Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 oct 2011 - Anul XVI, nr. 233 (4831)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Harşovschi: „Şedinţa de terapie de grup a liderilor USL a fost un fiasco total”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PD-L, Lucian Harşovschi, a catalogat întâlnirea liderilor Uniunii Social Liberale, Victor Ponta (PSD) şi Crin Antonescu (PNL), cu membrii şi simpatizanţii suceveni, care a avut loc ieri, la Shopping City Suceava, drept „o şedinţă de terapie de grup” care a fost „un fiasco total”. Organizaţia de Tineret a PD-L Suceava, a spus Harşovschi, observă un sindrom deosebit de periculos care bântuie prin opoziția suceveană, şi anume „frica acută și compulsivă de electorat”. Primele simptome, a adăugat democrat-liberalul, au fost remarcate cu câteva zile în urmă la preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, care a anunțat că Gheorghe Flutur trebuie să se ascundă, deoarece la Suceava vor veni piesele grele din arsenalul USL, copreședinții Ponta și Antonescu.

„Pe fondul acestor așteptări, vizita liderilor USL a fost un fiasco total. În loc să găsească populația județului adunată în piețe publice, dornică să fie eliberată de dominația portocalie, care o obligă să circule pe drumuri noi, modernizate și tulbură liniștea medievală de pe la sate trăgând rețele de apă, gaze și canalizare, Ponta și Antonescu au fost duși la o cafenea, la o întâlnire ce seamănă oarecum cu ședințele alcoolicilor anonimi. Mai exact, șefii USL și adepții lor din teritoriu s-au plâns unii altora că le este frică de PD-L și că electoratul nu îi votează tot de frică. Ceea ce nu au specificat socialiștii și liberalii din cafenea este faptul că într-adevăr oamenilor le este frică să mai voteze politicieni care nu au făcut niciodată nimic și le este frică să nu se întoarcă vremurile în care în județnu se făcea nimic altceva decât afaceri dubioase cu terenuri în zona Metro sau cu banii împrumutați de primării pentru programul <Utilități și mediu>. Din acest motiv, mulți dintre actualii primari PSD nu au participat la această întrunire a anonimilor politici și au plecat la Vatra Dornei, alături de primari PD-L, la " Ziua Muntelui - Ziua Apelor Curate"”, a declarat Harşovschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Harşovschi: „Şedinţa de terapie de grup a liderilor USL a fost un fiasco total”.
 Vizualizări articol: 899 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Harşovschi: „Şedinţa de terapie de grup a liderilor USL a fost un fiasco total”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 3 oct 2011, 11:03:48
Omului îi dat să fie
Puţin fericit , puţin mizerabil
Puţin şi-n rahat ( prin puţină gingie )
Dar să fie 100% ipocrit .. asta-i condamnabil

Răutate , maliţiozitate
Toate amestecate’ntr-o scăfârlie .. portocalie
Nu vezi că a ta activitate
Te va băga’n rahat ( legat de Primărie ) ? ? ?
Întreabă-l pe Lungu !happy ( el ştie )

Icapitalismul stupid bucovinean
Naşte manifestări de sertar ( specifice ţie )
Domnule Harşovschi , vezi-ţi de-al tău bostan
Fiindcă nu mai e mult pân’ la anu’ , şi .. cine ştie ? !i dont want to see
2.   Nedumerire trimis de
( 3 oct 2011, 22:16:57
cu vreo doua saptamani in urma, flutur prezenta candidatii lui la primariile din judet. intimplator, citeam in "monitorul" de atunci ca erau aproape 50, plus vreo zece de la psd + pnl, si inca vreo doi independenti. fain e ca la adunarea asta de care e vorba acum, cu ponta si antonescu si altii, in sala era printre invitati si un penelist, actual primar la dornesti, prezentat de flutur ca fiind candidatul sau la alegerile viitoare. chestia e, ori l-ati pus din greseala in lista din articolul cu pedeleul, ori uselistii habar nu au ce le fac subordonatii
3.   HORSOVSCHI UN POLITICIAN DE DOI BANI> trimis de
( 9 oct 2011, 11:06:48
De unde pana unde a ajuns Horsovschi mare politician,cand mai ieri habar nu avea ce este politica? A nimerit din intamplare sa inscrie in pdl,unde dealffel sunt mai multi tineri de teapa lui,iar acum o face pe marele strateg al pdl!Cand si cadn apare cu cate o teorie fantasmagorica doar,doar o sa-l mai apreciaza cineva.De asta data vad ca se ocupa de tinerii psdisti si tare ii jeleste ca au incaput pe maini rele!Il sfatuiesc sa invete de la popor;tacerea e de aur.
4.   Sa scapam de hoti trimis de
(14 oct 2011, 12:25:36
deci asta credeti voi e parea voastra despre cei ce vor sa schimbe ceva in aceasta tara si mai e ceva legat de Suceava eu ca tanar m-am saturat de Pit-Bul flutur decis sa o otravesc cu madre drag si craj sa o eutanasiez ,dar vai am uitat cine striga acest lucru eu stiu ca o sa primesc un atac la acest comentariu deloc politicos vai doamne la curtea de la aia mare din germania domnule ai sa ajungi ca ai furat aceasta tara cu stima si darg doar eu
5.   Gata cu hotia trimis de
(14 oct 2011, 12:27:17
dargi politicieni o sa va dati seama cand cineva o sa va bata la usa si o sa zica bai dar pana cand o sa ne mai furati?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei