Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2007 - Anul XII, nr. 292 (3662)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

6 decembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Ciudată întâmplare”

„Dr. Koffler, medic din Rădăuţi şi un anume Reck, particular în Solca, fiind ambii tuberculoşi, au plecat înainte cu vreo două săptămâni împreună la San Remo spre a-şi căuta de sănătate. Dr. Koffler a căpătat influenza şi a murit în Budapesta. Despre Reck a venit acum din Milano împărtăşirea că a murit şi el acolo”.

„Gazeta Bucovinei”, Anul I, nr. 60, Cermăuţi, Duminică 24 Noemvrie / 6 Decemvrie 1891.

„Cereţi înscrierea în listele electorale”

„S’a constatat cu prilejul tuturor alegerilor că o mare parte din locuitorii cu drept de vot nu sunt înscrişi în listele electorale. Şi cei mai mulţi neînscrişi în liste îi găsim la sate. Neînscrişii de la oraşe sunt românii, din cauza dezinteresului ce-l au ei faţă de drepturile lor, lucru ce mai rar îl întâlnim la cetăţeni din alte categorii etnice. În cursul lunii Decemvrie, toţi cei cu 21 de ani împliniţi pot şi trebuie să ceară primăriilor din comunele în care locuiesc înscrierea în listele electorale. E de datoria oricărei instituţii româneşti, să atragă atenţiunea în acest sens celor ce-şi neglijează executarea drepturilor cetăţeneşti”.

„Suceava”, Anul I, nr. 2, 13 Decemvrie 1934. 

„Furtună la Ostra”

„Recent, pe timpul nopţii, în zona minieră Ostra s-a dezlănţuit o furtună. Vîntul a smuls unele acoperişuri de la barăci, a rupt firele reţelei electrice de la cariera de barită, iar mai mulţi arbori au fost dezrădăcinaţi. În ciuda acestei naturi încrîncenate, minerii au fost la datorie. Luptînd cu rafalele furtunii, ei au fost prezenţi pretutindeni unde integritatea unor utilaje şi instalaţii era periclitată”.

„Zori Noi”, Anul XXVI, nr. 7451, Suceava, Vineri 3 decembrie 1971.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 6 decembrie.
 Vizualizări articol: 588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6 decembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Frigărui cu ciuperci şi şuncă 4 porţii, 20  minute 8 ciuperci de pădure cu mărimea de 5 - 6 cm100g bacon12 frunze de dafin1 căţel de usturoi2 rămurele de rozmarin8 linguri ulei de măslinesare, piper Se curăţă şi se pisează usturoiul. Se pune într-un... Citeşte