Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iul 2015 - Anul XX, nr. 169 (5981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Ansamblul folcloric „Violatorii din Vaslui”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O foarte fidelă descriere a ţării noastre ne oferă ansamblul folcloric „Violatorii din Vaslui”, ajuns la fel de celebru cum erau în comunism „Căluşarii din Scorniceşti”. Membrii ansamblului, şapte tineri zăbăloşi, şi-au exersat talentul penetrant pe o elevă de vreo 18 ani, care a fost violată, până a leşinat. Apoi, a fost stropită cu oleacă de alcool şi a mai fost violată oleacuţă, c-aşa-i jocul în Vaslui.

Judecătorii au găsit de cuviinţă să lase slobod septetul pe cretinoizi, ca să se poată slobozi din nou, cu vreo altă fată. Iar procurorii nu au făcut recurs, că în Vaslui nu-i tradiţional recursul.

Din toate acestea, observăm în primul rând cam ce nivel are tineretul nostru ruralo-urban. Abrutizat, urât la moacă şi la suflet! Acesta este viitorul ţării noastre!

Mai remarcăm hâzenia justiţiei româneşti! Pentru că, oricât de subdezvoltat o fi Vasluiul, el aparţine totuşi României, dacă nu le-o trece celor de acolo să-şi declare independenţa, ceea ce nu m-ar mira, la câtă minte au. Aceştia ne sunt judecătorii, iar ăia de lângă ei sunt verişorii lor drepţi, procurorii. Când televiziunile nu stau cu ochii pe ei, violează şi ei legea în grup. Şi n-o fac pe degeaba.

A urmat presa, cu Măruţă în prim-plan. Insul ăsta, care e-n stare să râdă ca prostul la catafalcul oricui, a difuzat un interviu cu fata violată, că s-o ştie toată ţara şi s-o arate cu deştu’! Bravo, Măruţă, profesionistu’ lu’ peşte! Aceasta este presa de mare audienţă din România! Dă-i înainte, băi băiatule, că mai avem fete violate!

La urmă, a venit acea jumătate din judeţul Vaslui care susţine că fata e vinovată, că a făcut Vasluiul de râs, în loc să tacă. Ca şi cum Vasluiul o fi fost vreodată vreun motiv de mândrie naţională.

Nu ştiu dacă fata respectivă va recurge la vreun gest extrem, aşa cum e de aşteptat. Ştiu însă sigur că îi va veni foarte greu să mai fie vreodată om întreg.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ansamblul folcloric „Violatorii din Vaslui”.
 Vizualizări articol: 2079 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Ansamblul folcloric „Violatorii din Vaslui”4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei