Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 sep 2012 - Anul XVII, nr. 222 (5127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şocant!

Un handbalist de 18 ani, înjunghiat în gât în clubul Ranch

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr în vârstă de 18 ani, handbalist la echipa de juniori I a Liceului cu Program Sportiv Suceava, a fost înjunghiat în gât, sâmbătă noapte, după o altercaţie izbucnită în clubul Ranch, locaţie în care scandalurile şi încăierările cu sfârşit sângeros s-au ţinut lanţ în ultima perioadă fără ca Poliţia sau Garda Financiară să reuşească să sisteze activitatea, în ciuda neregulilor constatate. 

Conform primelor date de anchetă ale poliţiei, în jurul orei 23.40, Beniamin Mircea Maruseac, tânărul de 18 ani, se afla la o masă cu mai mulţi prieteni, alături, la o altă masă, aflându-se un alt grup de tineri, de etnie romă, din comuna Şcheia. Un tânăr de 16 ani, aflat la masă cu victima, ar fi scuipat înspre masa romilor, moment în care aceştia din urmă au reacţionat. Minorul de 16 ani a fost lovit în plină figură, iar Beniamin Maruseac a intervenit pentru a aplana conflictul. Spiritele însă nu s-au calmat, iar unul dintre indivizi a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în gât pe tânărul de 18 ani. În localul plin de clienţi la acea oră s-a creat panică, cei patru indivizi din grupul agresorului dispărând de la faţa locului.

 

Tânărul handbalist, operat de urgenţă. Agresorul, prins duminică dimineaţă  

Tânărul de 18 ani a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost operat de urgenţă. Agresorul i-a provocat victimei o tăietură adâncă în zona gâtului şi una in zona urechii. Având în vedere violenţa atacului, anchetatorii au apreciat că fapta se încadrează la infracţiunea de tentativă de omor, aşteptând pentru confirmare examinarea medico-legală.

Duminică dimineaţă, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au reuşit să-l prindă pe suspectul de comiterea agresiunii. Este vorba de Aurel Munga, în vârstă de 30 de ani, din comuna Şcheia.

Dosarul a fost preluat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Suspectul a fost audiat şi urmează cel mai probabil să fie arestat preventiv.

Tânărul ajuns la spital cu gâtul tăiat este elev în clasa XII-a la Liceul cu Program Sportiv Suceava şi joacă handbal la echipa de juniori I, grupa II. Antrenorul Bogdan Macovei a declarat că tânărul este un sportiv de mare perspectivă, masiv şi foarte serios la antrenamente, iar până acum nu a avut cu acesta nici un fel de probleme cu caracter disciplinar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un handbalist de 18 ani, înjunghiat în gât în clubul Ranch.
 Vizualizări articol: 7490 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 7 voturi
Un handbalist de 18 ani, înjunghiat în gât în clubul Ranch3.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(23 sep 2012, 21:15:09
La 16 ani, ce cauta tiganul ala la bar? Chiar nu se sesizeaza nimeni????
Si de unde pana unde romi? Ei intre ei sunt tigani, numai noi ii numim romi.
Rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.   Fact! trimis de
(23 sep 2012, 22:15:41
Niciodata, dar niciodata nu incerci sa "aplanezi" un conflict care se manifesta prin violenta fizica. Conflictele de genul nu se aplaneaza. Daca incerci, axiomatic vei rezulta in a te constitui parte vatamata, in cel mai fericit caz. Daca este absolut necesara o interventie din partea ta, pregateste-te sa intervii concret, decisiv si sigur ca prin actiunea ta vei pune CAPAT oricaror alte manifestatii. Daca te trezesti in mijlocul violentelor (nu stiu ce ai cauta in companii volatile in primul rand, dar in fine) si degenereaza in bataie, incaierare etc, nu te bagi! Mentalitatea de "sa intervina cineva sa aplaneze conflictul" este una de om subtire, care se crede inteligent, dar logica si bunul simt ii lipsesc cu desavarsire. Mark my words! Run or Hide!
3.   @Silvia Iancu trimis de
(24 sep 2012, 00:26:31
"Ranch" este o bomba infecta, asta o stie toata lumea. Degeaba te turezi. Nu faci decat sa confirmi faptul ca este un loc jegos cu tot cu angajati, nu doar clientela.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei