Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 mar 2016 - Anul XXI, nr. 64 (6177)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Deputatul Constantin Galan s-a înscris în PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul de Suceava Constantin Galan a demisionat din ALDE şi s-a înscris în PNL. Constantin Galan şi-a anunţat înscrierea în PNL în şedinţa de ieri a Camerei Deputaţilor, precum şi afilierea la grupul liberal de parlamentari. Galan ne-a declarat că a luat această decizie deoarece este nemulţumit de faptul că deputatul sucevean Alexandru Băişanu a fost primit în ALDE, la finalul lunii trecute, preluând şi preşedinţia organizaţiei judeţene Suceava a acestui partid. „Din PNL am plecat şi în PNL m-am întors, dar fără Alexandru Băişanu. Mă consider liberal şi cu siguranţă îmi voi găsi locul în PNL Suceava pentru că sunt oameni cu care am lucrat politic, oameni cu care mă înţeleg din punct de vedere politic”, a spus Constantin Galan. El a ţinut să precizeze că împreună cu el, peste 50 de organizaţii locale ale ALDE Suceava îi vor urma exemplu şi se vor înscrie în PNL. Galan a spus că membrii acestor organizaţii sunt, la rândul lor, nemulţumiţi de venirea lui Alexandru Băişanu în ALDE. „Vor veni în PNL mai mulţi colegi şi organizaţii pe care eu le-am constituit şi care sunt nemulţumiţi de venirea lui Alexandru Băişanu. Oamenii au stat în aşteptare şi acum vor veni cu mine”, a mai adăugat Constantin Galan.

Constantin Galan a candidat la ultimele alegeri parlamentare din partea USL, fiind membru al PNL. Ulterior el a părăsit PNL, alăturându-se actualului preşedinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în ALDE.

La finalul lunii trecute, Constantin Galan a demisionat din funcţia de preşedinte al ALDE Suceava, nemulţumit de faptul că la venirea deputatului Alexandru Băişanu în partid i s-a propus să împartă funcţia cu acesta. Deputatul PNL declara la vremea respectivă că a refuzat categoric această formulă de conducere a ALDE Suceava pentru că nu are încredere în modul în care va acţiona Alexandru Băişanu în viitor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Constantin Galan s-a înscris în PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 1591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Constantin Galan s-a înscris în PNL Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Linte cu usturoi (de post) Este o mâncare simplă, dar foarte gustoasă și sănătoasă, care vă va face să vă întrebați de ce consumăm atât de rar linte, dacă tot se pregătește asemănător fasolei și fierbe mult mai repede...Avem nevoie de:O cană cu linte uscată,... Citeşte