Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iul 2015 - Anul XX, nr. 169 (5981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Consilierul PNL Daniel Prorociuc propune înfiinţarea unui număr unic pentru Poliţia Locală Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul local sucevean al PNL Daniel Prorociuc a anunţat în cursul zilei de ieri că intenţionează să promoveze un proiect pentru înfiinţarea unui număr unic de urgenţă pentru Poliţia Locală din Suceava. Daniel Prorociuc a precizat că acest proiect va fi promovat în condiţiile în care numeroşi suceveni nu sunt suficient de informaţi cu privire la modul şi locul în care pot să sesizeze diverse probleme pe care le întâmpină în municipiu. „Este o iniţiativă susţinută de colegii din PNL care a survenit atât în urma semnalelor trase de domnul preşedinte al PNL Suceava, Ioan Balan, cu privire la protejarea domeniului public, dar mai ales în urma nenumăratelor luări de atitudine ale unor suceveni”, a spus Daniel Prorociuc. El a arătat că sucevenii nu ştiu exact care sunt atribuţiile poliţiştilor locali şi nici cum se pot adresa acestora. Consilierul liberal a precizat că va depune la primărie proiectul pentru înfiinţarea unui număr unic, scurt, al Poliţiei Locale, precum şi pentru începerea unei campanii de informare în rândul sucevenilor cu privire la rolul şi atribuţiile Poliţiei Locale.

„Se constată o lipsă de informare a sucevenilor cu privire la modul în care pot sesiza anumite probleme, începând de la parcări care sfidează regulile de circulaţie, dar şi bunul-simţ, până la încălcările legislaţiei în domeniul construcţiilor, publicităţii sau chiar sesizări cu privire la bunurile publice deteriorate sau poluări de pe spaţiile publice. Un astfel de număr scurt ar putea să aducă plus valoare şi ar putea să aducă noi informaţii pe care poate angajaţii primăriei sau echipajele de patrulă nu le-au văzut”, a arătat Daniel Prorociuc.

Consilierul liberal a adăugat că proiectul mai prevede şi înfiinţarea unui dispecerat permanent la care sucevenii să sesizeze eventualele probleme din municipiu, dar şi suplimentarea numărului de posturi de la Poliţia Locală Suceava, în special pentru suplimentarea forţelor care asigură siguranţa circulaţiei rutiere pe drumuri.

Daniel Prorociuc a explicat că fiecare sesizare din partea cetăţenilor va primi un număr de ordine, iar acestea vor trebui să fie soluţionate în mod obligatoriu. „Cred că raportul dintre sesizările primite şi soluţionările lor ar trebui să fie un indicator de performanţă al Poliţiei Locale”, a mai spus Prorociuc. El a apreciat că înfiinţarea acestui număr unic de urgenţă nu ar presupune costuri mari pentru Primăria Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierul PNL Daniel Prorociuc propune înfiinţarea unui număr unic pentru Poliţia Locală Suceava.
 Vizualizări articol: 2107 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Consilierul PNL Daniel Prorociuc propune înfiinţarea unui număr unic pentru Poliţia Locală Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei