Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 apr 2014 - Anul XIX, nr. 75 (5584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Flutur: Acciza nouă pe combustibil se poate numi taxa Ponta - Antonescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat în cursul zilei de ieri că majorarea accizei la carburant i-a lovit în plin pe români, care sunt nevoiţi să scoată mai mulţi bani pentru benzină şi motorină. Flutur a făcut astfel referire la campania de informare „De la 1 aprilie, Ponta şi Antonescu te lovesc în plin!”, care este realizată de toate organizaţiile PDL din ţară. „Este ziua păcălelilor, dar introducerea accizei pe combustibili de către Ponta și Antonescu nu este deloc păcăleală, deși am fi vrut să fie. Devine clar, după doi ani de la preluarea puterii de către Victor Ponta și ai lui, că cea mai mare păcăleală sunt, de fapt, chiar guvernele conduse de el. Sunt guverne bazate pe minciuni sfruntate, pe promisiuni nerealizate. PDL le transmite tuturor românilor că scumpirea benzinei și motorinei este decisă în Guvernul USL, din care făcea parte și PNL, cu Crin Antonescu președinte. Suntem îndreptățiți, prin urmare, să spunem că acciza nouă pe combustibil, care va genera scumpiri în lanț, este taxa Ponta - Antonescu”, a spus Gheorghe Flutur. 

Liderul democrat-liberalilor suceveni a arătat că începând cu 1 aprilie un plin de benzină și motorină îi costă pe români cu 30 de lei mai mult decât până acum. El a subliniat că în acelaşi timp vor creşte preţurile la toate alimentele, în transport, sau la rechizitele copiilor.

„PDL consideră neîntemeiată introducerea taxei pe combustibili Ponta-Antonescu și a depus în Parlament o inițiativă legislativă pentru abrogarea ei. Guvernul Ponta nici măcar nu este în stare să explice ce face cu banii în plus smulși din buzunarele tuturor, că au mașini personale sau nu. PDL vă spune adevărul: banii se duc la baronii locali și prietenii lor, pentru a aduce voturi și a asigura finanțarea campaniilor electorale ale PSD din acest an”, a afirmat Flutur. El a mai adăugat că românii au benzină și motorină mai scumpe ca în Germania sau Austria, însă continuă să câștige salarii românești. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Acciza nouă pe combustibil se poate numi taxa Ponta - Antonescu.
 Vizualizări articol: 1621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Acciza nouă pe combustibil se poate numi taxa Ponta - Antonescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ati uitat ce ati fecut si voi trimis de
( 3 apr 2014, 05:07:43
tot asa se poate numi si pilonul din mijlocul drumului de la iesirea din suceava spre g humorului ;  ☭ ui flutur basescu si restu pedelistilor .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei