Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 mar 2010 - Anul XV, nr. 61 (4352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aniversare

Zece ani de consiliere acordată femeilor aflate în criză de sarcină nedorită la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De zece ani de zile la Suceava funcţionează un centru de consiliere a femeilor aflate în criză de sarcină nedorită. Este vorba despre Centrul Iochebed, locul în care de zece ani de zile, consilierele Gabriela Antonesei, Mihaela Pintilei şi Loredana Luca lucrează cu fetele şi femeile din judeţ care se confruntă cu probleme sociale şi economice legate de o sarcină nedorită.

Teste de sarcină, consiliere în timpul sarcinii, consiliere post-avort, consiliere în situaţii de criză, predarea abstinenţei în sistemul educaţional românesc, asistenţă materială şi referinţe către servicii sociale şi unităţi medicale, precum şi implementarea unei educaţii şi morale creştine în rândul femeilor care ajung la centru, acestea sunt doar câteva dintre serviciile gratuite pe care Centrul Iochebed le oferă. 

De zece ani, la centrul Iochebed au avut loc mii de consilieri ale femeilor care s-au confruntat cu o sarcină nedorită şi sute de copii pe care mamele lor intenţionau să-i avorteze au văzut lumina zilei după ce au ajuns să discute cu consilierele de la Iochebed.

Centrul Iochebed este o organizaţie creştină non-profit, coordonat de Fundaţia MAMI. Misiunea centrului este de a se implica în viaţa fetelor şi femeilor care trec prin criza unei sarcini neplanificate şi de a păstra viaţa copiilor încă nenăscuţi.

„Preţuieşte viaţa” a fost motto-ul întâlnirii aniversare de zece ani a Centrului Iochebed, care a avut loc sâmbătă, 13 martie 2010, la Biserica Creştina Baptistă „Maranatha” din Suceava.

Prima lege abrogată în România după revoluţia din Decembrie 1989 a fost legalizarea avorturilor. De atunci au fost comise mai mult de 16 milioane de avorturi. Astăzi, trei din patru sarcini sfârşesc prin avort. În prezent, România înregistrează cea mai mare rată de avorturi din Europa, 75% şi locul doi în lume, după Vietnam.

Centrul Iochebed este situat pe Strada Curtea Domnească Nr.1, Bl. 14, Sc. B, Ap. 2, Suceava. Telefonul la care por fi contactate consilierele de la centrul Iochebed este 0230/523380.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zece ani de consiliere acordată femeilor aflate în criză de sarcină nedorită la Suceava.
 Vizualizări articol: 1071 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 3 voturi
Zece ani de consiliere acordată femeilor aflate în criză de sarcină nedorită la Suceava2.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei