Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 mai 2016 - Anul XXI, nr. 121 (6234)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încredere

Candidatul PMP pentru Primăria Sadova, Mihaela Erhan: Vreau să demonstrez că tinerii pot fi administratorii cei mai buni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Partidul Mişcarea Populară mizează să câştige funcţia de primar al comunei Sadova având candidat o tânără de 29 de ani, Mihaela Erhan. Aceasta ne-a declarat că vrea să obţină funcţia de primar al comunei Sadova pentru a demonstra că tinerii sunt cei mai buni administratori. Născută în Sadova, comună în care a urmat cursurile şcolii generale, a studiat apoi la  Colegiul Naţional "Dragoș Vodă" Câmpulung Moldovenesc, după care cursurile Facultăţii de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași, specializarea Finanţe și Banci, şi ulterior a absolvit cursurile masteratului Contabilitate, Expertiză  și Audit, cu nota 10. „Vorbind despre şcoală, îmi apar în minte clipele de emoţie și de tainic dor al meleagurilor natale. Cu o încredere imensă că ceea ce am obţinut prin sudoarea frunţii are să fie temelia solidă a viitorului, m-am întors acasă, loc drag sufletului meu, începând astfel lungul drum al ușilor închise, explicaţia pe care am primit-o mereu a fost aceea că: <Ne pare rău, dar nu aveţi experienţă!>. Din acest motiv, vă întreb, dragi studenţi: Oare câţi dintre noi, absolvenţi ai unei unităţi de învăţământ superior, cu performanţe remarcabile, au experienţă?”, a spus candidatul PMP pentru Primăria Sadova. Mihaela Erhan ne-a mai spus că refuzul continuu nu a făcut-o să renunţe, considerând că trebuie să folosească informaţiile dobândite, astfel începând prima afacere, o covrigărie deschisă în Câmpulung Moldovenesc.

În prezent, Mihaela Erhan se ocupă de pregătirea școlară a mai multor copii din comuna Sadova și nu numai, fiind calificată în acest sens după ce a absolvit un curs de Pedagogie.

„Niciodată nu am spus <nu> provocărilor vieţii, și iată-mă acum, în mijlocul oamenilor, judecători ai faptelor, în mâna cărora stă soarta comunităţii noastre. M-am avântat în această cursă electorală pentru că vreau să demonstrez, împreună cu echipa de consilieri, că tinerii pot fi administratorii cei mai buni și imposibil de manipulat, pentru că adevărata bogăţie a oamenilor este reflectată în bagajul de cunoștinţe cu care pleacă în viaţă”, a declarat candidatul PMP pentru Primăria Sadova. Mihaela Erhan a subliniat că susţinerea echipei PMP va fi un exemplu de încredere acordată tinerilor, indiferent de clasa socială din care fac parte, un model pentru copiii aflaţi pe băncile școlii și un motiv să credem într-un viitor mai bun.

„Pe această cale îl provoc la o discuţie televizată pe actualul primar al comunei Sadova, domnul Constantinescu Otcu Mihai, pentru a dezbate problemele cetăţenilor. Îi ofer dreptul de a alege el locul, data și ora”, a încheiat Mihaela Erhan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul PMP pentru Primăria Sadova, Mihaela Erhan: Vreau să demonstrez că tinerii pot fi administratorii cei mai buni.
 Vizualizări articol: 5116 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Candidatul PMP pentru Primăria Sadova, Mihaela Erhan: Vreau să demonstrez că tinerii pot fi administratorii cei mai buni3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei