Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iul 2011 - Anul XVI, nr. 173 (4771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Postul de viceprimar rămas vacant la Broşteni, câştigat de PD-L cu ajutorul opoziţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat-liberalul Ştefan Şancariuc este noul viceprimar al oraşului Broşteni. El a câştigat postul rămas vacant după demisia liberalului Nicolae Chiriac, în urma votului din şedinţa Consiliului Local de vineri, 22 iulie, întrunind 14 din 15 voturi posibile. Practic, democrat-liberalul şi-a adjudecat funcţia cu voturile opoziţiei, întrucât PD-L are în Consiliul Local Broşteni doar cinci reprezentanţi. Uniunea Social Liberală deţine majoritatea în deliberativul local, PSD având şase reprezentanţi, iar PNL doi. Deliberativul local mai are în componenţă un PRM-ist şi un consilier independent.

Fostul viceprimar liberal, Nicolae Chiriac, a demisionat din funcţie din motive personale în urmă cu trei luni de zile. De altfel, el l-a şi propus pe democrat-liberalul Şancariuc în funcţia de viceprimar. Ştefan Şancariuc este consilier local la Broşteni chiar de la înfiinţarea deliberativului. Pe linie politică el a deţinut postul de preşedinte al Organizaţiei Locale a PD, ulterior PD-L, în prezent ocupând funcţia de vicepreşedinte. Şancariuc va face echipă cu primarul PD-L Stelian Chrilă.

„Sunt convins că împreună cu primarul vom face o echipă bună, cu atât mai mult cu cât suntem de la acelaşi partid. Până acum, la Broşteni primarul a fost de o culoare politică, iar viceprimarul de altă culoare şi fiecare a tras în direcţii diferite. Eu nu am venit în primărie să fac politică, ci administraţie, să rezolv problemele oamenilor. Fiind consilier chiar din prima legislatură, oamenii aşteaptă multe de la mine şi nu vreau să-i dezamăgesc”, a declarat Şancariuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Postul de viceprimar rămas vacant la Broşteni, câştigat de PD-L cu ajutorul opoziţiei.
 Vizualizări articol: 639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Postul de viceprimar rămas vacant la Broşteni, câştigat de PD-L cu ajutorul opoziţiei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jocul dublu al consilierilor psd trimis de
(30 iul 2011, 13:35:31
Este de neinteles ce politica fac consilierii psd,daca la functia de vicepresedinte a votat cu pdl,inseamna ca putin le pasa de politica dusa de sefii organuzatiei judetene.
2.   Joaca de-a primari trimis de
(11 aug 2011, 10:17:06
POI CE SA FACI ASTA E ROMANIA!!CE SA FACI FUTEM MERGEM PLATIM LA VOT,ADICA ORICE PRIMAR CARE DA DE BAUT E BUN,ACUM EU NU ZIC CA VICELE DIN BROSTENI NU A FOST BUN ADICA,ADICA EU AS INTERZICE CA PRIMARI DIN CELE 42 DE JUDETE SA-SI BAGE NEAMURILE IN PRIMARIE,NU-I ACUZ PE TOTI DAR MAJORITATEA FAC ASA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei