Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 23 (7024)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din tată în fiu

Fiul unui recidivist, urmărit general pentru tâlhărie calificată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Păltinoasa, a fost dat în urmărire naţională de Inspectoratul General al Poliţiei Române, având de executat o condamnare la 3 ani de închisoare cu executare, pentru tâlhărie calificată. Marcel-Costel Solomon a fost condamnat de magistraţii de la Judecătoria Gura Humorului, sentinţa rămânând definitivă pe 6 noiembrie 2018. Tânărul, care mai are la activ condamnări din perioada de minorat, nu este de găsit, fiind plecat din ţară, astfel că au fost declanşate procedurile de urmărire.  

Familia de romi Solomon este una cu vechi state infracţionale la Păltinoasa.

Tatăl tânărului de 21 de ani, Costel-Marcel Solomon, a fost condamnat pentru multiple infracţiuni, furturi, dar şi fapte cu violenţă. Printre altele, acesta a fost prins la furat într-o locuinţă din Păltinoasa de către un poliţist, şeful postului de poliţie din localitate, Vasile Grumăzescu. La vremea respectivă, în 2009, hoţul a scos un cuţit şi l-a lovit în mâna stângă pe agentul-şef, după care i-a rupt un epolet de la uniformă şi l-a ameninţat că îl va ucide. Practic, poliţistul a parat lovitura cu braţul, iar în lipsa acestei reacţii consecinţele puteau fi tragice. Costel-Marcel Solomon, tatăl celui dat acum în urmărire, a fost pus sub acuzare pentru ultraj la acea vreme. La vremea acestui ultraj, bărbatul era deja recidivist. 

Vasile Grumăzescu a rămas în continuare şef de post la Păltinoasa şi a mai căzut victimă unor fapte de ultraj. Ultima dată recent, pe 30 decembrie 2018, când a fost lovit de doi bărbaţi, tată şi fiu. 

Poliţia Română a anunţat că aşteaptă informaţii legate de locul în care se află Marcel-Costel Solomon, făcându-i publică şi fotografia, pentru identificare. Tânărul în vârstă de 21 de ani are aproximativ 1,70 metri înălţime, în jur de 60 de kilograme, constituţie atletică şi ochi căprui. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiul unui recidivist, urmărit general pentru tâlhărie calificată.
 Vizualizări articol: 2408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiul unui recidivist, urmărit general pentru tâlhărie calificată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei