Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 sep 2012 - Anul XVII, nr. 222 (5127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nu-i rău, dar mai e treabă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În dimineaţa meciului cu Braga, am spus la radio că mă aştept la un meci bun şi măcar la un egal al CFR-ului. Ceea ce s-a petrecut însă în Portugalia mi-a depăşit net aşteptările: dincolo de rezultat, clujenii au jucat chiar fotbal, de fapt poate de asta a şi venit victoria pe care nimeni nu le-o poate contesta, pentru că CFR a fost superioară sub toate aspectele, de la tactică până la tehnica individuală şi la condiţia fizică. Celor care se temeau de rezultat, le reamintesc că Braga nu a fost niciodată un nume mare, Portugalia fotbalistică însemnând Benfica, Porto şi, hai, Sporting. Braga înseamnă eşalonul doi, pe deplin abordabil de orice echipă care se respectă. Iar CFR Cluj asta a şi arătat în acest început de sezon: că respectă fotbalul. Adică a avut un crescendo lesne sesizabil în Champions’ League, ceea ce înseamnă că staff-ul şi-a făcut foarte bine treaba, iar fotbaliştii au luat-o în serios. Este motivul pentru care merg pe mâna CFR-ului la calificare chiar în Champions’ League, nu în Europa League, la primăvară. În fond, nu văd de ce n-ar obţine toate punctele acasă, cu atât mai mult cu cât Manchester United are un start de sezon de-a dreptul împiedicat, chiar dacă a bătut-o pe Galata. Nu cred nici în repetarea prostiilor din trecut. Vă amintiţi de victoria Clujului, tot în prima etapă de Champions’ League, de acum câţiva ani, la Roma, cu 2-1. A urmat un mare fâs. Ei bine, de data asta CFR pare mai închegată, mai solidă, mai convinsă de propria-i forţă. Merg pe mâna ei fără reţinere. Dincolo, Steaua a făcut şi ea o minune, dar mulţumitor e doar rezultatul, nu şi jocul. Să nu uităm că golul prim a fost întâmplător, iar penalty-ul mană cerească. Pe fond însă, Steaua a fost dominată copios. Rezultatul însă e foarte bun, iar speranţa calificării e mare, mai ales fiindcă celelalte două echipe, Copenhaga şi Molde, nu cred că prezintă vreun pericol. O necalificare nu poate fi privită ca un eventual accident, ci ar fi un dezastru. Vreau să cred că şi la Steaua este vorba de o schimbare de atitudine, de abordare a jocului cu curaj, fără complexe. În meciul de la Stuttgart, în pofida dominării gazdelor, am văzut curaj. Doamne-ajută să-i ţină!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu-i rău, dar mai e treabă.
 Vizualizări articol: 982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Nu-i rău, dar mai e treabă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei