Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 114 (8338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul Mirela Adomnicăi trage un semnal de alarmă asupra pericolului pe care îl reprezintă traficul de copii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi, a fost prezentă la un eveniment pe tema „Copiii, victimele traficului de persoane”, care a avut loc în cadrul unui amplu proiect desfășurat de CADO - Centrul de Advocacy și Drepturile Omului în parteneriat cu Organizatia Institutul Bucovina , reprezentat de suceveanul, Vasile Gafiuc.
Mirela Adomnicăi a precizat că în cadrul dezbaterilor au fost prezentate rezultatele unei cercetări de peste trei ani, ea precizând că aceste rezultate au îngrijorat-o. „Pe scurt, aproape tot ce cunoșteam despre cauzele traficului de persoane s-a schimbat în ultimii ani. În primul rând, profilul victimelor traficului de persoane s-a modificat. De când traficanții s-au mutat și ei în mediul online, nu mai vorbim în cazul victimelor doar de sărăcie, lipsă de educație și lipsă de informare.
Spun asta pentru că traficanții și-au perfecționat metodele în ultima vreme, una dintre ele fiind “lover boy”, ce face ravagii în rândul adolescenților. Nevoia de validare și dorința de a se simți acceptați îi fac ținte ușoare și pot fi repede influențați. Mai mult, o bună parte dintre victimele traficate refuză să coopereze de frică sau de rușine.
Tocmai de asta, ca mamă, vreau să trag un semnal de alarmă tuturor părinților. În ciuda tuturor problemelor de zi cu zi, trebuie să ne găsim timp pentru copiii noștri, pentru a le arăta dragostea, atenția și aprecierea de care au nevoie, mai ales în perioada zbuciumată a adolescenței”, a spus Adomnicăi. Ea a adăugat că în calitate de deputat, alături de alte colege din Parlament, a preluat propunerile legislative în urma acestei cercetări, acestea urmând să fie transformate în legi menite să asigure siguranța copiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Mirela Adomnicăi trage un semnal de alarmă asupra pericolului pe care îl reprezintă traficul de copii.
 Vizualizări articol: 2030 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Mirela Adomnicăi trage un semnal de alarmă asupra pericolului pe care îl reprezintă traficul de copii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei