Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 feb 2012 - Anul XVII, nr. 40 (4945)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Sprijin

52 de tineri din PD-L Suceava au participat la campania naţională „Donează sânge. Salvează vieţi!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulţi tineri democrat-liberali din judeţ au donat sânge în cursul zilei de ieri, în cadrul unei campanii organizate la nivel naţional. Preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PD-L Suceava, Lucian Harşovschi, a precizat că la campania „Donează sânge. Salvează vieţi!” au participat 52 de tineri democrat-liberali din Suceava, Fălticeni, Gura Humorului şi Rădăuţi. Harşovschi a subliniat că tinerii democrat – liberali suceveni au avut pentru prima dată o astfel de iniţiativă în anul 2002, iar de atunci această acţiune de donare de sânge a avut loc în fiecare an.

„La propunerea noastră, în anul 2011, conducerea centrală a OT – PD-L a decis ca această acţiune să se desfăşoare la nivel naţional, concomitent în toate cele 48 de filiale judeţene. Astfel, în zilele de 17 şi 18 februarie, această acţiune s-a desfăşurat peste tot în ţară, în funcţie de programul de lucru al Centrelor Judeţene de Transfuzie”, a declarat Lucian Harşovschi, care ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al OT-PD-L România.

El a adăugat că această campanie reprezintă mai mult decât o acţiune umanitară, în condiţiile în care este ştiut faptul că pentru fiecare persoană care suferă o intervenţie chirurgicală de complexitate medie, alte trei persoane trebuie să doneze sânge Centrului de Transfuzii. „De aceea, nu doar că vom continua să donăm sânge şi în viitor, ci încurajăm şi alţi tineri suceveni, fie că sunt sau nu implicaţi politic, să facă acest gest de care depinde viaţa multor oameni”, a mai spus preşedintele OT-PD-L Suceava. Lucian Harşovschi a arătat că pentru a contribui la creşterea numărului de donatori, OT-PD-L Suceava va populariza o serie de informaţii cu privire la condiţiile în care se poate dona sânge, la starea de sănătate şi la alimentaţie. El a arătat că toate aceste informaţii sunt disponibile pe pagina de internet a organizaţiei, www.otpdlsuceava.ro precum, şi pe pagina de Facebook a organizației judeţene, OT-PDL-Suceava-Organizatia-Judeteana.

 

Tinerii din PD-L Suceava au donat alimente pentru centrul de noapte de la Biserica Sf. Vineri

Lucian Harşovschi a subliniat că bonurile de masă primite de tinerii care au donat sânge, în valoare de 63 de lei fiecare, precum şi alte sume de bani donate de membrii OT-PD-L Suceava, au fost folosite pentru a cumpăra alimente care au fost donate pentru persoanele fără adăpost din Centrul social de noapte de la Biserica „Sf. Vineri” din Suceava. El a arătat că tinerii din PD-L Suceava au donat pâine, ulei, zahăr, făină, lactate şi conserve. „Considerăm că mai ales în această perioadă, când condiţiile meteo extreme îi afectează pe foarte mulţi dintre semenii noştri, trebuie să ne mobilizăm şi să încercăm, prin resursele proprii de care dispunem, să le fim aproape celor care au nevoie de ajutor”, a încheiat Harşovschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 52 de tineri din PD-L Suceava au participat la campania naţională „Donează sânge. Salvează vieţi!”.
 Vizualizări articol: 826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
52 de tineri din PD-L Suceava au participat la campania naţională „Donează sânge. Salvează vieţi!”1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(18 feb 2012, 11:08:24
De 3 ani scriu , şi-arunc vorbele-n eter
Vorbe amare,pesimiste dar REALE
Azi , până şi cel din urmă gunoier
Vede REALITATEA în ziare & jurnale

Şi totuşi sunt , încă , oameni ce nu “simt”
Ce se mai amăgesc că “va fi bine”
Sunt extrem de-ngrijorat (nu vă mint)
Extrem de-ngrijorat pentru ziua de mâine

Nu pentru că n-am nuş’ce tunning pe maşină
Ci pentru că ne-mbătăm cu minciuni,nu ne trezim
Pentru ce ni se va-ntâmpla avem şi noi o vină
Vinovaţii râd ! .. iar noi unu’ntr-altul ne năpustim
1.1  RE: * trimis de
(18 feb 2012, 11:22:09
Sa recunoastem ca sunt versuri frumoase.
Vreau sa vad abcdar daca poti sa si lauzi o actiune prin care cel putin 10 oameni au fost ajutati sa nu caute sange disperati si alti batrani/ oameni ai strazii au primit o masa calda!
1.2  RE: * trimis de
(18 feb 2012, 11:27:23
Cu totii stim ca sangele donat este insuficient. In alte tari sunt mai multi donatori, iar aproape toti cei care sunt donatori in strainatate o fac din simt civic. Ar trebui sa se faca mai multe actiuni de acest gen.
1.3  RE: * trimis de
(18 feb 2012, 11:36:35
Cine-o fi ABCDAR asta cu versurile lui de racan fugarit din armata? Ar trebui sa iasa in fata de Bucovina daca se da asa talentat ca sa-l cunoastem si noi
1.4  RE: * trimis de
(18 feb 2012, 11:45:53
ABCEDAR, nu iti doresc sa ai nevoie vreodata disperat de sange. Decat sa scrii poezii tampite, mai bine ai face un gest uman si ai dona si tu macar 1 data. Daca esti om, ai vedea ca e mai util decat sa scrii tampenii...
1.5  RE: * trimis de
(18 feb 2012, 12:10:04
E mai simplu sa critici,dar chiar si la o initiativa de asemenea anvergura!Sa-ti fie rusine!
1.6  RE: * trimis de
(18 feb 2012, 12:59:56
m-am făcut sângeriu sub pomete de ruşinekiss
p.s. Delyka (fiindcă tot vreau să văd o proastă de-aproape) facem un pariu ? ... uite : eu îţi demontrez că în decembrie am donat sânge (anul trecut am făcut-o de 2 ori, da' .. mă rog ?!) iar tu îţi dai foc carnetului de partid în faţa CJ când sunt acolo manifestanţii şi presa . ce spui ? vezi , sunt generos,nu-ţi iau bemveu' sau vreun teanc de euroi ... te bagi la pariu ? . Nu te întreba "care manifestanţi" ... vor fi !
1.7  RE: * trimis de
(18 feb 2012, 14:27:11
prin "eforturi" a dobândit iecsperienţă
bemweu'i o recunoaştere-n sinelaughing
are succesuri ( toate cu " licenţă " )
succesuri unse cu "SeVe" masculinelaughing
invidioşii râcăie,nu le convine
a dreq oameni răi şi vicioşi
indicaţia-i trasată : să trăiţi bine !
ei ( din omăt , ca nişte eschimoşi )laughing
critică pedelei , critică doctrinelaughing
iar la "eforturile"delikai sunt ..suspicioşilaughing
***
pe aripa fluturelui pentr-un partid numit Dorinţă
să mă las purtat voiesc a fi
pentru bucovina guantanamizată să-i aduc recunoştinţă
făcând ca delika-n fiecare zilaughing

1.8  RE: * trimis de
(18 feb 2012, 14:42:46
Alooo!Alooo!Stati linistiti la locurile voastre!Elicopterele au zburat prea mult, au facut norma zilele astea si nu mai aveti cu ce fugi.
1.9  RE: * trimis de
(18 feb 2012, 15:32:33
matali sujerez cî suji ? ( hâc ! pardon )
şi-o faci delikat şî soft ( aşea ) ?
sau ( tot psiholojic ) c-ar fi un pion
ci primeşti(prin telefon) comanda ?
mie DELYKA-mi sunî a "produs"
pi cari trebi musai sî-l eviţ a-l ingera
un produs periculos ! periculos iecspus
produs ci-ţ vine-a-l regurgita
i o făpturî delicatî ci mă evitî
când un gentîlmen ca mini o invitî
sî sî-ntîlneascî la Catolici (în faţî)
ia ci-o crezut , cî vreu s-o ieu di soatî ?
io vreu doar sî-i arăt c-am dat sângi
şî cî di aproapili meu îmi vine-a plângi
şî s-o văd în ceru' gurii ... îi oranj,sau .. ?!
şî-n funcţii di asta o **** poati-i dauhappy

1.10  RE: * trimis de
(18 feb 2012, 22:40:27
dragilor, de ce nu faceti schimb de adrese de mess si sa ne scutiti de prostiile voastre
1.11  RE: * trimis de
(19 feb 2012, 08:20:08
dacă ai fi într-adevăr un cetăţean onest mi-ar fi făcut mare plăcere să-mi spui "dragule" , dar aşa .. ?! eşti un băsist care face un sluj ce-l repugnă pe oricare cetăţean onest , plus că suntem la o rubrică propagandistă cu "sânge vărsat" (nu mă ispiti ! ) . De fapt conversaţia mea cu Taz o priveşte pe Delika (mă simt atât de ridicol până şi să-i scriu nicknameul) astfel încât AICI trebuie consumată,nu pe mess .

p.s. Mulţumesc pentru înţelegere şi , dacă te mai sună Delika să-i dai o mână de ajutor spune-i că-i aşteptăm mânuţa ei delikată şi intervenţionistă acilea , şi întreab-o , din partea mea : de ce dispar nave , avioane şi alte-alea în Triunghiul Bermudelor iar apa nu ?
1.12  RE: * trimis de
(19 feb 2012, 10:00:59
" Shut up, ANALFABETULE! " ??? Noooo , prieteneeee !!! io de-acu'l aştept cu interes (ce doar când tre' să lingă-i dă ghes) acilea . Mai e un personaj (care se satisface la gându' că-i "delikată") pe care-l aştept să ne spună de câte ori a donat EA sânge ( pfui,era să-ntreb : cât sânje a supt de la bobor , bine că m-am înfrânatlaughing )

1.13  RE: * trimis de
(19 feb 2012, 11:28:12
:)))))) nu-i rau. ai pierdut ceva timp sa faci asta. esti absolut penibil.laughing)
1.14  RE: * trimis de
(19 feb 2012, 11:39:16
si ca sa-ti dau un singur si mic exemplu cu cate ineptii ai scris aici , am sa-ti fac o singura corectura. n-ai notiuni elementare de gramatica " treziti-va, adevaratii protestatari din bucuresti, au protestat............" HELLO, CARE-I SUBIECTUL SI CARE-I PREDICATUL , UNDE-S VIRGULELE. TI-AS FACE O ANALIZA A FICARUI CUVINTEL IN PARTE , DACA MI-AR PERMITE TIMPUL. DAR UITE CA, SPRE DEOSEBIRE DE TINE, EU CHIAR AM UN SERVICI SI ALTE TREBURI DE FACUT SI N-AM TIMP. DAR TE LAS PE TINE SA FACI ANALIZA, CA DOAR TU ESTI PLATIT DE USL SA STAI TOATA ZIUA SA SPUI PROSTII. PT ASTA IEI BANUTI.
NICI TU , NICI CEI DIN SLEAHTA TA USL-ISTA N-AVETI SIMTUL RIDICOLULUI IN VOI. SUNTETI PENIBILI. CUM SA STAI SA CAUTI ATATA IN ARHIVAlaughing))))) frustratule !!!!!!!:)) nu te baga nimeni in seama in viata reala si stai si f... lumea la cap pe diverse forumuri.laughing)
1.15  RE: * trimis de
(19 feb 2012, 12:36:56
n-ai inteles.nu sunt ofensat, ma distrez doar .cam cat de id... poti sa fii sa stai sa cauti atat in arhiva. drept e ca te-am provocat, am facut apel la prostia ta si a functionat. deci care-s subiectele si care-s predicatele din acea fraza?laughing

inga????????laughing))))))

mai cauta, mai cauta. ai sa gasesti multe virgule puse gresit:))))))
1.16  RE: * trimis de
(19 feb 2012, 14:25:34
cutu, cutu. cam cat de usor esti de dresat. de asta te-a ales usl-ul:)))) bravo, ai fost un elev constiincioslaughing SI daca tot te-ai prins care-s subiectele si predicatele, de unde acea virgula pusa intre un subiect si-un predicat. si promit ca ma uit cand am timp sa vad ce ineptii ai mai scris.laughing penibil id... ce esti:))
SIincer m-am amuzat azi copios pe seama talaughing AI REUSIT SA ATINGI CULMEA RIDICOLULUI. Dar pt tine e a fost usor. e o stare de normalitatelaughing
Hai mai concentreaza-te putin si vezi ce greseli de redactare am mai facutlaughing

asta, nu inainte de a-ti aminti de acel monumental "inamovobil" al tau care de fapt era "inamovibillaughing

1.17  RE: * trimis de
(19 feb 2012, 15:15:19
sa raspund elegant la un eseu??:)) tu ai pretentia sa numesti eseu ceea ce scrii tu aici ?:))
sa argumetez documentat la ce tazmanian? la p.u.p.ku.r? aici doar tu poti raspunde documentat, si in cunostinta de cauza. practici, eu nu.
cu totii stim sa insultam, acum depinde si de educatia de acasa a fiecaruia. mie educatia nu-mi permite. la tine e si educatie usl-ista: insultati, insultati, insultati.
si da ai dreptate, esti demn.......doar de mila, nici macar de dispret nu. atat poti.
1.18  RE: * trimis de
(19 feb 2012, 16:23:16
sah mat!laughing))
1.19  RE: * trimis de
(19 feb 2012, 16:53:42
hai ca poate n-ai inteles, sah mat si IGNORE. E o rusine pt mine sa fac polemica cu cei ca tine, cu cei care au vocabularul tau.
ss
usl-ist nesimtit si cu vocabular de balta!!
2.   Comentariu trimis de
(18 feb 2012, 11:11:28
Apreciez initiativa tinerilor. Suceava are nevoie de sange si e bine ca au reusit sa stranga bonurile pentru a cumpara alimente. Bravos ..
2.1  RE: Comentariu trimis de
(18 feb 2012, 11:19:30
cei care au avut candva nevoie de sange pentru ei sau pentru cineva drag sigur vor apricia acest gest. Cat despre donatia facuta la centrul de noapte va indemn sa faceti si voi donatii, mai ales in perioada asta cat este frig.
2.2  RE: Comentariu trimis de
(18 feb 2012, 11:53:52
De ce nu se face popularitate atunci cind un om amarit vine sa doneze pentru a cumpara piine si lapte la copii? De ce nu se spune ca oamenii sarmani doneaza singe iar Flutur cu Base, Boc, Udrea, Olteanu,Videanu, Anastase si ai lor au furat salariile si pensiile , alocatiile iar grohacul portocaliu Lungu le fura din taxele locale ca sa ii faca fiului baruri in centrul Sucevei si sa schimbe pavele??? De ce trebuie sa se doneze singe pentru afacerile de asfaltare pe care Flutur le-a incheiat cu fostul PSD-ist de la Botosani Contac...care a primit contracte de asfaltare de 25 mil de euro pe o firma de a sa care se ocupa cu confectii???? Sa fie o intimplare ca varul lui Flutur e primar de Botosani si apropiat al clanului Contac?
Acesti tineri care sunt pacaliti si doneaza pentru imaginea PDL ( partid de laturi) joaca intr-o comedie tragica cu iz umanitar.
De ce nu ati donat pina acum? AAAAAA......vin alegerile...
2.3  RE: Comentariu trimis de
(19 feb 2012, 00:01:27
tu de ce nu donezi mclean, in loc sa stai sa stai sa debitezi prostii pe aici?
3.   .. trimis de
(18 feb 2012, 11:14:29
forța.. forța..!
4.   Comentariu trimis de
(18 feb 2012, 11:23:26
o initiativa laudabila! Felicitari si succes! Harsovschi asta chiar se misca, are initiative laudabile. Alte organizatii de tineret in Suceava nu sunt? Se pare ca nu...
4.1  RE: Comentariu trimis de
(18 feb 2012, 12:30:49
Alti tineri doneaza dar nu accepta ca imaginea lor sa fie afis electoral!
4.2  RE: Comentariu trimis de
(19 feb 2012, 00:06:01
e normal sa mediatizezi. e un bun exemplu si pentru alti tineri. ce ar trebui sa mediatizeze mclean? pe tine si ineptiile tale?
5.   Frantz trimis de
(18 feb 2012, 11:25:01
As spune ca vine campania electorala dar stiu, din articolele mai vechi, ca este o actiune periodica a acestor tineri.(2002-2012).
Bravo si daca de luni merge cel putin o persoana la donat sange este un castig pentru noi toti.
5.1  RE: Frantz trimis de
(18 feb 2012, 11:37:06
au avut şi liberalii o chestie dintr-asta , Frantz , da' nu s-a făcut mare tam-tam pe chestia asta ( la vremea respectivă ). Cât despre perioada 2002-2012 , ei bine ?! nu s-a păstrat o constantă a acţiunilor de acest gen ( pe bune.. e hilar numai să te gândeşti serios că-i realizabil aşa ceva) ... putem schimba registrul şi să spunem ( culmea coincideţei , tot într-un an electoral) şi despre acţiunea "tinerilor" băsişti în ceea ce priveşte ecologizarea oraşului . Facem pariu că vom asista la un iterum ( reloaded ) cât de curând ?
5.2  RE: Frantz trimis de
(18 feb 2012, 11:57:06
Cred ca nu ai inteles nimic. 2011 a fost an electoral? Dar 2010?
O fi fost prin Irak poate, nu in Romania!
Macar am inteles ceva din postatea ta. Esti PNL-ist. ( ceea ce nu inseamna ca e rau)
6.   N-a fost politizata actiunea si merita felicitati trimis de
(18 feb 2012, 11:32:15
Interesanta actiunea voastra, si am vazut ca n-a prea fost politizata. A zis parca ceva viceprimarul de PDL dar asa, in treacat. Cu cat politicienii se vor abtine in perioada urmatoare de la pomeni electorale cu atat vom putea spune ca am intrat in normalitate. Bravo tinerilor, luati-o pe cont propriu !
7.   Hemoglobina trimis de
(18 feb 2012, 11:39:58
Atat a mai ramas din marea armata a lui Flutur..52 de " ortaci" platiti ( saracii) pentru un gest , de altfel umanitar, dar cu iz politic. Bravo pentru acesti tineri si rusine pentru cei care ii manipuleaza politic. Se incearca din rasputeri cistigarea credibilitatii si s-a recurs si la ....singe..Propun pe viitor donarea de organe locuitorilor din Burkina Faso! Cica Woodrea nu a putut dona ( si bine a facut ) ca avea hemoblobina scazuta. Chioru stie de ce...
De ce nu scrieti cind un om sarman merge sa doneze singe ca sa cumpere piine la copii?
7.1  RE: Hemoglobina trimis de
(18 feb 2012, 11:46:56
MClean, in afara de rautati mai esti capabil de ceva? Nu sunt fan PDL, au bilele lor negre, (bine, ca nici cu USL nu mi-e rusine) dar decat sa venim cu asemenea pareri rautaciose si distructive mai bine i-am incuraja sa implice si pe altii. Du-te si tu si doneaza mai bine decat sa stai pe forumuri
7.2  RE: Hemoglobina trimis de
(18 feb 2012, 11:52:02
Si comentariul tau este cu iz politic. Conform logicii tale, si tu esti un "ortac", dar de aceasta data unul usl-ist, un ortac al criticatului. Daca e asa lumea o sa decida care "ortaci" merita laudati. Din punctul meu de vedere, tu ar trebui sa sa taci, cand vine vorba de oameni platiti, ca macane dragul meu.
7.3  RE: Hemoglobina trimis de
(18 feb 2012, 11:56:48
ok ( nu ma numi drag...si mai ales al tau) te las pe tine sa vorbesti.."ortacule" ......Va tine PDL-ul si simbata la servici?
7.4  RE: Hemoglobina trimis de
(18 feb 2012, 12:00:19
KLAUS si DUDUCRISTIAN....se vede ca inaintasii pedeleilor au donat si s.p.e.r.m.a nu numai singe. Rezultatul e evident....la PDL-isti mama prostilor e permanent gravida si naste foarte aproape zilnic gemeni.
7.5  RE: Hemoglobina trimis de
(18 feb 2012, 12:13:52
Aceste proceduri se fac umanitar,nu coexista doar datorita unei culori politice!Prin apartenenta unui grup e normal sa se implice si in astfel de actiuni,o actiune chiar laudabila!Ar trebui sa ia si altii exemplu,macar atat,macar atat !
7.6  RE: Hemoglobina trimis de
(18 feb 2012, 12:19:38
Tu esti prea legat)(a) la ochi ( ca sa nu te fac altfel). Daca sint in scop umanitar de ce nu se spune " 52 de tineri suceveni au donat singe voluntar"'?
Auzi...la DELYKA....." nu coexista datorita unei culori politice" si titlul e " 52 de tineri din PD-L Suceava......" . Daca nu erau din PD-L nu era singele bun?
7.7  RE: Hemoglobina trimis de
(18 feb 2012, 12:25:53
Bravo tinerilor donatori!...Rusine celor care profita de pe imaginea lor...!
7.8  RE: Hemoglobina trimis de
(19 feb 2012, 12:52:06
bravo tineri donatori. si bravo si pt cei care au avut aceasta initiativa. un grup de tineri cu preocupari frumoase, umane, morale.
8.   Pot lua exemplu si altii trimis de
(18 feb 2012, 11:43:02
E nevoie de sange ca de aer. Decat sa taiem frunze la caini pt a fi in centrul atentiei, mai bine am dona fiecare dintre noi macar 1 data pe an sange. Ar fi foarte important pt noi toti.
8.1  RE: Pot lua exemplu si altii trimis de
(18 feb 2012, 12:25:27
MClean, se vede ca ai facut scoala la fara frecventa, de aceea nu trebuie sa te faca nimeni idiot pentru ca se vede asta de la o posta. Limbajul tau certifica faptul ca ai ramas repetent in scoala profesionala iar copilaria ti-ai petrecut-o printre blocuri, dupa ce cotrobaiai prin poseta la ma-ta
8.2  RE: Pot lua exemplu si altii trimis de
(18 feb 2012, 12:32:33
Ma mori tu si familia ta ca asa e...
8.3  RE: Pot lua exemplu si altii trimis de
(18 feb 2012, 12:36:00
Daca pe tine Klaus copilaria te-a frustrat de momente frumoase specifice virtei asta nu inseamna ca toti am trait aceleasi experiente.
Mai bine o scoala profesionala facuta la timp decit o diploma de facultate "obtinuta" la 35 de ani. ( cica unele ar fi la facultati de sport private)
8.4  RE: Pot lua exemplu si altii trimis de
(18 feb 2012, 20:27:32
Apropos cica PDL-istul Balan a facut la Grupul Scolar ( adica profesionala cum zici tu KLAUS) si a dat bacalaureatul la 28 de ani. Acum inteleg despre ce vorbesti tu...
P.S. Sa dea boala lui Calache in voi daca mai stergeti comentariul pupincuristilor securisti.
9.   Celelalte partide si societatea civila unde-s ? trimis de
(18 feb 2012, 11:43:04
Ar trebui si ONG-urile si alte partide sa se implice in actiunea de donare de sange, pentru ca zilnic au loc accidente, din pacate, urmate de operatii si saracii oameni suna disperati din spitale pe la rude sa le trimita la donat, altfel nu primesc sange.
In loc sa dezbata legea transparentii si alte povesti ONG-urile din Suceava mai bine s-ar implica in campania asta. Avem nevoie de actiuni cu caracter umanitar nu de dezbateri sterile. O sugestie catre tinerii de la PDL ar fi sa incerce sa implice si alte partide cu organizatiile lor de tineret in campania asta
9.1  RE: Celelalte partide si societatea civila unde-s ? trimis de
(18 feb 2012, 12:41:19
Nu mai fi frustrat tinere!...probabil ai fost printre cei carea au donat ( laudabil...fara discutie) si acu dupa comentariile de aici ti-ai dat seama ca pedeleii s-au folosit de imaginea ta pentru a incepe campania electorala. Cu un avocat bun...ai putea scoate ceva banuti...si se pare ca ai nevoie..!
9.2  RE: Celelalte partide si societatea civila unde-s ? trimis de
(19 feb 2012, 00:12:21
mai mclean , ai afirmat acum vreo cateva saptamani ca nu lauzi pe nimeni............e drept, dar nici n=-am vazut vreo critia la adresa colegilor tai usl-isti.
10.   Comentariu trimis de
(18 feb 2012, 11:57:58
IDIOTI PD-L-ISTI, IN FRUNTE CU ASTA CARE E PLIN DE IFOSE,HARSOVSCHI.DEH PENALUL FLUTUR E MENTORUL SAU.TREBUIA SA ISI FACA RECLAMA TAMPITII.DA CAND FURA ZILNIC DE CE NU DAU ARTICOLE IN ZIAR?PRECIZEZ CA NU SUNT ANGRENAT POLITIC PENTRU A CRITICA MIZERIILE ASTEA CARE POARTA NUMELE DE POLITICIAN,MEBMBRU,ETC.SI INCA CEVA PENTRU FRAIERII CARE AU POZAT ACOLO-LOCURILE LA CASCAVAL SUNT OCUPATE.HARSOVSCHI UNEALTA ZBURATORULUI SI A PRELIPCARULUI A MANIPULAT INCA O DATA.
10.1  RE: Comentariu trimis de
(18 feb 2012, 12:31:46
Dar de unde stii tu ca fura, de la conferintele de presa rasuflate ale lui Milici? Dupa naduful cu care scrii e clar nu "nu esti" implicat politic, se vede de la o posta. E usor sa spui ca fura, dar exista vreo dovada, vreo ancheta? Daca fura vor pati ca altii, dupa ce nu vor mai fi la putere. Adica asa ca Nastase, pe care probabil tu-l simpatizezi, Fenechiu-le !
10.2  RE: Comentariu trimis de
(18 feb 2012, 12:44:17
Bravo tinerilor donatori..Rusine celor care ii folosesc ca afis electoral!
11.   Daca vreodata... trimis de
(18 feb 2012, 13:45:13
....voi fi in situatia de a da coltu' si voi avea nevoie de o transfuzie, mai bine dau coltu' decat sa accept sange de la vreun pdl-ist..mi-ar fi rusine toata viata de mine k m-am injosit in halul asta..
..cat despre bravii donatori, pe vreo 5-6 din fotografie ii cunosc personal de mult timp..sa nu-mi povesteasca nimeni nimic ded ei, k ctiu foarte bine ce-au facut si inainte de a fi in pdl si dupa..deci, ciocu' mic
12.   Rusine pdl trimis de
(18 feb 2012, 14:23:56
va folositi de acesti tineri pentru campania electorala...daca vreti cu adevarat sa ajutati oamenii care au nevoie de sange sau de alimente o puteti face fara a va afirma prin presa si sa incercati sa aratati oamenilor cat interes are pdl ul pentru ceilalti concetateni,pentru ca isi dau si singuri seama cat de importanti sunt pentru pdl cand nu au ce manca si traiesc de pe o zi pe alta

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei