Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 117 (5324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Băişanu îi invită pe liberalii de valoare să-i fie contracadidaţi la şefia PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Alegerile în Organizaţia Judeţeană a PNL vor avea loc în data de 8 iunie, în sala mare a Casei de Cultură din municipiul Suceava. Data a fost stabilită de Biroul Naţional al PNL, după ce iniţial preşedintele în funcţie al liberalilor suceveni, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, anunţase că alegerile se vor desfăşura în toamnă. Băişanu a declarat joi că şi-a depus candidatura pentru un nou mandat şi i-a îndemnat pe liberalii de valoare din partid să facă acelaşi lucru. „Evident că orice membru al PNL poate candida.  Este chiar invitat să o facă atâta vreme cât consideră că poate să ofere PNL un plus de valoare cu acea candidatură. Sunt convins că avem membri valoroşi care pot face asta. Orice competiţie este bine-venită în PNL”, a spus Băişanu.

El a declarat că pe 8 iunie, la Casa de Cultură sunt aştepaţi în jur de 500 de delegaţi din judeţ, norma de reprezentare a organizaţiilor locale urmând a fi stabilită în şedinţa Biroului Permanent Judeţean de duminică. „Vom avea şedinţă de Birou Judeţean duminică în care vom stabilit toate datele tehnice referitoare la alegeri, şi anume norma de reprezentare, câţi membri vor veni de la fiecare organizaţie în funcţie de numărul de voturi obţinute de fiecare organizaţie în parte, în funcţie de numărul de aleşi locali, în funcţie de activitatea depusă în cele trei campanii electorale de la  referedum, alegeri locale şi parlamentare”, a adăugat preşedintele PNL Suceava.

Alexandru Băişanu a menţionat că Biroul Permanent Judeţean al PNL va avea maximum 29 de membri, din care un preşedinte şi maximum nouă vicepreşedinţi. El a mai ţinut să precizeze că alegerile în organizaţiile locale ale PNL se vor încheia pe 25 mai şi că în multe dintre ele s-au produs schimbări la vârf. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu îi invită pe liberalii de valoare să-i fie contracadidaţi la şefia PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu îi invită pe liberalii de valoare să-i fie contracadidaţi la şefia PNL Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   @ trimis de
(24 mai 2013, 16:36:18
HAI GALAN NU TE BAGI?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei