Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 apr 2009 - Anul XIV, nr. 87 (4073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Biscuiţi cu conţinut caloric scăzut, recomandaţi de nutriţioniştii britanici

Nutriţioniştii britanici au elaborat o reţetă în şase paşi pentru prepararea unor biscuiţi cu conţinut caloric scăzut, informează femalefirst.co.uk.

Pentru prepararea acestora este nevoie de zahăr pudră, un baton de vanilie, 150 de grame de făină şi 75 de grame de mălai. De asemenea, decorarea lor se poate face cu cremă de ciocolată neagră sau arahide.

Dintr-o singură porţie de amestec pot rezulta 20-25 de biscuiţi. Pentru a le oferi un aspect amuzant, ei pot fi decupaţi cu ajutorul unor tipare de plastic în diverse forme geometrice.

Pentru prepararea acestora, unul şi zahărul pudră se pun într-un vas şi se amestecă până la obţinerea unei paste cremoase. Se adaugă batonul de vanilie şi se amestecă din nou. Peste acestea se pune făina şi mălaiul, amestecându-se până la obţinerea unui aluat consistent. Amestecul se răstoarnă pe o suprafaţă plană, se rulează într-o folie de plastic şi se ţine la frigider timp de o oră, până se întăreşte.

După ce acest timp a trecut, se presară făină pe suprafaţa plană şi aluatul se rulează până se obţine un blat gros de un centimetru. Coca se taie în diverse forme, care apoi se aşează pe o tavă bine unsă cu ulei şi biscuiţii se coc la o temperatură de 140 - 160 de grade Celsius (foc mic), timp de 15 minute, sau până când aceştia se rumenesc. Se lasă la răcit timp de câteva minute.

Între timp, ciocolată neagră se topeşte într-un vas aşezat deasupra unui recipient cu apă fierbinte, amestecând până se obţine o pastă fină. Biscuiţii pot fi înmuiaţi în ciocolata astfel obţinută şi apoi decoraţi cu arahide, nuci sau dropsuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Biscuiţi cu conţinut caloric scăzut, recomandaţi de nutriţioniştii britanici.
 Vizualizări articol: 526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biscuiţi cu conţinut caloric scăzut, recomandaţi de nutriţioniştii britanici0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei