Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 feb 2010 - Anul XV, nr. 39 (4330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Diaconescu iese din cursa pentru şefia PSD şi candidează pentru prim-vicepreşedinte cu Geoană

Cristian Diaconescu îşi va retrage candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD şi va candida pentru cea prim-vicepreşedinte în echipa lui Mircea Geoană a anunţat, ieri seară, vicepreşedintele PSD Rodica Nassar.
Ea a anunţat că Diaconescu nu va mai candida pentru şefia PSD, ci se va înscrie în cursa pentru funcţia de prim-vicepreşedinte în echipa lui Mircea Geoană.
Nassar a declarat, ieri seară, la Consiliul organizaţiei Bcuureşti a PSD, că, înainte de acest eveniment Cristian Diaconescu a sunat-o, spunându-i că îşi va retrage candidatura la şefia PSD, aderând la echipa lui Mircea Geoană ca prim-vicepreşedinte.
Nassar a afirmat că, înainte de a veni la Consiliul PSD Bucureşti, a fost sunată de Diaconescu, care a rugat-o să transmită membrilor filialei scuzele sale că nu poate asista la Consiliu.
"Cristian Diaconescu m-ar rugat să vă cer scuze că nu este aici. Este la o conferinţă judeţeană, la Argeş şi m-a rugat să vă spun că îşi va retrage candidatura la funcţia de preşedinte şi va candida alături de Mircea Geoană în calitate de prim-vicepreşedinte”, a continuat Nassar.
Informaţia transmisă de deputatul PSD a fost confirmată de preşedintele organizaţiei, Marian Vanghelie, care a spus că PSD Bucureşti va susţine oficial propunerea ca Diaconescu să fie susţinut pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului.
Anunţul vine în contextul în care, ieri, Adrian Năstase a anunţat că nu mai candidează pentru şefia partidului şi Miron Mitrea a lăsat să se înţeleagă că ar putea boicota Congresul. De asemenea, Victor Ponta şi-a anunţat candidatura pentru preşedinţia PSD.
Ion Iliescu a declarat, ieri, că renunţă la funcţia onorifică pe care o deţine în PSD.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Diaconescu iese din cursa pentru şefia PSD şi candidează pentru prim-vicepreşedinte cu Geoană .
 Vizualizări articol: 284 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diaconescu iese din cursa pentru şefia PSD şi candidează pentru prim-vicepreşedinte cu Geoană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei