Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 apr 2011 - Anul XVI, nr. 76 (4674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reţetă de post - Cornuleţe cu tofu

Ca ingrediente ai nevoie de:

600 grame de făină
200 ml de lapte de soia simplu
80 grame margarină
40 grame drojdie proaspătă
300 grame de Tofu simplu în saramură
1 plic de zahăr vanilat
2 linguri de stafide
200 grame de zahăr

 

Ce trebuie să faci ca să le prepari?

Drojdia se va amesteca cu 3 linguri de lapte de soia cald şi cu o linguriţă de zahăr. Peste acest amestec se adaugă puţină făină, alături de margarină şi de restul de lapte. Aluatul astfel obţinut se frământă bine şi se lasă la dospit circa 15 - 20 de minute.

În timp ce coca creşte, brânza tofu desărată se amestecă bine cu zahărul tos, zahărul vanilat şi cu stafidele. Din aluatul dospit se întinde câte o foaie, se decupează pătrate de 7 cm, iar apoi fiecare pătrat se taie în câte 2 triunghiuri. Următorul pas constă în realizarea efectivă a cornuleţelor. În fiecare triunghi se pune câte o linguriţă din compoziţia pe bază de brânză tofu. Se rulează triunghiurile dinspre una din laturile mici către vârful opus.

Triunghiurile se coc circa 25 de minute, într-un cuptor preîncălzit la 200 grade C. După ce s-au copt, cornuleţele se scot din cuptor şi se pudrează cu zahăr pudră.

 

(sursa: www.eva.ro)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţetă de post - Cornuleţe cu tofu.
 Vizualizări articol: 817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reţetă de post - Cornuleţe cu tofu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei