Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 mar 2010 - Anul XV, nr. 64 (4355)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Terapii alternative

Noni, un panaceu terapeutic

Noni este un suc complet natural, cu efecte terapeutice deosebite, obţinut graţie unui proces tehnologic strict, care păstrează toate principiile nutritive preţioase în timpul fermentaţiei. De fapt, tocmai fermentarea naturală face posibilă evitarea pasteurizării, care distruge principiile active.

În consecinţă, produsul nu numai că păstrează toate componentele benefice, dar se autoconservă fără adaosuri de stabilizatori, fiind mai uşor asimilabil de către organism.

Se recomandă administrarea a câte 25 ml dimineaţa şi seara, preferabil pe stomacul gol. Fructul Noni este o sursă optimă de vitamina C, conţinând circa 155 mg de acid ascorbic pe 100 grame.

Noni are o îndelungă întrebuinţare, să ne amintim că era utilizat deja cu 2000 de ani în urmă pentru a vindeca: fracturi de oase, entorse, răni profunde la nivelul pielii, contuzii, menstruaţii neregulate, cardio vasculopatii (ateroscleroză), tumori, ulcere gastrice, probleme de piele, depresii, simptome de oboseală cronică, senilitate, probleme digestive şi astm.

Mulţumită numeroaselor studii efectuate pe acest fruct s-a descoperit că acesta este imunostimulent, analgezic, anti-hipertensiv, detoxifiant, antiinflamator, antioxidant, antiviral, antibacterian, antiparazitar, energizant.

Noni nu este un medicament, dar fiind bogat în vitamine, minerale, oligoelemente, enzime, alcaloizi şi fitosteroli, constituie răspunsul ideal pentru prevenirea multor maladii.

Virtuţile benefice ale fructului sunt dovedite de diferite cercetări ştiinţifice care au demonstrat că el înlesneşte: ameliorarea simptomelor depresiei, combaterea radicalilor liberi şi îmbătrânirii, întărirea sistemului imunitar, regularizarea ritmurilor biologice şi somnului, regularizarea metabolismului, dobândirea unei energii mai mari şi o mai bună stare de bine psiho-fizică, atenuarea simptomelor alergice, îmbunătăţirea problemelor pielii.

O întrebuinţare constantă a sucului facilitează o contribuţie decisivă la întinerirea corpului şi spiritului, favorizând longevitatea.

Mihai MOISOIU
Terapeut – terapii alternative
www.nearyou.eu
Telefon: 0753937223

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noni, un panaceu terapeutic.
 Vizualizări articol: 1399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noni, un panaceu terapeutic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei