Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mai 2015 - Anul XX, nr. 99 (5911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

01 Mai

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Parcul sportiv al Sucevei”

„În sfârşit, din iniţiativa d-lui prof. M. Cărăuşu, strădalnicul viceprimar, autorul admirabilului plan de refacere a Pieţei <Simion Florea Marian>, de lângă liceul <Ştefan cel Mare>, şi însufleţitorul tuturor lucrărilor edilitare care s’au făcut până acuma, în Suceava, cu aprobarea şi valorosul concurs al d-lui primar G. Doroftei, celălalt neobosit şi adevărat părinte al Sucevei, s-a propus în şedinţa consiliului din 8 Aprilie a.c., să se cedeze, lângă Areni, 2,5 hectare pentru parcul sportiv. E o idee salutară şi aplaudată de toată lumea. Lucrarea a început şi e în plin progres”.    

„Suceava”, Anul I, nr. 15-16, Mai 1935.  

 

„Fălticeniul”

Este incontestabil faptul că Fălticeniul devine un oraş tot mai frumos, mai primitor. Alături de marile unităţi industriale - Filatura de in şi cînepă, Combinatul forestier - ridicate în anii de democraţie populară, aici s-au construit multe blocuri de locuinţe, un nou local pentru şcoala medie, cinemascopul, complexul de deservire meşteşugărească şi alte obiective. La Fălticeni, înşişi oamenii sînt alţii: plini de viaţă, harnici, gospodari. Atunci cînd e vorba de schimbarea în mai frumos a localităţii în care trăiesc şi muncesc ei răspund cu însufleţire la chemările organelor locale de partid şi de stat. Cum treci pe principalele artere ale oraşului şi prin parcurile lui, observi că gospodarii de aici au început a face lucruri bune. Străzile au fost curăţate, pe multe din ele s-au plantat peluze de flori şi garduri vii, spaţiile verzi din faţa cinematografului, complexului de deservire meşteşugărească, etc. au fost reamenajate cu gust. ”.

„Zori noi”, Anul XVIII, nr. 5096, Suceava, Mai 1964.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 01 Mai.
 Vizualizări articol: 2162 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
01 Mai5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei