Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 23 (7024)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Audienţe

Deputatul USR Daniel Popescu îşi deschide un nou birou parlamentar la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul USR Daniel Popescu, ales în Circumscripţia electorală nr. 43 pentru cetăţenii români cu domiciliul şi reşedinţa în afara ţării, a inaugurat în municipiul Câmpulung Moldovenesc cel de-al doilea birou parlamentar propriu din judeţul Suceava. Noul birou parlamentar se află pe str. Theodor Stefanelli, nr. 2, et. 1, cam. 8, şi este deschis de luni până vineri, între orele 10.00 şi 15.00. Deputatul USR a declarat că şi la acest cabinet îi aşteaptă pe toţi cetăţenii care doresc să i se adreseze în legătură cu problemele cu care se confruntă.

Originar din Câmpulung Moldovenesc, deputatul Daniel Popescu a lansat în premieră anul trecut primul birou parlamentar online din România, după care a deschis un cabinet parlamentar în municipiul Suceava, urmat acum de noul cabinet din municipiul Câmpulung Moldovenesc, pe care l-a inaugurat oficial ieri în oraşul natal. „Scopul acestui cabinet parlamentar este de a fi cât mai prezent în interiorul comunităţii locale şi de a fi cât mai aproape de cetăţenii câmpulungeni din ţară şi din străinătate. Îi invit pe toţi cei care doresc să discute despre diverse probleme să stabilească o audienţă la noul birou din municipiul Câmpulung Moldovenesc”, a spus Daniel Popescu. El a arătat că pentru stabilirea unei audienţe, cetăţenii interesaţi sau reprezentanţii asociaţiilor de cetăţeni pot suna la numărul de telefon +40 748 503 511, la şeful de cabinet, Mircea Bodnar, sau pot accesa site-ul www.daniel-popescu.ro, secţiunea „Solicitaţi o audienţă”, unde vor putea completa un scurt formular.

Deputatul Daniel Popescu i-a încurajat pe toţi cetăţenii care doresc să îi cunoască activitatea şi să le răspundă la întrebări să nu ezite să îl contacteze pentru o audienţă.

„Toate problemele românilor din ţară şi de peste hotare îşi au originea în România. În ceea ce trebuie să facă sau să nu facă un funcţionar public, un medic, un profesor, un ales local, judeţean sau parlamentar. Un lucru extraordinar pe care cetăţenii din orice comunitate locală îl pot face este să se implice activ în proiectele civice, sociale, politice şi filantropice de la nivel local. O comunitate puternică este o comunitate implicată şi interesată de rezolvarea problemelor comune. O comunitate prosperă este o comunitate în care grija pentru aproapele şi pentru mai binele comun nu sunt doar cuvinte fără conţinut. De aceea îi invit pe concitadinii mei din ţară şi din străinătate să mi se adreseze în legătură cu provocările pe care le întâmpină la nivel local, ştiut fiind faptul că prin dialog onest şi implicare responsabilă se pot rezolva multe din problemele care ne apasă”, a declarat deputatul USR.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul USR Daniel Popescu îşi deschide un nou birou parlamentar la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Deputatul USR Daniel Popescu îşi deschide un nou birou parlamentar la Câmpulung Moldovenesc5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei