Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mai 2015 - Anul XX, nr. 99 (5911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

1 Mai

Fălticenenii vor avea parte de un spectacol organizat de Ziua Muncii în Parcul Nada Florilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Fălticeni va organiza astăzi, de Ziua Internaţională a Muncii, un spectacol special, care va avea loc în Parcul Nada Florilor. Spectacolul va începe la ora 16:00 şi va avea loc la pontonul din Parcul Nada Florilor. Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat ieri că pe scenă vor susţine recitaluri formaţii artistice de la şcolile şi grădiniţele din acest municipiu, de la Clubul Copiilor şi de la Centrul Cultural „G.V. Birlic”. El a precizat că în cazul în care vremea va fi nefavorabilă, spectacolul va avea loc la Centrul Cultural „G.V. Birlic”.

În acelaşi timp, Cătălin Coman a spus că în luna mai, în municipiul Fălticeni vor avea loc mai multe manifestări şi evenimente. Coman a spus că pe 9 mai a.c., în unităţile de învăţământ fălticenene vor fi organizate sesiuni ştiinţifice, seminarii şi prezentări de referate. De asemenea, în data de 21 mai 2015 va avea loc un eveniment pentru comemorarea eroilor neamului, prilej cu care vor fi organizate festivităţi la Monumentul Eroilor din Piaţa Nada Florilor şi la Monumentul Eroilor din cimitirul Grădini.

Cătălin Coman a ţinut să mai precizeze că primăria va organiza în data de 1 Iunie a.c., de Ziua Copilului, mai multe spectacole, competiţii sportive şi diverse evenimente dedicate celor mici. Astfel, la  Muzeul Apelor „Mihai Băcescu”, Casa Memorială „Mihail Sadoveanu” şi Galeria Oamenilor de Seamă vor fi organizate ateliere de creaţie şi jocuri pentru copii, iar pe terenurile şi în sălile de sport vor fi organizate diverse competiţii sportive. Tot pe 1 Iunie, la pontonul din Parcul Nada Florilor va avea loc evenimentul „De 1 Iunie toată lumea dansează pe ponton”, la care vor participa trupe locale de dans, vor avea loc spectacole de cântece şi jocuri populare şi vor fi organizate spectacole de karaoke şi o discotecă în aer liber. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fălticenenii vor avea parte de un spectacol organizat de Ziua Muncii în Parcul Nada Florilor.
 Vizualizări articol: 2685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fălticenenii vor avea parte de un spectacol organizat de Ziua Muncii în Parcul Nada Florilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Autostrada Falticeni Suceava trimis de
( 1 mai 2015, 12:53:44
Dar de asfaltarea celui mai prost drum din Estul Europei cand vom avea parte?Sa stii tovarase primar, ca imaginea ta de gospodar, in general, este "formata" in gropile alea de la iesirea spre Suceava.
2.   Rusine maxima domnul primar trimis de
( 2 mai 2015, 12:13:45
Strada de intrare in Falticeni este expresia maxima a bataii de joc fata de cetatean si chiar fata de tine insuti in calitate de primar,gospodar al orasului.Asa ceva nu cred ca exista in toata tara,sau chiar in toata Europa.Daca puneai un specialist ca creeze un teren accidentata pentru curse pe teren accidentat ATV nu reusea performanta asta.
Nici chiar un cutremur sau un uragan nu putea crea o asemenea strada accidentata.Nu stiu cum falticenenii accepta situatia asta hilara si groteasca.Probabil ca toti si-au luat elicoptere.Rusine maxima domnule primar.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei