Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mai 2012 - Anul XVII, nr. 111 (5016)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preocupare

Investiţii de 19 milioane de lei, finalizate sau în derulare în comuna Şcheia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din 2008 şi până în prezent, în comuna suceveană Şcheia, condusă de primarul PDL Vasile Andriciuc, care candidează pentru un nou mandat la alegerile locale din 10 iunie, s-au implementat investiţii în valoare de aproximativ 19 milioane de lei, unele finalizate deja, altele aflate încă în derulare. Primarul Andriciuc a trecut în revistă investiţiile din actualul mandat: extinderea sediului primăriei, construirea bazei sportive tip2 din satul Sf. Ilie, amenajarea unor terenuri de sport în Şcheia, Sf. Ilie şi Mihoveni, modernizarea drumurilor comunale, amenajarea sensurilor giratorii, repararea podurilor, podeţelor şi trotuarelor, amenajarea parcului din Şcheia, reparaţii la şcoli, alimentare cu apă la Mihoveni, reabilitarea iluminatului public, pietruirea drumului comunal DC72, refacerea obiectivelor afectate de inundaţiile din 2008, reabilitarea dispensarului din centrul comunei, amenajarea intrării în comună, reparaţii la centralele termice din şcoli, modernizarea a 9,7 kilometri de drum prin măsura 322, amenajarea de staţii de autobuz, înfiinţarea unui after school la Mihoveni.

 

Andriciuc: Munca pe care am depus-o în aceşti patru ani se vede

Vasile Andriciuc a ţinut să sublinieze că banii pentru derularea acestor investiţii provin de la bugetul local, de la Consiliul Judeţean, de la Guvernul României şi de la Uniunea Europeană, dar şi din împrumuturi angajate de administraţia locală. El a ţinut să-i mulţumească preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, pentru sprijinul acordat comunei Şcheia.

Andriciuca menţionat că numai în acest mandat s-a reuşit atragerea de fonduri europene în valoare de 5,3 milioane de euro.

Pentru mandatul viitor, Andriciuc are în vedere continuarea reabilitării drumurilor şi trotuarelor din comună, construirea unui complex cultural sportiv, rezolvarea problemei alimentării cu apă în toate satele, realizarea de şanţuri în toate zonele pentru preluarea apei pluviale.

„Am marea satisfacţie să spun că locuitorii din comuna Şcheia se bucură de toate facilităţile. Am asigurat funcţionarea corespunzătoare a primăriei şi am pus în aplicare toate hotărârile de Consiliu Local cu efect benefic asupra cetăţenilor comunei. Pot să afirm cu capul sus că munca pe care am depus-o în aceşti patru ani se vede, pentru că este în folosul cetăţenilor”, a declarat primarul de Şcheia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Investiţii de 19 milioane de lei, finalizate sau în derulare în comuna Şcheia.
 Vizualizări articol: 1121 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Investiţii de 19 milioane de lei, finalizate sau în derulare în comuna Şcheia5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda... trimis de
(16 mai 2012, 14:27:08
de exemplu pe str. Ostra ce ati facut? Nimic....e jale...Se rup masinile ...atat e de rau drumul. Iarna nu trece nimeni sa deszapeseasca ULITA. Pentru ce platim impozit?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei