Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 nov 2007 - Anul XII, nr. 275 (3647)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Ioan Catalin NECHIFOR

Ioan Cătălin NECHIFOR


PSD

Avem echipă, avem valoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceava merită! Mult mai mult decât are în prezent. Merită o sală polivalentă în care o echipă minunată de handbal - CS Universitatea Suceava, să poată să ne facă să trăim emoţii profunde şi să ne bucure la final de meci, aşa cum ne-a bucurat ieri. Pentru că azi am jucat un fel de finală a campionatului naţional de handbal, împotriva echipei HC Odorhei.

Împotrivă e impropriu spus, pentru că echipa din Covasna, chiar dacă era liderul la zi al ligii naţionale, nici nu a contat în faţa sucevenilor noştri. Cu un public de invidiat, cu o prezenţă de peste 400 de persoane pe băncile neîncăpătoarei săli a Liceului cu Program Sportiv, handbaliştii noştri conduşi de cuplul Ghervan - Bibirig i-au ridicat în picioare pe toţi cei prezenţi.

Au fost şi spectatori mai speciali dacă vreţi, ministrul Adomniţei, senatorul Gheorghe, prefectul Onofrei şi preşedintele Mîrza. La pauză, Orest Onofrei spunea că se vede că a venit alături de suceveni, echipa noastră conducând cu 4 goluri, însă cea de a doua repriză a făcut diferenţa, întâmplător sau nu, atunci sosind şi Gavril Mirza. La final scorul a fost 32-21, diferenţa fiind mult mai mare decât cea arătată de tabela electronică. 

Felicitări băieţilor şi fetelor din echipa tânăra de marjorete, vor creşte împreună şi vor aduce Suceava acolo unde trebuie: în elita handbalului naţional şi european. Pentru că merităm şi pentru că începem să trăim la cote maxime un spectacol sportiv de înaltă ţinută.

P.S. Cred că acesta este ultimul editorial pe care îl scriu dintr-o postură mai civilă, dacă vreţi. Pentru că de lunea viitoare s-ar putea să fiu europarlamentar de Suceava, însă voi fi acelaşi pe care mulţi dintre voi îl cunosc. Şi voi rămâne acelaşi iubitor de handbal şi voi încerca să aducem împreună o sală polivalentă la Suceava, aşa cum i-am promis lui Leonard Bibirig, în vestiar, la finalul meciului. Apropo, cine vine cu mine la Bacău, duminica viitoare, pe 25 noiembrie, la meciul Dedeman - CSU Suceava?!  Şi votăm după. Cu cine vreţi voi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avem echipă, avem valoare.
 Vizualizări articol: 713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avem echipă, avem valoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Mihai ŞTEFANOAIA
Mihai ŞTEFANOAIA
Ioan Cătălin NECHIFOR
Ioan Cătălin NECHIFOR
Romică ANDREICA
Romică ANDREICA
Aurel BURCIU
Aurel BURCIU
Cezar IOJA
Cezar IOJA
Dragoş Mircea DANUBIANU
Dragoş Mircea DANUBIANU

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei