Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 oct 2016 - Anul XXI, nr. 252 (6365)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Corneliu Popovici și Aurel Olărean deschid listele PMP Suceava pentru alegerile parlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, şi fostul primar din Rădăuţi Aurel Olărean deschid listele acestui partid pentru alegerile din judeţ pentru Camera Deputaţilor, respectiv Senat. PMP Suceava a înregistrat ieri dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016, depunând liste complete pentru Senat şi Camera Deputaţilor. Corneliu Popovici este urmat pe lista PMP Suceava pentru Camera Deputaţilor de Sorin Andrei, inginer din Vatra Dornei, viceprimarul Sucevei Marian Andronache, inginerul agronom din Fălticeni Dan Dumitru Vasile, inginerul silvic Petru Juravle, Anca Mihaela Gâtlan, Sorin Robu, Cristian Sidor, Mircea Pintilii, Iulia Pintilie, Camelia Irasoc, Gheorghe Jucan şi Gheorghe Olari. Pe lista pentru Senat, Aurel Olărean este urmat de Cristian Vancea, omul de afaceri Lenuţa Bălan, prof. Nicoleta Cobzariu, consilierul local sucevean Constantin Munteanu şi Florin Șalar.

După depunerea candidaturilor, preşedintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, a spus că este încrezător că organizaţia pe care o conduce va obţine scorul propus, care ar urma să aducă acestei formaţiuni politice un deputat din prima şi încă unul la redistribuirea voturilor, şi un senator de Suceava. „Am depus liste complete pentru alegerile parlamentare din judeţul Suceava. O vorbă din popor spune că o zi ploioasă aduce noroc şi belşug. Mi-aş dori ca alegerile parlamentare din acest an să aducă un belşug mai mare în casa sucevenilor şi noroc, zic eu, pentru PMP Suceava”, a declarat Corneliu Popovici. El a arătat că pe listele PMP Suceava sunt candidaţi din tot judeţul, reprezentativi pentru zonele din care provin.

„Din alt punct de vedere, noi spunem că activitatea unui parlamentar se reflectă şi prin condiţiile de viaţă ale celor care l-au ales. Din păcate nu putem spune acest lucru şi despre Suceava. Aş putea spune că mandatul 2012 – 2016, din punct de vedere al activităţii parlamentarilor noştri, şi nu au fost puţini, lasă de dorit. Și nu o spunem noi, cei din PMP, ci aş putea să o iau chiar din declaraţiile unor lideri politici care conduc judeţul Suceava şi care recunosc astăzi, în 2016, că judeţul face parte din acea zonă a judeţelor din România slab dezvoltate. Eu cred că ar fi cazul ca alegătorii judeţului Suceava să pună accent pe această analiză, iar parlamentarii care vor reprezenta în mandatul următor Suceava să-şi facă pe deplin datoria. Vremea frigiderelor, a televizoarelor sau a buteliilor promise că vor fi date gratuit dacă vor ieşi parlamentari a trecut”, a precizat liderul PMP Suceava.

 

Aurel Olărean este încrezător în succesul acestui partid la alegerile parlamentare de anul acesta

Corneliu Popovici consideră că îşi doreşte o campanie electorală în care candidaţii să iasă în public şi să dezbată idei, programe, şi nu aspecte negative. Popovici a arătat că PMP Suceava va avea o campanie pozitivă, considerând că la final, cel care trebuie să câştige este cetăţeanul şi nu omul politic. „Avem în vedere un program politic care să redreseze economia, domeniul social, şi care să ridice situaţia judeţului pe o treaptă superioară comparativ cu alte zone ale ţării”, a mai menţionat Corneliu Popovici.

La rândul său, candidatul de pe primul loc pe lista pentru PMP Suceava pentru Senat, Aurel Olărean, s-a arătat încrezător în succesul acestui partid la alegerile parlamentare de anul acesta. „Să dea Dumnezeu să avem un rezultat foarte bun pe data de 11 decembrie 2016 şi sunt sigur că sucevenii vor vota PMP deoarece au nevoie de această echipă. Doamne ajută şi vă aştept să fiţi alături de noi într-o competiţie corectă şi echitabilă cu celelalte partide”, a spus Olărean. El a arătat că echipa de candidaţi a PMP Suceava este formată din oameni noi, tineri, dornici de a ajunge în Parlament pentru a munci în interesul sucevenilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corneliu Popovici și Aurel Olărean deschid listele PMP Suceava pentru alegerile parlamentare.
 Vizualizări articol: 3645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Corneliu Popovici și Aurel Olărean deschid listele PMP Suceava pentru alegerile parlamentare1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei