Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mai 2012 - Anul XVII, nr. 107 (5012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alegeri

USL Suceava îşi lansează sâmbătă candidaţii pentru Primăria şi CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Uniunea Social Liberală îşi lansează sâmbătă, la Casa Culturii, candidaţii suceveni pentru alegerile locale din data de 10 iunie 2012. Evenimentul va avea loc în sala mare a Casei de Cultură din Suceava, începând cu ora 11:00. Principalii „actori” ai evenimentului vor fi cei doi lideri judeţeni ai USL, Cătălin Nechifor, candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, şi Alexandru Băişanu, candidat pentru funcţia de primar al municipiului Suceava. Tot sâmbătă vor fi prezentaţi în mod oficial toţi candidaţii USL Suceava pentru funcţiile de primar, precum şi candidaţii pentru Consiliul Judeţean.

Liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că la lansarea candidaţilor USL pentru alegerile locale îşi va prezenta în mod oficial programul electoral pentru municipiul Suceava, intitulat „10, pentru un oraş de nota 10”. „Este vorba despre zece proiecte pe care le vom realiza în mod sistematic şi corect, într-un oraş normal în care vrem să trăim cu toţii. Şi vrem ca acest oraş să arate de nota 10. Voi vorbi despre nevoile copiilor de la 1 la 3 ani, de la 3 la 7 ani, de nevoile adolescenţilor, ale tinerilor, de nevoile adulţilor, ale şomerilor, pensionarilor, ale mamelor cu copii mici. Am împărţit aceste proiecte pe segmente de dezvoltare pentru fiecare grup majoritar din municipiul Suceava. Voi prezenta ceea ce spun eu că este Cartea Schimbărilor”, a spus Alexandru Băişanu.

Băişanu a declarat că această campanie electorală trebuie să fie una echilibrată şi corectă, demnă şi fără atacuri la persoană.

„O campanie fără minciuni, fără zvonuri şi fără calomnii. Şi tocmai de aceea îi anunţ pe cetăţenii Sucevei că asta voi face, pentru că sunt profesor universitar, şi nu tractorist”, a declarat liderul PNL Suceava.

Nu în ultimul rând, Alexandru Băişanu a spus că în această campanie nu va investi într-un număr foarte mare de afişe şi bannere electorale, însă a amintit că va oferi 15.000 de euro pentru o tombolă la care pot participa toţi sucevenii care vor demonstra că au mers la vot.

Băişanu a subliniat că marele premiu al tombolei va fi un autoturism Dacia, iar printre premii se mai număr şi o excursie la mare pentru şapte zile, frigidere, televizoare, laptopuri şi aparate foto.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USL Suceava îşi lansează sâmbătă candidaţii pentru Primăria şi CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 1052 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
USL Suceava îşi lansează sâmbătă candidaţii pentru Primăria şi CJ Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei