Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mai 2015 - Anul XX, nr. 99 (5911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

7 sfaturi simple ca să arăți mai tânără cu 10 ani

 

Bătrânețea nu-i o boală, dar se poate ține la distanță cu câteva mici leacuri și trucuri de care să țineți seama... la tinerețe.

Să ţinem la distanţă semnele îmbătrânirii stă în puterea noastră. Ne putem bucura de experienţa şi înţelepciunea pe care ni le aduce vârsta, păstrându-ne în acelaşi timp un ten neted, luminos, un păr sănătos, un zâmbet strălucitor şi un trup suplu şi rezistent.

Deci de ce avem nevoie ca să arătăm mereu mai tinere decât ne recomandă vârsta?

 

1. Apă

Menţine imunitatea organismului, elasticitatea ţesuturilor, conferă rezistenţă şi luciu firului de păr. Iar cremele hidratante, folosite regulat începând cu vârsta de 20 de ani, ne ajută pielea să menţină nivelul de hidratare optim.

 

2. Antioxidanţii și vitaminele A, B, C, D şi E

Contracarează efectele produse de factorii de mediu, numiţi radicali liberi. O dietă echilibrată (legume verzi, fructe, ciocolată neagră, cafea, ceai verde) şi cremele de faţă cu antioxidanţi ne vor menţine tinereţea în mod real.

 

3. Zâmbetul

Un zâmbet luminos şterge ani de pe chip. Dar pentru asta avem nevoie de dinţi albi, drepţi, sănătoşi, şi abia apoi de un ruj bun. Deci punem pe listă dentistul şi vreo două-trei rujuri deschise la culoare.

 

4. Peelingul potrivit

Un ten luminos - iar pentru asta avem nevoie de un peeling facial uşor, o soluţie exfoliantă şi o vizită lunară la cosmeticiană, pentru un tratament de curăţare.

 

5. Protecţie solară

Cremele de faţă cu SPF şi loţiunile solare pentru corp trebuie folosite zilnic, nu doar în concediu. E singurul răsfăţ de care putem face abuz la nesfârşit.

 

6. Fermitatea și suplețea pielii

O piele fermă, un trup suplu. Periatul corpului înainte sau în timpul duşului cu o lufă accelerează circulaţia sangvină, eliminând celulita şi ajutând astfel epiderma să rămână elastică şi fermă.

 

7. Odihnă suficientă

Pe timpul nopţii, organismul se regenerează. Putem amplifica binefacerilor somnului cu produse de înfrumuseţare - serumuri de ochi, măşti şi creme de noapte pentru ten, mâini, picioare sau păr.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 7 sfaturi simple ca să arăți mai tânără cu 10 ani.
 Vizualizări articol: 11450 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
7 sfaturi simple ca să arăți mai tânără cu 10 ani1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei