Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 apr 2008 - Anul XIII, nr. 77 (3758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reţete de post

Negresă

Ingrediente: 3 căni de făină, o cană de zahăr, 100 ml ulei, 400 gr gem, 2 linguri cacao, o cană de apă minerală, o linguriţă de bicarbonat stins în oţet, nucă pisată, mirodenii, un praf de sare.

Mod de preparare: Se amestecă bine zahărul cu apa minerală, apoi se adaugă toate celelalte ingrediente, se amesteca bine. Se tapează tava cu margarină şi făină, se pune compoziţia şi se dă la cuptor 40-50 de minute. Deasupra se presară nucă pisată.

 

Tocană de legume

Ingrediente: 8 cartofi, o ceapă, un ardei, o varză mică, 2 roşii, ulei, o legătură de pătrunjel, sare, piper.

Mod de preparare: Cartofii se fierb în coajă în apa clocotită, se scurg, se curăţă şi se taie cubuleţe. Ceapa se curăţă, se toacă solzişori, ardeiul se taie felii şi se căleşte în ulei încins. Se adaugă cartofii şi se călesc cartofii la foc iute, până se rumenesc. Se adaugă un pahar de apă, varza tăiată mărunt, roşiile tăiate cubuleţe, şi se lasă la fiert. Se potriveşte de sare şi piper. La final se adaugă pătrunjel tocat mărunt.

 

Cartofi cu ceapă

Ingrediente: 150 gr. margarină, 1/2 kg cartofi, 2 cepe mari, o lingură cu pătrunjel verde tocat, sare, piper.

Mod de preparare: Ceapa se curăţă, se taie felii foarte subţiri şi se pune într-o cratiţă cu margarină, pe foc mic, să se înăbuşe, până se rumeneşte. Cartofii se fierb în coajă, se curăţă, se taie felii, se sărează, se amestecă cu ceapa şi se introduc în cuptor, să se gratineze, pentru 15 minute. La final se adaugă pătrunjelul verde tocat mărunt.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţete de post.
 Vizualizări articol: 525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reţete de post0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei