Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 sep 2014 - Anul XIX, nr. 211 (5720)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concurs

O femeie, singurul candidat la ocuparea postului de şef de poliţie la „Investigaţii Criminale” Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava scoate din nou la concurs postul de şef al Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Suceava. Pentru examenul care va avea loc săptămâna viitoare, pe 19 septembrie, s-a înscris doar un singur candidat, comisarul-şef Sorina Fotciuc. Fotciuc vine din postura de şef împuternicit la comanda acestui birou, din luna mai a acestui an. Postul este vacant de la finele lunii noiembrie a anului trecut, după dispariţia fulgerătoare, în urma unui infarct, a comisarului-şef Ioan Halaicu. După moartea sa au fost organizate mai multe concursuri pentru ocuparea acestui post, însă fie nu au fost candidaţi, fie cei care au intrat în cursă nu au promovat examenul. A existat, în luna martie a acestui an, şi un câştigător al concursului pentru ocuparea funcţiei, inspectorul principal Iulian Damian. Acesta nu a dorit însă în cele din urmă să ocupe postul, optând pentru o altă funcţie de conducere pentru care a dat examen.

Revenind la Sorina Fotciuc, aceasta vine din structura Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, unde a lucrat mai mulți ani pe linia combaterii infracțiunilor contra patrimoniului și a combaterii grupurilor infracționale.

Înainte de a lucra la Investigații Criminale, Sorina Fotciuc a făcut parte din Biroul de Combatere a Criminalităţii Organizate, unde a lucrat pentru combaterea traficului de persoane.

Ofiţerul Sorina Fotciuc a făcut parte, în martie 2010, din lotul celor şase poliţişti suceveni care au fost avansaţi în grad, înainte de termen, chiar de şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române, chestorul principal Petre Tobă, pentru modul în care s-au implicat în ancheta demarată în cazul dublului asasinat de la Siret.

Biroul de Investigaţii Criminale Suceava gestionează tot ceea ce înseamnă cauze de furt, tâlhării şi alte fapte de acest gen de la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ şi al localităţilor învecinate.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie, singurul candidat la ocuparea postului de şef de poliţie la „Investigaţii Criminale” Suceava.
 Vizualizări articol: 5783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 8 voturi
O femeie, singurul candidat la ocuparea postului de şef de poliţie la „Investigaţii Criminale” Suceava3.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politia.....fara sefi!!! trimis de
(12 sep 2014, 10:56:56
Elitele adevarate ale politiei, nu mai risca sa se remarce, de frica politicului... Azi esti castigator de concurs, maine.....sa anuleaza...si tot vine cine trebuie...! Asa ca num ai in romania poti fi sef serviciu, de departament ori compartiment...cateva ore ( record mondial)...opri cateva zile... Asa ca societatea civila apreciaza gestul; facut de eminentele politiei...si le considera ca un gest de protest...tacit...impotriva abuzuriloe de orice fel, la care sunt suposi( se exclud subofiterii...care este )!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei