Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2014 - Anul XIX, nr. 67 (5576)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Apreciere

Nechifor: Suceava nu va avea nici un europarlamentar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele social-democraţilor suceveni, Cătălin Nechifor, a declarat că după alegerile europarlamentare din data de 25 mai a.c., judeţul Suceava nu va avea nici un reprezentant în Parlamentul European. Cătălin Nechifor a făcut această afirmaţie după ce a anunţat că doctorul sucevean Tiberius Brădăţan va ocupa locul 23 pe lista Alianţei PSD-UNPR-PC pentru Parlamentul European, însă fără doar şi poate ţinta declaraţiei sale a fost PDL, partidul care l-a nominalizat pe fostul prefect şi senator Orest Onofrei pe locul şase pe listă.

„Raportându-ne şi la celelalte liste care vor fi depuse de celelalte partide, Suceava, la cum se arată lucrurile, nu va avea europarlamentar, indiferent de poziţia pe care o ocupă fiecare candidat pe listă. Însă locul 23 pe care îl are Suceava pe lista Alianţei PSD-UNPR-PC este un loc important, un loc de susţinere şi de suport. Şi vreau să-i mulţumesc domnului doctor Brădăţan că demonstrează împreună cu echipa PSD o capacitate importantă de a promova oameni care sunt mai proaspeţi în politică”, a spus Nechifor.

De asemenea, deşi democrat-liberalii au anunţat că locul şase ocupat de Orest Onofrei pe lista PDL este considerat unul eligibil, liderul PSD Suceava a spus că aşa cum arată sondajele de opinie în momentul de faţă fostul prefect al judeţului nu va ajunge în Parlamentul European.

Cătălin Nechifor a mai declarat că, deşi, din punctul său de vedere, Suceava nu va avea un europarlamentar, asta nu înseamnă că judeţul va fi ignorat de forurile europene. „Asta deoarece vă pot confirma faptul că, aşa cum se aşază lucrurile în prezent, cu un preşedinte al Comisiei Europene în persoana lui Martin Schulz, pe care îl cunosc personal din perioada în care am fost europarlamentar, sunt convins că dumnealui se va uita cu atenţie şi cu preţuire către zona judeţului Suceava. O zonă pe care vrem să o dezvoltăm în mod categoric şi cu suport din Parlamentul European”, a mai spus Nechifor. El s-a declarat convins de faptul că în urma alegerilor din data de 25 mai a.c., PSD are capacitatea să obţină chiar şi jumătate din cele 32 de mandate de europarlamentar pe care le va avea România.

Cătălin Nechifor a mai declarat că PSD va avea o campanie electorală pozitivă, în care Tiberius Brădăţan şi ceilalţi candidaţi de pe lista Alianţei PSD-UNPR-PC vor încerca să-i convingă pe suceveni despre necesitatea ca şi judeţul Suceava să dea un vot către PSD, „pentru că e foarte important cum construim viitoarea Comisie Europeană”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: Suceava nu va avea nici un europarlamentar.
 Vizualizări articol: 3329 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.4 din 9 voturi
Nechifor: Suceava nu va avea nici un europarlamentar1.459

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .... trimis de
(24 mar 2014, 11:55:55
Da .... Deci sa intelegem ca la nivel national PSD Suceava este un mare fassssss..... ??? Doar atat .... locul 23laughing=)) e de rasul plansuluilaughing=)) !!! Deci dupa calculele mele ca Tiberiu Bradatan sa prinda un loc la Europarlamentare ar trebui ca PSD sa obtina 71.87 % ca partid ... Deci ceea ce e imposibil !!! Mai bine votam PDL ca are locul 6 cu 18.75% !! Ar fi timpul sa ne gandim si la oamenii Sucevei si ca sa prindem un Europarlamentar sa luam sansele concrete care le avem !
2.   Locul 23 trimis de
(24 mar 2014, 12:01:43
Pacat de d-ul Bradatan ca s-a bagat in aceasta mocirla politica. El, dpv al meu, nu are ce cauta in psd si nici intr-un partid ca e un OM cu prea mult caracter.
Dar, asta denota altceva, ca in sfarsit s-a dovedit cat de bine este vazuta filiala psd Suceava, la Bucuresti.
Mai pe romaneste: SUNTETI VARZA!
Astfel se explica, de ce in 2 ani, ati facut atat de multe, ptr jud Suceava.
Sunteti pe drumul cel bine batatorit de d-ul Marza, care si dumnealui, la fel, a "facut" atatea pentru Suceava.
Acu' sa-i vad pe toti mancatorii de ...., de pe forum, psd-isti, ce mai spun!?
E foarte bun locul 23, se putea si mai rau!
Dati-va demisiile si duceti-va, invartind! Incompetentilor!
3.   Dl.Dan COMAN se demoleaza parcul linga patinuar!!! trimis de
(24 mar 2014, 13:13:16


Nu va intereseaza!?Ț Spatiile verzi sunt mai mult decat “un bun de lux” ...

Nechifor, vai de capul vostru, distrugeti parcul de linga patinuar!

Ar trebui sa fiti preocupat ca se demoleaza parculetul de la patinuar! Nu va intereseaza nimic decit sa va upleti buzunarele!
Suceava este o aglomeratie urbana si atit, asta s-a facut pina acum!

Spaţiile verzi ar trebui sa fie o prioritate pentru Primăria Suceava. Fiecarui locuitor ii revine 26m2 de spaţiu verde care sunt prevăzuţi de norma europeană se reflectă în aerul viciat pe care îl respirăm zi de zi.
Botosaneni sunt gospodari, la ei se vorbeste ca s-a nascut proiectul “Adoptă un spaţiu verde!” si ei, ati vazut ce parcuri au!

4.   ** trimis de
(24 mar 2014, 16:39:28
Hoţii strigă hoţii,cam asa faceţi şi voi băsiştii indoctrinaţi,care de dimineaţă până seara pupaţi poze cu chelia lui băsescu.Daca Pdl (viitor pnţcd la rezultate) e plin de oameni cinstiţi şi oneşti,de ce petru luhan un mare clasic in viaţă nu se mai află pe listele eligibile?
Orest onofrei e o varianta viabila cum a fost si luhan,un escroc analfabet cu dorinta de imbogatire,iar PmP vine în faţă cu EBAlaughing) Onofrei care are fabrici pe la Marginea afaceri ilegale pe la Suceviţa cu ăştia defilaţi voiwavewave

Dacă Bălan vă dă bani ca să postaţi barem să primiţi şi texte
4.1  RE: ** trimis de
(24 mar 2014, 22:53:29
esti un kakacios semidoct
4.2  RE: ** trimis de
(25 mar 2014, 15:12:23
Tazmanian Demoon în comentariile tale nu se regăsesc decât înjurături,rar câte o idee logică , mai bine zis o copie nereuşită al lui abcdar.
5.   Comentariu trimis de
(24 mar 2014, 16:42:34
Nu avem europarlamentar eligibil? Foarte bine, atunci de ce sa mai ies la vot? Se vede clar ca noi Sucevenii suntem marginalizatii Romaniei, nu sunteti in stare sa finalizati o sosea de centura, HUOO. O sa votez la pastele cailor!!! Veniti sa-mi dati un pix si-o punga. Pixul sa vi-l bag in ochi si punga sa v-o trag pe cap
6.   De ce PSD? trimis de
(24 mar 2014, 20:17:23
In primul rand, nu aveam niciodata de gand sa votez PSD.

Dar acum, imi da liber nici macar sa nu imi pese ca nu ii votez. Eu am sa votez un partid care are un sucevean printre primele locuri, adica PDL sau PMP, sau nu stiu, altele, oricare altul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei