Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 sep 2012 - Anul XVII, nr. 222 (5127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Intenţie

Mihai Sandu Capră şi-a depus candidatura pentru Colegiul de Senat Siret – Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul deputat de Suceava Mihai Sandu Capră intenţionează să candideze pentru un post de senator în colegiul Siret – Rădăuţi. Sandu Capră şi-a înregistrat în cursul zilei de ieri candidatura la PNL Suceava, urmând ca o decizie finală cu privire la candidatul liberal în acest Colegiu de Senat să fie luată după organizarea unui sondaj de opinie. De precizat că liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat în cursul zilei de joi că pentru Colegiul de Senat Siret – Rădăuţi concurenţa este extrem de strânsă, având în vedere că acest post este vizat şi de actualul senator Tiberiu Prodan, de preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Marius Zmău, şi de viceprimarul Sucevei Ovidiu Doroftei. Băişanu a arătat că PNL va organiza în Colegiul Siret – Rădăuţi un sondaj de opinie, pentru a se stabili care dintre liberalii înscrişi în cursa pentru obţinerea candidaturii au cea mai mare susţinere în rândul populaţiei. O decizie finală cu privire la candidaturile liberalilor suceveni la alegerile parlamentare de la sfârşitul acestui an va fi luată de către Delegaţia Permanentă a PNL Suceava, care se va întruni în şedinţă în data de 14 octombrie 2012.

Mihai Sandu Capră a fost deputat PNL de Suceava în mandatul 2004 – 2008. De asemenea, între anii 2008 şi 2011, el a ocupat funcţia de consilier de conturi în cadrul Curţii de Conturi a României, fiind şeful Departamentului pentru coordonarea şi verificarea bugetelor administraţiilor publice locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihai Sandu Capră şi-a depus candidatura pentru Colegiul de Senat Siret – Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1345 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Mihai Sandu Capră şi-a depus candidatura pentru Colegiul de Senat Siret – Rădăuţi1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei