Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 50 (7051)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Când îşi face loc nepăsarea”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Inaugurări şi serbări în Bucovina”

„Luna viitoare, la 1 iunie a.c, dimineaţa, se desveleşte la Gura Humorului bustul regelui Ferdinand I. În această zi se inaugurează în acelaşi oraş preventoriul de boli de plămâni pentru studenţimea cernăuţeană”.

„Glasul Bucovinei”, Anul XIX, Nr. 4819, Mai 1936. 

 

 „Teroarea electorală începe”

„Nu în zadar judeţul Rădăuţi a fost fericit de d-l Argetoianu cu un prefect din Bucureşti, d-l Nae Slăvescu! Odată cu el guvernul a ţinut să se unifice şi în materie electorală. Deoarece a început a organiza prin sate bande de bătăuşi cari să împiedice propaganda electorală a opoziţiei. Astfel ni se comunică că bătăuşii guvernului au atacat la ieşirea din comuna Milişăuţi pe prietenii noştri Al. Stan, St. Percec, I. Vişan şi I. Dolinschi...Noi facem atent guvernul asupra primejdiei ce o reprezintă pentru ordinea publică anumea metodele electorale şi-l somăm să renunţe la ele deşi ştim că la Ministerul de Interne este cinicul Argetoianu”.

 „Cuvântul Ţărănimii”, Anul X, Nr. 273, 17 Maiu 1931.

 

„Când îşi face loc nepăsarea”

„Ca orice iubitor al fotbalului mă găseam şi eu duminică 13 mai a.c. pe stadionul <23 August> din Suceava unde avea să se desfăşoare meciul de fotbal între echipele <Flacăra Roşie> Suceava şi <Metalul 1 Mai> Ploieşti. În deschidere urmau să se întîlnească echipele de juniori ale colectivei <Flamura roşie> Suceava şi <Flamura roşie> Buhuşi. La apariţia acestor echipe pe teren, jucătorii ambelor echipe erau îmbrăcaţi în tricouri de aceiaşi culoare, fapt care după regulament obligă echipa gazdă să-şi schimbe echipamentul...Din păcate însă, conducerea colectivului <Flamura roşie> Suceava nu a luat măsurile cuvenite pentru ca juniorii să-şi poată schimba ţinuta în timpul prevăzut de regulament ceea ce a pus tinerii noştri jucători într-o situaţie neplăcută. Frământaţi să nu depăşească limita timpului prevăzut de regulament pentru începutul jocului, aceştia s-au îmbrăcat cu ce au apucat, tricouri albe, roşii, etc. Nereuşind să se prezintă în echipament uniform în timp regulamentar, juniorii au pierdut meciul prin forfait în favoarea oaspeţilor cu scorul de 3-0...Socotesc că colectivul  <Flamura roşie> Suceava are datoria să analizeze acest caz şi să tragă la răspundere vinovaţii”.

„Zori Noi”, Anul X, Nr. 2640, 17 Mai 1956.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Când îşi face loc nepăsarea”.
 Vizualizări articol: 972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Când îşi face loc nepăsarea”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei