Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 oct 2017 - Anul XXII, nr. 240 (6656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Cătălin Coman a fost ales preşedinte al PSD Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a preluat, începând de ieri, conducerea Organizaţiei PSD din acest municipiu. Conferinţa municipală de alegeri din cadrul PSD Fălticeni a avut loc ieri, în prezenţa a 271 de delegaţi din partea organizaţiilor locale. La alegeri a participat şi fostul preşedinte al Organizaţiei PSD din Fălticeni, senatorul Ioan Stan, cel care în momentul de faţă este liderul interimar al filialelor judeţene ale acestei formaţiuni politice. În urma alegerilor, funcţia de preşedinte al PSD Fălticeni a fost câştigată, cu unanimitate de voturi, de primarul Cătălin Coman, în timp ce în funcţia de prim-vicepreşedinte a fost ales deputatul Alexandru Rădulescu. Alături de aceştia au mai fost aleşi şapte vicepreşedinţi. În total, noul Birou Municipal al PSD Fălticeni are 63 de persoane. După câştigarea alegerilor de către Cătălin Coman, fostul preşedinte al organizaţiei fălticenene, senatorul Ioan Stan, i-a urat acestuia să aibă succes în această funcţie, dând asigurări că va fi întotdeauna alături de Organizaţia PSD Fălticeni.

La rândul său, Cătălin Coman a ţinut să le mulţumească celor care i-au acordat votul, precizând că ţinta filialei pe care o conduce pentru viitoarele alegeri locale este câştigarea postului de primar al municipiului Fălticeni şi a peste 15 mandate de consilier local, din totalul de 19.

Cătălin Coman a spus că pentru viitor îşi propune să continue proiectele importante pentru Fălticeni, făcând referire în special la finalizarea Spitalului Municipal. El s-a declarat mulţumit de modul în care se realizează lucrările la această investiţie, subliniind că l-a bucurat faptul că în ziua în care a fost ales preşedinte al PSD Suceava, pe şantierul de la spital au lucrat 127 de oameni, un număr record de muncitori într-o singură zi. „A fost o coincidenţă fericită şi sunt convins că vom reuşi să finalizăm acest spital”, a spus Cătălin Coman. El a adăugat că pe lista sa de priorităţi se află şi proiectele de infrastructură, dar şi cele pentru modernizarea unităţilor şcolare, finanţate atât din fonduri europene, cât şi prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Cătălin Coman a fost ales pentru prima dată în funcţia de preşedinte al PSD Fălticeni, el fiind la al doilea mandat de primar al acestui municipiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Coman a fost ales preşedinte al PSD Fălticeni.
 Vizualizări articol: 3984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cătălin Coman a fost ales preşedinte al PSD Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei