Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 243 (7244)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Alexandru Băişanu solicită PNL să înceapă cât mai repede negocierile pentru noul Guvern

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul independent de Suceava Alexandru Băişanu a declarat că PNL trebuie să înceapă cât mai repede negocierile pentru formarea noului Guvern. Într-o intervenţie la un post naţional de televiziune, Alexandru Băişanu a spus că după ce preşedintele României, Klaus Iohannis, l-a desemnat pe liderul PNL, Ludovic Orban, pentru a forma Guvernul, acesta şi liberalii trebuie să înceapă discuţiile cu parlamentarii pentru susţinerea viitorului Executiv.

Băişanu a spus că el personal rămâne consecvent unui principiu, şi anume că România trebuie guvernată. Astfel, deputatul sucevean a arătat că tocmai pentru că el crede în acest principiu a votat şi pentru Guvernul condus de Viorica Dăncilă. „Îmi doresc şi acum ca viitoarea formulă guvernamentală să beneficieze de sprijin parlamentar, astfel încât ţara să fie guvernată”, a spus Alexandru Băişanu, el negând faptul că nu va vota viitorul Guvern. Băişanu a spus că aşteaptă să fie contactat de cei care vor forma noul Guvern, subliniind faptul că va negocia personal în situaţia în care i se va solicita votul. „Voi negocia eu pentru mine. Atunci când au negociat alţii m-am trezit fără candidat la alegerile prezidenţiale, dar şi cu partidul dus pe nicăieri”, a precizat deputatul sucevean.

Alexandru Băişanu a ţinut să mai precizeze că România poate fi condusă mai uşor de un Guvern format dintr-un singur partid, decât să fie condusă de un Guvern susţinut de liderii politici Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta, Dan Barna, Kelemen Hunor şi liderul parlamentarilor minorităţilor, care nu s-au înţeles niciodată. Băişanu a spus că pentru ca ţara să poată fi guvernată, aceştia ar trebui să renunţe la orgoliile proprii şi să înţeleagă faptul că România este mai importantă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Băişanu solicită PNL să înceapă cât mai repede negocierile pentru noul Guvern.
 Vizualizări articol: 2260 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alexandru Băişanu solicită PNL să înceapă cât mai repede negocierile pentru noul Guvern0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei