Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2014 - Anul XIX, nr. 67 (5576)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Miting

Flutur: La Cluj-Napoca a început primăvara ardeleană a PDL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL şi secretarul general al acestui partid, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat sâmbăta trecută, la mitingul organizat în capitala judeţului Cluj, că această acţiune reprezintă începutul primăverii ardelene a PDL. Gheorghe Flutur a declarat că la mitingul de la Cluj-Napoca au participat peste 25.000 de persoane, printre protestatari fiind peste 500 de membri ai PDL Suceava. Flutur a spus că acţiunea de la Cluj-Napoca este cea mai mare manifestare PDL de acest gen după cea organizată la Iaşi. „Ieri a fost prima zi de primăvară. Astăzi este prima zi din primăvara ardeleană a PDL”, le-a spus Gheorghe Flutur celor prezenţi la mitingul PDL din Cluj-Napoca.

În discursul său, liderul PDL Suceava a spus că USL şi PSD nu au făcut nimic pentru ţăranii români, din contră, aceştia fiind nevoiţi să plătească mai mult pentru a-şi lucra pământurile. „De la 1 aprilie un hectar de arat şi întreţinut va costa 30 de milioane de lei vechi. Ăsta e bonusul pe care îl dă guvernarea PSD ţăranului român. Şi ce au făcut pentru gospodarii satului românesc cu bătături în palme? I-au impozitat pe cei care au mai mult de două hectare sau mai mult de două vaci”, a declarat Gheorghe Flutur.

El le-a cerut tuturor celor care au fost prezenţi la acest miting ca odată ajunşi înapoi acasă să le spună oamenilor că de la 1 aprilie a.c., USL şi PSD au făcut ca românii să plătească pentru motorină şi benzină mai mult decât plătesc cetăţenii din Germania sau Austria. „Întorşi acasă, voi, cei peste 25.000 de oameni din piaţa Lucian Blaga din Cluj-Napoca, trebuie să le spuneţi oamenilor să iasă la vot şi să voteze europarlamentari ai PDL care să apere interesul României în Uniunea Europeană”, a precizat Flutur.

El a mai adăugat că în calitate de şef al campaniei PDL pentru alegerile europarlamentare vrea să le mulţumească tuturor celor care au participat la mitingul de la Cluj-Napoca, precizând că acesta a fost un eveniment care a demonstrat capacitatea extraordinară de mobilizare a PDL. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: La Cluj-Napoca a început primăvara ardeleană a PDL.
 Vizualizări articol: 1451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Flutur: La Cluj-Napoca a început primăvara ardeleană a PDL2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei