Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 sep 2012 - Anul XVII, nr. 222 (5127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răzbunare

Maşina unui ofiţer al Poliţiei de Frontieră, distrusă de un contrabandist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mercedes-ul unui ofiţer din cadrul Poliţiei de Frontieră, Paul Cătălin C., de 34 de ani, a fost distrus intenţionat de un individ pe care îl prinsese cu câteva zile în urmă făcând contrabandă cu ţigări, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Suspectul, Bogdan Cutuş, în vârstă de 20 de ani, din oraşul Siret, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri după-amiază, la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, a fost arestat preventiv.

 

Contrabandistul a rămas fără BMW şi ţigări de 17.000 de lei

Bogdan Cutuş a fost prins pe data de 14 septembrie cu mii de pachete de ţigări de contrabandă în maşină.

Cutuş era la volanul unui BMW şi a fost oprit pe DN 209 E, la ieşirea din municipiul Rădăuţi, de către o patrulă din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi.

În maşina tânărului din Siret au fost găsite nu mai puţin de 2.430 de pachete de ţigări în valoare de aproximativ 17.000 de lei, motiv pentru care Bogdan Cutuş a rămas şi fără ţigări, şi fără maşină, şi s-a ales şi cu un dosar penal.

Două zile mai târziu, maşina unuia dintre poliţiştii de frontieră care l-au “ars” pe Cutuş, un Mercedes clasa A, a fost găsită cu luneta spate şi parbrizul distruse, valoarea pagubelor fiind estimate la circa 1.500 de lei.

În urmă cu două zile, poliţiştii din Siret au reuşit să-l identifice pe cel care a distrus maşina ofiţerului, fiind vorba chiar de Bogdan Cutuş, care a fost reţinut pentru 24 de ore.

Tânărul a fost pus sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, ultraj şi distrugere, precum şi pentru o faptă mai veche comisă de acesta, o infracţiune de înşelăciune.

Ieri după-amiază, magistraţii Judecătoriei Rădăuţi l-au trimis pe Cutuş după gratii pentru cel puţin 29 de zile.

 

I-au dat foc la maşină, după ce a denunţat spaga de la un preot contrabandist

Un incident similar s-a petrecut în toamna lui 2010, atunci când a fost incendiată maşina unui alt poliţist de frontieră, Ilie Zahariuc.

Autoturismul, marca Mercedes, parcat chiar sub geamul apartamentului poliţistului de frontieră, la parterul unui bloc din Siret, a ars în întregime.

Incidentul s-a petrecut la câteva luni după ce Ilie Zahariuc a anunţat structurile anticorupţie că i s-a oferit mită 4.000 de euro de către preotul paroh de la Muşeniţa, Gheorghe Cristinel Pînzaru (36 de ani). Preotul a fost arestat la acea vreme şi între timp a fost condamnat la doi ani cu suspendare pentru contrabandă.

Între timp, şi Ilie Zahariuc a fost arestat preventiv alături de alţi zeci de colegi de-ai săi în „lotul Siret”, dosarul în care o armată întreagă de poliţişti de frontieră şi câţiva vameşi sunt acuzaţi că primeau şpagă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşina unui ofiţer al Poliţiei de Frontieră, distrusă de un contrabandist.
 Vizualizări articol: 3209 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Maşina unui ofiţer al Poliţiei de Frontieră, distrusă de un contrabandist3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fraier texan trimis de
(22 sep 2012, 14:33:12
ce are tanda cu manda domnu Sergjiu Rusu ? adica roscovanu de ZAHARIUC cu piticanu de Paul Catalin?
apropo matale ce masina ai ?laughing)))
2.   Uniforma frate ... asta e !!! trimis de
(23 sep 2012, 22:33:01
De ceva vreme , dupa cum cred ca vazurati mai toata lumea, foscaiala cu balotii de tigari in zona mitropoliei radautilor , produce mari batai de cap la mai toata lumea .De la carutasul cu iapa deselata , dependenta de mahoarca la plutasul pe baxuri , de la noile materiale de izolatie autotermica cu nicotina la masinile de gaurit pielea cu plumb si inca cate si mai cate.. toate inoada mintea anchetatorilor si oamenilor de certa "buna"credinta angajati sa ne pazeasca hotarele patriei . Ceea e de observat este ca lucrurile incep sa capete o organizare cat de cat logica , adica cum s-ar zice lucrurile se aseaza in sensul ca traficantilor ii doare exact la basca de existenta frontierelor de orice fel ,la fel de tare cum si celor platiti de stat ii doare in turul uniformelor pentru ca "toate e legate de ceva vreme " si cum spune romanul patriot de la frontiere "pe aici nu se trece " fara tigari. Gandeam ca de la marele desant cu elicopterele blesneagului , avem stabilitate in zona , vamalii s-au autodotat cu mercedesuri iar contrabandistii cu beamveuri. Asemenea optiuni de marci vin din doua directii : marcedesul are chestia cu bila pe capota pentru ca sa fie mai greu de vandalizat , iar beamveul dupa cum citeam in statistici este marca auto a carei sofer este cel mai marlan. Ce nu inteleg eu este faptul ca incidentele cu damf de contrabanda , se petrec pe drumurile nationale (DN209 E cazul de fata) care fiind nationale nu prea tranziteaza granita , cum s-ar spune e ceva "preventiv ... dupa". ... Toate sunt aiurea....
Bre sleahta in uniforma de vames sau de politie... ne credeti tampiti ??? beamvistii fiind marlani va fac un serviciu involuntar ca sa va faceti datoria , fiecare acolo unde aveti contractul vostru individual de munca larg permisiv la disciplina !!! Auzi colo ... Cutus si cristinel ..vandalism pentru motivul ca au fost gasiti cu tigari in masina !!! ,uniforme soioase de retardati voluntar ..acolo e buba sau sub "ciuperca" de control vamal ?? ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei