Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 feb 2012 - Anul XVII, nr. 45 (4950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Flutur: Greva de lux îi va costa pe parlamentarii opoziţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a făcut un nou apel la parlamentarii PSD şi PNL pentru a renunţa la „greva de lux” şi a se întoarce la lucrările Parlamentului. Flutur a precizat că în momentul de faţă a trecut perioada în care deputaţii şi senatorii opoziţiei „au exersat supărarea”, motiv pentru care se pot întoarce în Parlament. „A trecut acea perioadă în care au exersat supărarea, au exersat dacă prinde, dacă îşi face efecte această grevă de lux. Invitaţia pe care o fac încă o dată, în calitate de prim-vicepreşedinte al PD-L, este ca reprezentanţii PNL şi PSD să vină în Parlament. Acolo să discute toate probleme politice şi nu în altă parte”, a spus Flutur.
El a precizat că greva parlamentarilor USL îi va costa pe aceştia din punct de vedere electoral. Prim-vicepreşedintele PD-L a subliniat că această grevă a parlamentarilor PSD şi PNL va avea „un efect de bumerang”. Mai mult, Gheorghe Flutur consideră că PSD şi PNL participă la o grevă în doi timpi. „Adică o abordare este din partea PNL şi o altă abordare este a PSD. Şi invitaţia noastră este să vină să discute în Parlament. Sunt multe legi de discutat, cum ar fi Legea Tineretului, a Energiei, a Uceniciei. Sunt proiecte de legi aşteptate de populaţie. Iar USL nu prin metoda huiduielilor sau a trompetelor la balcon va câştiga încredere în ochii populaţiei. Pe noi, ca partid de guvernământ, nici nu ne interesează acest lucru. Dar ne interesează să avem o viaţă parlamentară civilizată, democratică şi în limitele fair-play-ului”, a declarat Flutur. El a mai precizat că inclusiv parlamentarii PSD de Suceava vor „plăti scump” din punct de vedere politic în colegiile în care au fost aleşi.
Gheorghe Flutur a adăugat că reprezentanţii opoziţiei ar trebui să fie prezenţi la lucrările Parlamentului, pentru a asigura cvorum, chiar dacă votează împotrivă. Nu în ultimul rând, Flutur consideră că lipsa parlamentarilor USL din Parlament este un joc la ofsaid. „Ei merg pe principiul ne retragem ca să vă blocăm. Dar populaţia vede că nu e constructivă această atitudine. Şi publicul huiduieşte pe un stadion jocurile în care se trage de timp. Dacă ai venit, joacă pe teren şi nu trage de timp”, a mai spus Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Greva de lux îi va costa pe parlamentarii opoziţiei.
 Vizualizări articol: 791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Flutur: Greva de lux îi va costa pe parlamentarii opoziţiei1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ........... trimis de
(24 feb 2012, 11:23:13
Felicitari Pdl-ului ca munceste,rusine opozitiei!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei