Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 apr 2012 - Anul XVII, nr. 95 (5000)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Printre oameni

Aproape 2.000 de semnături pentru susţinerea candidaturii independentului Cezar Ioja

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatura independentului Cezar Ioja se bucură de simpatia unui număr mare de dorneni. Nemulţumiţi de modul în care a fost administrat oraşul în ultimii patru ani, oamenii îşi doresc o schimbare şi cred că Cezar Ioja poate fi o soluţie viabilă în acest sens. Dovadă stau şi cele aproape 2.000 de semnături pe care candidatul independent a reuşit să le adune până în prezent, asta în condiţiile în care ar avea nevoie de doar jumătate din semnăturile adunate până în prezent.

Munca de adunare a semnăturilor nu a fost făcută individual, Cezar Ioja fiind ajutat de mai mulţi colaboratori, oameni care cred în proiectul acestuia „Împreună salvăm Dorna”.

„Sper şi cred că aceste semnături se vor transforma în voturi, iar 2.000 de voturi este cifra cu care la Vatra Dornei se va alege viitorul primar”, a menţionat Cezar Ioja.

Candidatul independent la funcţia de primar al municipiului staţiune Vatra Dornei este convins că numărul mare de semnături pe care le-a adunat într-un timp scurt demonstrează că localnicii îşi doresc un alt tip de politică şi un edil care să muncească pentru interesele urbei.

„Din discuţiile pe care le-am avut cu dornenii, şi nu sunt deloc puţine, rezultă că aşteaptă ziua de 10 iunie pentru a demonstra că decizia luată la Bucureşti, de a impune un anumit candidat, nu are nici o importantă. Singurul amănunt care contează cu adevărat este dorinţa dornenilor de a avea în fruntea oraşului un primar care să readucă această staţiune în locul pe care-l merită”, a declarat Cezar Ioja.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 2.000 de semnături pentru susţinerea candidaturii independentului Cezar Ioja.
 Vizualizări articol: 1568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 4 voturi
Aproape 2.000 de semnături pentru susţinerea candidaturii independentului Cezar Ioja4.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari! trimis de
(25 apr 2012, 17:17:09
Ma bucur ca 2000 de oameni si-au dat seama ca meriti sa iti acorde acest vot.Sper ca si restul,sa isi dea seama ca vrei sa faci ceva Cezare, pentru acest oras!Oameni buni,soarta orasului depinde numai de noi!Acorda-ti un vot SCHIMBARII,CORECTITUDINII SI DISCIPLINARII! CEZAR IOJA!!
2.   MULT SUCCES CEZAR IOJA ! trimis de
(25 apr 2012, 17:58:47
Toti dornenii cred ca si-au dat seama ca orasul in care locuiesc a ramas in urma cu 20 de ani care au trecut degeaba peste ei si peste acest superb oras! Daca vrem cu adevarat sa avem un oras mai frumos si o viata mai buna cred ca ar trebui sa mergem cu totii la vot si sa votam singurul om care este in stare sa faca ceva concret pentru dorneni si pentru Vatra Dornei iar acela este CEZAR IOJA !!!
3.   Dlui Laurentiu Nicolae trimis de
(29 apr 2012, 19:03:45
Aveti o problema . Ori sunteti foarte tanar , ori sunteti foarte batran. De ce spun asta? Pentru ca nu stiti cum era Dorna acum 20 ani. Ori erati perea mic si nu intelegeati nimic cand mama d-voatra va spala in lighean intr-o camera in care tot timpul era in priza un resou , ori ati uitat cand acum 20 ani va spalati in lighean. Desigur nu esti nici una nici alta ci doar un o alta fata a lui Ioja. Ceva concret pentru dorneni? In afara de a sa avem uitlitati, spatii verzi bine intretinte, ce altceva concret. Sa va faca primarul curateie pe scara blocului , sa va steraga la fund , sa va dea pomeni ? Intrebare deschisa d-lui Ioja. Care este programul d-voastra electoral? Nimeni nu stie nimic de programul electoral dar stie de lungul sir de jigniri adus primarului. Apropos stiti ca Boca a cerut scuze USL -ului pentru ratacirea de al sustine pe Ioja?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei