Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 23 (7024)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Râmnicu Vâlcea

Rezultate remarcabile pentru elevii suceveni la un concurs naţional de geografie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevi de gimnaziu din toată ţara şi-au verificat cunoştinţele de geografie în cadrul Concursului Naţional „La şcoala cu ceas”, competiţie ajunsă la cea de-a XXII-a ediţie, desfăşurată la finele săptămânii trecute, la Râmnicu Vâlcea.

Cu toate că subiectele au avut un grad de dificultate ridicat, fiind elaborate de profesori renumiţi la nivel naţional, participarea a fost impresionantă, numărul competitorilor cifrându-se la aproape 700.

Judeţul Suceava a avut rezultate foarte bune, cea mai bună performanţă purtând semnătura elevului Cezar Antonio Lemni, din clasa a VIII-a, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni/ Clubul Copiilor Fălticeni, coordonat de prof. Mioara Vasiliu. Acesta a fost notat cu 98 de puncte, fiind răsplătit cu Premiul I şi cupa concursului.

Concursul Naţional de Geografie „La şcoala cu ceas” s-a desfăşurat pe baza unei probe scrise având durata de 120 de minute.

 

Elevii premiaţi

Tot de la clasa a VIII-a, Premiul I (91 de puncte) a obţinut Simona Petronela Scripcă, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Vadu Moldovei/ Clubul Copiilor Fălticeni, eleva fiind pregătită de prof. Dan Beraru.

Cu Premiul II au fost recompensaţi Andrei Pavăl şi Andrei Bordianu, ambii de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, îndrumaţi de prof. Bogdan Nistor.

Daria Ioana Tenciu, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Vadu Moldovei/ Clubul Copiilor Fălticeni, pregătită de prof. Dan Beraru, şi Robert Politic, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, pregătit de prof. Bogdan Nistor, şi-au adjudecat Premiul III.

Tot din clasa a VIII-a, Ştefania Pricob, de la Şcoala Gimnazială Oniceni/ Clubul Copiilor Fălticeni, coordonată de prof. Iuliana Moisii, a primit menţiune (70 p).

La clasa a VII-a, Premiul I (96 de puncte) a mers la Carla Pînzariu, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, îndrumată de prof. Bogdan Nistor.

Premiul al II-lea, cu 92 de puncte, a revenit Sabinei Alexia Tănase, de la Şcoala Gimnazială „Vasile Tomegea‟ Boroaia, elevă a prof. Alina Nistor.

Ionuţ Alexandru Ghiduc, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni/ Clubul Copiilor, coordonat de prof. Marcel Porof, a fost recompensat cu Premiul III (87 puncte). David Nicorici, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, prof. Bogdan Nistor, a primit menţiune.

La clasa a VI-a, Suceava figurează cu două premii I prin elevii Alexandru Ioan Onuţ, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, prof. Bogdan Nistor, şi Matei Spînu, de la Şcoala Nr. 1 Vadu Moldovei/ Clubul Copiilor Fălticeni, prof. Dan Beraru.

Ştefania Grigoraş, de la Şcoala Gimnazială Oniceni/ Clubul Copiilor Fălticeni, prof. Iuliana Moisii, s-a întors cu Premiul al II-lea, cu 87 de puncte.

Menţiuni au câştigat Victor Miron, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, prof. Bogdan Nistor, şi Ana Sabina Butacu, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni/ Clubul Copiilor Fălticeni, îndrumată de prof. Mioara Vasiliu şi prof. Daniela Pascariu.

La clasa a V-a, dintre elevii suceveni cel mai bun punctaj l-a avut Amalia Petruţa Stănică, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Vadu Moldovei/ Clubul Copiilor Fălticeni, pregătită de prof. Dan Beraru, eleva obţinând Premiul II.

Cu premiul III a fost răsplătit Rareş Ilie Prodan, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, prof. Bogdan Nistor.

Trei menţiuni au fost acordate la clasa a V-a: Larisa Babalean, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, prof. Bogdan Nistor; Daniel Ioan Trifan, de la Şcoala Nr. 1 Vadu Moldovei/ Clubul Copiilor Fălticeni, prof. Dan Beraru; Amalia Pînzariu, Şcoala Nr. 4 Suceava, prof. Bogdan Nistor.

Concursul Naţional de Geografie „La şcoala cu ceas” este o etapă importantă în pregătirea pentru Olimpiada de geografie (pentru elevii de clasa a VIII-a) şi pentru Mica olimpiadă de geografie Terra pentru elevii claselor V-VII.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rezultate remarcabile pentru elevii suceveni la un concurs naţional de geografie.
 Vizualizări articol: 2890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Rezultate remarcabile pentru elevii suceveni la un concurs naţional de geografie3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei