Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2014 - Anul XIX, nr. 67 (5576)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liga a II-a

Rapid a obţinut un punct la Brăila după un meci de luptă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rapid a remizat sâmbătă, scor 0-0, pe terenul formaţiei CF Brăila, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii a II-a. Conştienţi de însemnătatea partidei, echipa gazdă fiind şi ea în mare foame de puncte, sucevenii au abordat foarte concentraţi partida. Bine poziţionaţi în teren, alb-vişiniii au reuşit să încurce construcţia brăilenilor, care au jucat haotic, fără luciditate pe faza de atac. Aşa se face că partida a fost echilibrată până în minutul 38, când fundaşul central al sucevenilor, Vasile Vitu, a fost eliminat de centralul Teodor Crăciunescu pentru două cartonaşe galbene. Rămaşi în inferioritate numerică, „ceferiştii” au abordat partea secundă într-o manieră mult mai defensivă, dar nici în acest context gazdele n-au izbutit să-şi creeze ocazii clare de gol. Cazan, Neagoe, Frunză şi Ochia au avut încercări anemice să pună în pericol poarta lui Pascal, rămase fără rezultat. Cam asta a fost istoria unui meci pe care sucevenii l-au gestionat perfect, fiind de dorit ca fotbaliştii pregătiţi de Bogdan Tudoreanu să evolueze la fel de consistent şi confruntarea cu FC Clinceni, programată pe stadionul Areni în ziua de miercuri, 26 martie, cu începere de la ora 15.00.

CF Brăila: Leu - Petean, D. Ignat, V. Ivan, Necoară - Frunză, Ochia, R. Neagoe, G. Iordache (Dima ’50) – D. Cazan, Ndigwe (Ad. Câmpeanu ’63). Antrenor: Alin Pânzaru

Rapid Suceava: Pascal – D. Bălan, Vitu, Velescu, Semeghin – Bîgu (Arotăriţei ’60), Ferariu, Stănescu, Golofca (Cerlincă ’83) – Ionesi (M. Negru ’75), I. Plămadă. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

Partida a fost condusă la centru de Teodor Crăciunescu din Râmnicu Vâlcea, ajutat la cele două linii de Andrei Simionaş (Bucureşti) şi Florin Pucheanu (Dâmboviţa).

 

Iată rezultatele complete înregistrate în etapa a XXI-a a Ligii a II-a, Seria I:

CF Brăila – Rapid Suceava 0-0
SC Bacău – Dunărea Galați 2-1
Unirea Tărlungeni – ACS Berceni 1-0
Unirea Slobozia – Gloria Buzău 1-0
Farul Constanţa – Rapid București 0-2
CSMS Iași și FC Clinceni au stat în această rundă.

 

Clasament

1       Rapid Bucureşti   19     11     5       3       29-16          38    
2       CS Municipal Studenţesc Iaşi 18     12     1       5       33-15          37    
3       CSM Unirea Slobozia   19     10     5       4       25-20          35    
4       FC Clinceni          17     7       6       4       29-20          27    
5       ACS Berceni        17     7       6       4       24-18          27    
6       SC Bacău   17     7       3       7       24-22          24    
7       Unirea Tărlungeni         17     5       5       7       11-15          20    
8       Gloria Buzău       17     4       7       6       20-19          19    
9       FC Farul Constanţa      19     4       6       9       12-28          18    
10     CF Brăila   17     4       4       9       21-31          16    
11     Rapid CFR Suceava      18     3       7       8       17-29          16    
12     Dunărea Galaţi    17     2       5       10     19-31          11
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rapid a obţinut un punct la Brăila după un meci de luptă.
 Vizualizări articol: 1769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Rapid a obţinut un punct la Brăila după un meci de luptă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Va vom administra cea mai usturatoare infringere trimis de
(24 mar 2014, 14:07:55
Va asteptam la Iasi cu echipa voastra simbata 29 martie 2014 in Dealul Copoului in,fata unui stadion plin ochi si care binenteles echipei voastre va va fi ostil dar si stafului clubului sucevean de fotbal.Eu unul atita pot sa va spun ca la Iasi pe echipa voastra de fotbal o va astepta infernul,iar echipa de fotbal CSMS Iasi care va intra pe gazonul stadionului iesean cu temele bine facute si cu lectiile bine invatate sa stiti ca vor inscrie in poarta voastra de cite ori vor avea ocazia si asta numai in prima repriza ca cite goluri vor mai putea ca sa inscrie si in repriza secunda in poarta voastra asta va ramine de vazut.Ceea ce va mai pot spune este ca fotbalistilor nostrii nu vor avea mila de echipa voastra si dupa cum v-am mai spus ca echipa noastra se lupta pentru promovarea in liga intii.Echipa noastra a invins/trcut cu brio de echipe mult mai bune decit echipa voastra amarita care se afla cu un picior in esalonul trei.Asa ca eu unul v-am averizat ca atunci cind veti intra pe stadionul iesean Emil Alecsandrescu va va paste infernul si veti juca impotriva unei echipe de fotbal care este promovata in liga intii in proportie de 100%.Asa ca sa echipa voastra sa aiba mare grija cu cine se pune.Stiti?
2.   Catre SPANK GIRL trimis de
(24 mar 2014, 19:53:49
Să stii că esti sau incoerent sau adversarul limbii române.Dacă te încadrezi în prima situație ai scuze, dacă te încadrezi în a doua situație îmi pare rău de tine.
Cât despre valoarea CSMS în comparație cu Rapid CFR Suceava nu încape îndoiala că este mult superioară, dar meciul nu are nicio miză , CSMS fiind deja în play-off, neavând niciun interes să câstige meciul în cauză.Cât despre promovarea în liga 1 nu te grăbi, pentru că urmează 10 meciuri în play-off, iar dacă pierde la Rapid și  ☭ ia, iar acasă face un egal indiferent cu cine, la anul în loc să îi primiți în dealul Copoului pe Steaua, Dinamo, Rapid s-ar putea să aveți un derby local cu Știința Miroslava sau Kosarom Pașcani.
3.   CATRE BASTI trimis de
(25 mar 2014, 09:33:31
Ia spune-mi tu mie de ce sunt eu incoerent hai ca mai facut curios,ia sa vedeti voi ce incoerenti veti fi voi dupa meciul de la Iasi din Dealul Copoului unde echipa noastra de fotbal ieseana va va da o lectie de fotbal ce mai va vor scoate fotbalul din cap.Auzi mai tica oricum noi iesenii avem echipa de fotbal mult mai buna ca voi de zece ori spun acest lucru atit in turul campionatului cit si in acest inceput de retur echipa noastra are pina in prezent patru victorii cu tot cu cea de pe stadionul Giulesti din Capitala impotriva echipei Rapid Bucuresti dupa cum se stie/cunoaste echipa noastra a invins-o atunci cu scorul de 2-o iar scorul in favoarea echipei noastre ar fi putut fi mult mai mare daca nu ar fi ratat atit echipa dar principalul nostru obiectiv a fost ca echipa noastra a invins-o pe mareata si ingimfata Rapid Bucuresti.Noi suporterii/forumistii ieseni stiam ca la Constanta echipa rapidista isi va scoate pirleala fiindca echipa Farul Constanta este o echipa nu slaba ci foarte slaba si pe deasupra sta foarte prost in plan financiar.Ei si acum domnule BASTI eu tare as vrea ca sa va vad echipa voastra ca dupa meciul cu echipa noastra de la Iasi unde va vom administra un scor sec de 5-0 in Dealul Copoului,si chiar domnule BASTI dupa cum spuneti d-voastra ca am mai avea echipa noastra de jucat inca zece meciuri in play-off eu unl sper stiti ca speranta moare ultima ca echipa noastra sa aiba temele bine facute la fiecare meci sisa le poata invinge pe toate si sa poata spromoveze in sfirsit echipa noastra in liga intii.Cit despre echipa voastra aveti mare grija ca sa nu retrogradeze in esalonul trei.
4.   CATRE BASTI trimis de
(25 mar 2014, 10:20:54
De mentinut sa vedeti voi sucevenii ce va vor umilii pe stadionul Areni-Suceava echipa Rapid Bucuresti,mamma miaoare cite goluri vor inscrie in poarta voastra.Si cum voi nu aveti o echipa solida de fotbal care sa le tina piept echipei rapidiste ba chiar care sa ii poata invinge,din pacate voi aveti o amarita de echipa aflata pe locul 11 al clasamentului ligii secunde cu mari sanse de retrogradare in esalonul trei.Stii stimabile eu nu stiu daca tu ai prins echipa de aur a Forestei Falticeni si mai apoi si schimbat denumirea in Suceava.Voi stiti ce echipa de fotbal a avut cindva Foresta Suceava attunci cind a promovat prima data din divizia b in divizia a cum se numea atunci?Toate echipele din divizia a stiau cu cine au de a face ca eera o echipa foarte buna si le stiau de frica.Eu nu stiu daca tu mai BASTI stii faza aceea atunci pe stadionul Stefan cel Mare cind era Prunea portar cind Dinamo conducea cu scorul de 4-0 iar Foresta Suceava a reusit ca sa inscrie cinci adica scorul final de atunci a fost de 5-4 pentru Foresta Suceava si ce echipa de fotbal au avut sucevenii acel oras de mentionat acea echipa era patronata de Eugen Hutu si aici ma refer la perioada de glorie a echipei de fotbal a Forestei Falticeni si mai apoi Suceava a fost intre anii 1997-2003 si dupa care sa ales praful intrind in faliment.Acum ati inteles domnule BASTI ca dupa echipa de fotbal Foresta Suceava sa ales praful si pulberea de fotbalul sucevean.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sport local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei