Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 sep 2012 - Anul XVII, nr. 222 (5127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hotărâre

Preşedintele PNL Rădăuţi, Constantin Galan, este decis să candideze la parlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Rădăuţi, Constantin Galan, este decis să candideze pentru alegerile parlamentare din decembrie, în condiţiile în care îndeplineşte toate condiţiile impuse de partid pentru această candidatură. Până la finele acestei săptămâni, doar Galan şi-a depus candidatura la partid pentru a candida din partea USL pentru Colegiul Rădăuţi, însă o decizie finală va fi luată de Delegaţia Permanentă a PNL, pe 14 octombrie.

„Consider că sunt cel mai nimerit candidat pentru un post de deputat în Colegiul Rădăuţi, pentru că sunt foarte bine cunoscut în zonă, şi sunt convins că la 14 octombrie, Delegaţia Permanentă PNL va fi de acord să reprezint USL în acest Colegiu”, a declarat ieri după-amiază preşedintele PNL Rădăuţi.

Declaraţia lui Galan vine după ce în ultima perioadă au fost anunţaţi mai mulţi candidaţi pentru Colegiul Rădăuţi, cel mai vehiculat fiind numele deputatului Mircea Irimescu. Însă până acum Irimescu nu a făcut publică intenţia de a mai candida sau nu şi nici nu şi-a depus candidatura la nivelul Organizaţiei Judeţene PNL Suceava. În acelaşi timp există voci care spun că după constituirea Alianţei România Dreapta (PDL+PNŢCD+FC), deputatului Irimescu i s-ar putea propune să candideze din partea PDL, în condiţiile în care Mircea Irimescu este singurul deputat PNŢCD din Parlament, şi până acum nu ar fi semnat adeziune pentru PNL. Trebuie menţionat că preşedintele PNL Rădăuţi, Constantin Galan, are 55 de ani şi este administratorul câtorva firme din municipiul Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele PNL Rădăuţi, Constantin Galan, este decis să candideze la parlamentare.
 Vizualizări articol: 1045 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedintele PNL Rădăuţi, Constantin Galan, este decis să candideze la parlamentare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei