Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 oct 2011 - Anul XVI, nr. 233 (4831)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Avram a recunoscut că a luat şpagă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ca oameni cărora ne pasă de semenii noştri, ar trebui să ne îngrijoreze starea de sănătate a domnului Sandu Mircea. Se ştie că domnia-sa a avut de curând probleme serioase, care i-au împiedicat deplasarea. O deplasare pe măsura funcţiei sale, de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, o deplasare prin care ar fi putut contribui plenar la progresul fotbalului nostru. E adevărat, era vorba de o întâlnire cu procurorii DNA, una care i-a fost solicitată oficial. Faptul că domnul Sandu Mircea (Naşu’, mă!) n-a putut să onoreze un asemenea moment important în misiunea sa pe acest pământ, din cauza sănătăţii precare, mă face să mă îndoiesc serios de faptul că va putea fi în continuare acelaşi luptător tenace în folosul fotbalului românesc. Deci, cu celelalte cuvinte, ne pensionăm şi noi mai cu talent? Nu de alta, dar ne pot pensiona alţii cu forţa, azil inclus.

Şi da, referitor la întrebarea sa din conferinţa de presă în care îi punea proptele lui Avram, plimbarea cu elicopterul poate să fie considerată şpagă în anumite circumstanţe. Care, ca să vezi, erau îndeplinite în cazul lui Avram. Dacă e aşa de banal, hai să le trimitem şi noi elicopterul observatorului şi arbitrilor de la meciul cu Belarus! Sau te pomeneşti că ne dă UEFA cu firma-n cap?

Trecând la Avram, chiar dacă minimalizăm totul şi luăm de bun tot ce bălmăjeşte, coruperea sa este evidentă. Zice că n-a primit plicul („gyuri”, auzi la ei!) de la Ţerbea? OK, dar recunoaşte că a primit vin „şi alb, şi roşu”. Alţii, mai fraieri, dacă au nuntă sau divorţ, îşi plătesc băutura pentru petrecere. Alea cincizeci pe care i le cere lui Borcea n-or fi mii de euro, ci şampanii, aşa cum pretinde Avram. Perfect. Şpagă! Păi Moggi nu a dat ceasuri? A dat, şi după aia s-a dat de ceasul morţii. Ce-au păţit Moggi şi Juve a fost posibil pentru că ăla care a luat măsurile nu ştia cât de bun dansator era Moggi şi, în plus, era într-o stare de sănătate care i-a permis nu neapărat să se deplaseze, dar măcar să judece. La noi, ăla se miră că şi plimbatul cu elicopterul a început să fie considerat şpagă...

Dacă la Borcea lucrurile sunt clare, la Ţerbea procurorii mai trebuie să demonstreze legătura sa cu clubul din Târgu Mureş, el neavând funcţie oficială. N-ar trebui să fie prea greu. Şi nici Porumboiu nu e porumbel, unii mai scrupuloşi pot interpreta ca un pui de trafic de influenţă discuţia sa cu funcţionarul Avram.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avram a recunoscut că a luat şpagă!.
 Vizualizări articol: 873 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Avram a recunoscut că a luat şpagă!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei