Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 feb 2012 - Anul XVII, nr. 33 (4938)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Critici

Băişanu susţine că deputatul Sanda-Maria Ardeleanu nu a sprijinit universitatea suceveană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, consideră că în timpul guvernării PD-L, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava nu a beneficiat de acelaşi sprijin ca atunci când la putere s-au aflat liberalii. Băişanu a făcut referire în special la fostul prorector al universităţii, actualul deputat PD-L de Suceava Sanda Maria Ardeleanu, precizând că aceasta nu a reuşit să sprijine în nici un fel instituţia de învăţământ superior din Suceava. Alexandru Băişanu a declarat că în perioada guvernării liberale, fostul ministru al Educaţiei, Cristian Adomniţei, a fost cel care a alocat importante sume de bani pentru dezvoltarea infrastructurii universităţii. Preşedintele PNL Suceava a spus că în perioada în care el a fost prefect al judeţului, tot Cristian Adomniţei a fost cel care a transferat în proprietatea universităţii sucevene o suprafaţă de 30 de hectare de teren pentru construcţia unui nou campus universitar.
„Dacă vorbim de influenţa politicului în Universitatea Suceava, am putea spune că PNL a avut o influenţă pozitivă. Acum, când la guvernare este PD-L, raporturile s-au schimbat, Universitatea Suceava fiind marginalizată. Doamna fost prorector Ardeleanu, actual deputat şi membru în comisia de învăţământ din Camera Deputaţilor, dar şi Gheorghe Flutur nu au reuşit să sprijine universitatea”, a spus Băişanu. El a adăugat că după preluarea puterii de către PD-L, fondurile Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava au scăzut „la aproape zero”, iar lobby-ul făcut universităţii a dispărut în totalitate.

 

Băişanu: Noul rector trebuie să comunice extraordinar de bine cu autorităţile locale

Alexandru Băişanu, care este şi conferenţiar universitar în cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, a spus că din punctul său de vedere viitorul rector al acestei instituţii ar trebui să ştie să comunice „extraordinar de bine” cu autorităţile locale şi judeţene. „Lucru care până în momentul de faţă nu s-a întâmplat extraordinar de bine. Dar sper ca viitorul rector să o poată face, pentru că trebuie să se renunţe la orice orgoliu”, este de părere Băişanu.
Întrebat pe cine va susţine pentru funcţia de rector al universităţii sucevene, dintre Aurel Burciu şi Valentin Popa, Băişanu a spus că opţiunea sa va fi exprimată prin vot secret. Totuşi, Alexandru Băişanu a declarat că actualul prorector Aurel Burciu şi-a dat demisia din PNL în urmă cu aproximativ un an, acesta preferând să se concentreze doar pe activitatea din cadrul universităţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu susţine că deputatul Sanda-Maria Ardeleanu nu a sprijinit universitatea suceveană.
 Vizualizări articol: 736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu susţine că deputatul Sanda-Maria Ardeleanu nu a sprijinit universitatea suceveană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   USL = PCR = Mizerie trimis de
(10 feb 2012, 11:11:11
Bine ca a sprijinit-o domnul Baisanu...Inainte sa se ia de altii sa ne explice domnia sa ce a facut el pentru Universitatea din Suceava, in afara de faptul ca a scos absolventi pe banda rulanta....
2.   Dezinformare trimis de
(10 feb 2012, 11:53:41
Nu cred ca stie dl Baisanu cate a facut dna Ardeleanu pentru USV si nici cate a vrut sa faca dar nu a avut cu cine....Probabail ca asa intelege dumnealui sa isi faca campanie, dezinformand!
3.   Proiect e-learning trimis de
(10 feb 2012, 12:21:35
Unde era domnul Baisanu cand la USV se semna finantarea Proiectului de Dezvoltare a Platformelor de tip e-learning de aproximativ 5 miliarde de lei vechi in prezenta ministrului PDL Vreme, a deputatului Ardeleanu?
4.   Comentariu trimis de
(10 feb 2012, 12:57:52
o adevarata doamna .un profesor extraordinar!
5.   Comentariu trimis de
(10 feb 2012, 14:55:38
Se pare ca Baisanu nu stie sa mai faca si altceva inafara de a-i critica pe altii. De ce nu ne prezinta o situatie cu ce a facut el ptr USV, daca e asa de viteaz.
6.   :) trimis de
(11 feb 2012, 10:09:07
intradevar.. Baisanu a sustinut Universitatea Suceava prin absentarea de la cursuri lasand studentii care nu erau asa importanti decat conferintele lui de presa:) ... adevarul e ca si Baisanu si Dontu si toti smecherii din USL incearca prin toate mijloacele sa ii critice pe toti cei care au facut ceva in judetul acesta. Gresit baieti lumea va stie cat de incapabili suntetihappy
7.   ................... trimis de
(11 feb 2012, 11:08:19
Daca doamna Sanda Maria Ardeleanu facea parte din Pnl,cu siguranta contura si realizarile dumneaei,insa totul e politic!
8.   Pentru LORIPOP trimis de
(11 feb 2012, 11:43:51
Stii ce facea Baisanu in perioada aia ? Recruta studenti ca mine sa vina in pnl sa il sustina .... nu avea el timp pentru ca sa vada asemenea proiect(figurantu dracului) ... Baisanu esti unul dintre cei mai urati profesori din USV !!!!!!!!! ( vorbeste un student )
9.   ... trimis de
(11 feb 2012, 15:14:27
vorbeste cine?>...Baisanu care nu stie sa lase politica afara cand intra la Universitate....si in timpul "cursurilor"( si alea odata la 5 luni)...vorbeste despre Pnl-ul lui....si denigreaza studenti care nu fac parte din acelasi partid politic ca si el?....
10.   ... trimis de
(11 feb 2012, 20:21:39
crezi dumneata asta????eu una nu ...cred ca s-au facut destule,dar bineinteles ca doar asa va puteti ridica in slavi..va credeti ceea ce nu sunteti domnule...
11.   Comentariu trimis de
(11 feb 2012, 20:57:31
Universitateaconfusedtefan Cel Mare" a beneficiat de un sprijin consisten , sau modernizat multe corpuri a ajuns aparatura nou ... etc.
12.   LUPUL MORALIST trimis de
(15 feb 2012, 09:22:13
Nu stiu ce a facut sau nu a facut doamna Ardelean pentru Universitatea Suceava dar este o mare DOAMNA si un bun profesor universitar pe cind acest taran incult numit baisanu este si va fi profesor universitar cind voi fi eu PAPA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei