Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iul 2015 - Anul XX, nr. 169 (5981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mironică, falsul profet

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sorocul primul articol aplicat pe un eveniment din fotbal a venit taman după meciul retur dintre Steaua şi Trencin. Ce mai iureş, ce mai verdicte despre cât de slab au ajucat unii fotbalişti! Îmi face o deosebită plăcere să reiau fiecare gol în parte... Primul a fost efectiv o bijuterie! Parcă intraseră în combinaţie Xavi şi Iniesta, cu finalizare David Villa! Apoi, brazilianul ăla de pe stânga l-a luat la mână pe Papp şi, cu puţină şansă, mingea a scuturat plasa. De aici a rezultat că Papp este praf. Dar oare le-a reproşat cineva, cu aceeaşi măsură, jucătorilor de la Bilbao când Messi i-a transformat în jaloane?! Nu, atunci toată lumea se minuna cât de bun e Messi. OK, respectivul Jairo nu e Messi. N-o fi Messi TOT TIMPUL, dar iată că pentru câteva secunde a fost acolo, în acea „zonă”. Tot Jairo a iniţiat şi golul 3, trecând ca trenul de doi jucători (unul fiind Râpă, cel ce preluase postul lui Papp) şi centrând pentru lovitura aia de cap neverosimilă la un fotbalist abia trecut la majorat! Pur şi simplu, din fericire sporadic, adversarii au avut momente de fotbal încântător, nivel pe care ai noştri nu-l puteau atinge. De aceea, să zicem mersi că o înlănţuire fericită de evenimente a răsturnat o situaţie ce părea compromisă. Muniru a prins la ţanc unul dintre cele două-trei şuturi de excepţie dintr-un sezon, apoi un fundaş advers a făcut exces de zel la o fază la care Hamroun nu pătrundea frontal, iar arbitrul a balansat către un 11 metri la limită, lovitură bătută execrabil de Tade, portarul atingând mingea cu ambele mâini, dar scăpând-o în plasă. Colac peste pupăză, imediat arbitrul a părut a securiza calificarea Stelei cu un al doilea galben acordat destul de uşor unui slovac. Dar a avut grijă să întreţină suspansul cine nu ne-aşteptam: Mironică a comentat minute în şir ca şi cum la 2-3 Steaua ar fi pierdut calificarea! Când încă era 2-2, spunea că un gol al slovacilor ar aduce disperarea în rândul echipei noastre, de ajunsesem să mă întreb ce ştie el şi noi nu ştim! Apoi, după golul 3 al oaspeţilor, profeţea vehement că Rădoi îşi va lega numele de cea mai mare contraperformanţă a Stelei... A fost cât pe ce să-l detroneze pe Oracolul din Bălceşti atunci când un adversar a scăpat în situaţie de unu-la-unu cu Cojocaru, noroc că portarul stelist a judecat bine acea minge înaltă şi nu s-a lăsat „pasat”. Urmează partizanii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mironică, falsul profet.
 Vizualizări articol: 1363 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mironică, falsul profet5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mironică ! trimis de
(24 iul 2015, 11:58:53
..la un moment dat (în repriza a doua !) a început să turuie de ziceai că e nevorbit de un deceniu (cred că nu a respirat mai bine de un minut!) ... iar când vorbești mult - evident că *marchezi la capitolul inepții !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei