amarata statea altfel treaba? erati mai ingaduitori cu ea...
31.   Eu daca as fi politist............................ trimis de
( 6 sep 2011, 02:31:11
eu daca as fi politist (multumesc lui dumnezeu ca nu sunt) si dat fiind faptul ca mai marii tarii isi bat joc la MAXIM de ei si nu numai, nici macar nu as avea curaj sa ma avant intr-o urmarire cu super masina logan mcv..... macar daca ar avea ceva de castigat (10% din valoarea capturii, zile libere, bonusuri, etc), hai sa spui ca te mai risti..... dar pentru un salar de putin peste 1000ron..... as sta si as veghea la trafic..... si atat..... dumnezeu sa il odihneasca in pace pe politistul comunitar..... insanatosire grabnica marius..... cu totii trebuie sa fim mai atenti..... asta e..... pacat ca s-a intamplat si pacat ca cineva a platit cu viata..... eu dau vina tot pe sistem..... daca nu ar fi atatea accize, tigarile ar avea acelasi pret ca in ucraina si nimeni nu ar mai face contrabanda (dar mai marii nostri vor sa faca averi din alea nesimtite)..... daca nu s-ar fura atat la nivel inalt, poate ar avea si politia masini mai bune (de ce nu se dau politiei masinile care sunt confiscate bmw x5, audi q7, etc)..... oricum traim intr-o tara de hoti si nu o ducem bine..... si nici nu o vom duce pana cand nu se va schimba totul si sa o luam de la capat..... atat mai am sa spun: SOFERI, FITI MAI PRUDENTI PE VIITOR..... ORICAT ATI CALCA ACCELERATIA, TOT ACOLO VETI AJUNGE..... AVETI GRIJA LA PIETONI, AVETI GRIJA DE MASINILE CARE SUNT IN MISIUNI SI NU IN ULTIMUL RAND..... DRUM USCAT SI FARA EVENIMENTE.....
32.   Conduita preventiva trimis de
( 6 sep 2011, 09:26:23
Din imagini se poate vedea cit de firava este biata (bietele) noastre Dacii. Dau dreptate colegului care a scris ca doar daca esti surd nu auzi semnalele acustice . Pe de alta parte chiar daca ai semnalele acustice in functiune trebuie sa circuli la limita producerii unui eveniment rutier .
Inainte de toate trebuie ocrotita viata . Si a ta si a colegilor de trafic .
33.   Imi pare rau trimis de
( 6 sep 2011, 11:09:46
imi pare rau pt marius era un baiat fain..trebuia sa fie la volan imputitul ala de dintos..care e tare smecher..e jumate de om nici nu are dreptu in politie..dar face el legea..cu siguranta la nimeni nui parea rau..
34.   Fara cuvinte trimis de
( 6 sep 2011, 14:58:08
am inceput sa citesc din comentariile de aici dar m-am lasat pagubas.noi discutam aici ce fel de om era?mai are vreo importanta?era om.un om care a plecat dimineata la serviciu si care s-a intors in cosciug...de ce?pentru ca a raspuns unei sesizari,doar era la munca.scrieti aici ca politistii sunt asa si pe dincolo.poate unii sunt corecti,poate sunt printre ei si politisti prea zelosi,doar sunt oameni.oare toate degetele unei maini sunt la fel?nu prea cred.insa subiectul e altul:politistii au primit un apel si,implicit o misiune.ceva mai tarziu se rostogoleau pe asfalt.din cate stiu eu cand in ceafa iti sufla o masina de politie,o ambulanta,corpuri oficiale si mai stiu eu ce,te dai la o parte si le facilitezi trecerea.nu stai sa te gandesti ce motive au,pur si simplu le lasi cale libera.daca nu iti convine sau te omoara curiozitatea te poti interesa mai tarziu ce se intampla.acum,ma intriga versiunile diferite ale declaratiilor soferitei care a cauzat accidentul.cand s-a intamplat a declarat ca nu a vazut masina de politie venind,pur si simplu nu a vazut-o.apoi,sfatuita de un avocat probabil,a spus ca masina de politie nu avea lumina de semnalizare pornita.cam mare schimbarea de declaratii.daca nu a vazut masina cum putea vedea daca avea sau nu semnalizarea pornita?acum,o putem scuza,poate masina pe care o conducea nu era prvazuta cu oglinzi,iar daca era asa cum putea vedea ea in spate?sau poate ca singura oglinda pe care o avea in masina in momentul ala era cea de la trusa de machiaj dar aia nu o ajuta prea mult.sincer,sper sa primeasca ceea ce merita.si nu ma refer la cateva cursuri de conducere,la ore de legislatie,la lectii de simt civic si nici la ochelari in cazul in care are probleme de vedere...ma refer la ceea ce merita
35.   Pt animal x trimis de
( 6 sep 2011, 16:54:09
bai cretinule tu vezi cat esti de prost si habar nu ai ce vorbesti......esti un mare ratat si un mare incompetent din cate se vede. Mai multe nu are rost sa spun pentru ca tu oricum nu intelegi din cauza prostiei si slabei tale pregatiri privind evenimentul acesta. Te bagi si tu in seama, doar atat. SA NE FEREASCA D-ZEU DE UN IDIOT CA TINE.........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei