Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 sep 2014 - Anul XIX, nr. 211 (5720)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aseară, la Gura Humorului

Aproximativ o sută de aleşi locali PNL din Suceava şi Botoşani s-au întâlnit cu Tăriceanu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O parte dintre primarii şi consilierii locali şi judeţeni PNL din judeţele Suceava şi Botoşani au fost aseară la Gura Humorului pentru a se întâlni şi a avea discuţii cu preşedintele Partidului Liberal Reformator (PLR), Călin Popescu Tăriceanu, şi staff-ul său de campanie: foştii miniştri Daniel Chiţoiu şi Cristian David, Radu Boroianu, Virgil Guran şi deputatul de Suceava Constantin Galan, preşedintele filialei Suceava a PLR.

Printre cei aproximativ 100 de participanţi la întâlnire s-au numărat primarul de Gura Humorului, Marius Ursaciuc, cel din Siret, Adrian Popoiu, de Dumbrăveni, Ioan Pavăl, consilierii Vasile Mocanu, Corneliu Vornicu, Cristina Teodorovici, fostul subprefect Constantin Harasim, fostul preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, omul de afaceri Philip Rozopol, etc.

În așteptarea sosirii şefului său de partid, deputatul Galan a apreciat că liberalii „care s-au expus” şi au venit deschis la întâlnirea cu fostul lor preşedinte de partid, Călin Popescu Tăriceanu, arată că sunt cu adevărat interesați de proiectul politic al acestuia. „După fuziunea cu PDL, din PNL a mai rămas doar numele, restul este tot de la PDL. Cei care au venit astăzi aici vor cu adevărat să vadă ce are domnul Tăriceanu de spus”, a declarat Galan.

După sosirea lui Călin Popescu Tăriceanu, primarul Marius Ursaciuc a făcut urările de bun venit şi i-a transmis liderului PLR că toţi cei prezenţi au foarte multe întrebări a-i adresa, dar nu au făcut acest lucru cât timp ziariştii au fost în sală. La dezbaterile propriu-zise presa nu a avut acces. Concluziile întâlnirii urmează a fi făcute publice astăzi de Tăriceanu, în conferinţă de presă.

 

Oferta lui Tăriceanu, aşteptată cu interes

Înainte de întâlnire, primarul Marius Ursaciuc ne-a declarat că întotdeauna participă la evenimentele organizate la el în oraş, în calitate de gazdă, deci era normal să îl întâmpine şi pe Tăriceanu. „Sunt dezamăgit că doamna Udrea nu a venit la Gura Humorului”, a declarat Ursaciuc, continuând: „Călin Popescu Tăriceanu este un liberal autentic, reprezintă un reper în istoria PNL şi mă bucur că mi-am câştigat dreptul, după 14 ani de politică constantă liberală, să pun întrebări direct la sursă. Uman, Călin Popescu Tăriceanu şi încă vreo câţiva oameni politici pot fi oricând oaspeţi ai oraşului Gura Humorului, fie că eu sunt sau nu primar”.

Un alt vechi liberal, primarul de Dumbrăveni, Ioan Pavăl, a afirmat că a venit să vadă despre ce este vorba, să îl asculte pe Tăriceanu şi să-i adreseze întrebări: „Dacă are o ofertă bună, putem merge împreună. Am o părere foarte bună despre el, am mai lucrat împreună, deci este posibil”.

Consilierul judeţean Cristina Teodorovici a amintit că a fost şi la congresul PLR şi a declarat că după discuţiile de la Humor va lua o decizie în privinţa viitorului său politic. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproximativ o sută de aleşi locali PNL din Suceava şi Botoşani s-au întâlnit cu Tăriceanu.
 Vizualizări articol: 2876 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Aproximativ o sută de aleşi locali PNL din Suceava şi Botoşani s-au întâlnit cu Tăriceanu3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Primarii...kriptocomunisti!!!! trimis de
(12 sep 2014, 11:13:23
Rusine fara margini (...dar de unde ca nu mai exista ...ori sunt frustarati de acest sentiment)..!! Mai mult nici nu se aminteste faptul ca s-a propus modificarea numelui partidului din PLR in PLF ( Partidul Liberal Fanariot ). Si acum o intrebare ptr toti transfugii, refugiati din estul Ukrainei...? Voi cand va uiotati uin oglinda...nu va este rusine....ne nemultumirile maselor pe care le conduceti, ati fost in barca cu psd-ul, cu ce s-a ales comunitatea voastra..??? De ce trebuie sa fiti slugile...si milogii ingenunchiati a unui sistem... care nu da doi bani pe voi...!?? Milogi au fost. ...milogi sunt inca, ptr ca restul cantecul;ui al stiu!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei