Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 apr 2011 - Anul XVI, nr. 100 (4698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Vizită

Vasile Blaga şi-a prezentat candidatura la şefia PD-L în faţa colegilor din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, s-a aflat în cursul zilei de ieri în judeţul Suceava pentru a-şi prezenta moţiunea cu care va candida la şefia acestei formaţiuni politice. Întâlnirea cu democrat-liberalii suceveni a avut loc la Gura Humorului, la Hotel Best Western, în aceeaşi locaţie în care liderul PD-L, Emil Boc, şi-a prezentat candidatura în urmă cu două săptămâni. Vasile Blaga a fost însoţit la Gura Humorului de mai mulţi semnatari ai moţiunii sale, printre care Cezar Preda, Sorin Frunzăverde, Cristian Boureanu, Radu F. Alexandru, Costică Chenacheu sau Mihaela Popa. La întâlnirea cu Vasile Blaga au fost prezenţi şi preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, parlamentarii PD-L de Suceava Orest Onofrei, Ioan Bălan, Sorin Fodoreanu, Dan Gabriel Gospodaru şi Sanda-Maria Ardeleanu, primarul Sucevei, Ion Lungu.

După discuţiile cu democrat-liberalii suceveni, secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a declarat că la Gura Humorului şi-a prezentat moţiunea cu care va candida în faţa unei organizaţii foarte puternice. Blaga a subliniat că PD-L Suceava are cei mai mulţi parlamentari, precum şi un număr foarte mare de aleşi locali. Vasile Blaga a spus că adversarii pe care îi are sunt în PSD şi PNL şi nu în rândul democrat-liberalilor. Secretarul general al PD-L a precizat că, din punctul său de vedere, alegerile interne din partid nu sunt uşoare, însă prezentarea programelor politice ale candidaţilor se face cu decenţă. „Niciodată nu sunt uşoare alegerile interne într-un partid. Noi prezentăm programe politice şi o facem cu multă decenţă, pentru că noi, în interiorul partidului, suntem prieteni, avem dezbateri de idei absolut necesare. Adversarii noştri sunt în PSD şi PNL. Adversarii noştri sunt domnul Antonescu şi domnul Ponta, nu cei din PD-L”, a declarat candidatul pentru şefia PD-L. Făcând referire la colegii din PD-L care prin declaraţiile pe care le fac demonstrează că îi sunt adversari, Vasile Blaga a spus că „nu ştiu ce vorbesc”. „Pe unii să-i ierte Dumnezeu pentru că nu ştiu ce vorbesc, dar n-aş vrea să comentez ce vorbesc ei. Unii trebuie să-şi motiveze o poziţie sau alta, dar eu cred că o puteau face mult mai decent", a mai precizat Blaga.

La rândul său, vicepreşedintele PD-L Cristian Boureanu a spus că, din punctul său de vedere, Vasile Blaga va câştiga în faţa lui Emil Boc. Boureanu a spus că voturile nu vor fi acordate pe prietenie, ci pe responsabilitate.

 

Flutur îl susţine în continuare pe Emil Boc

După ce Vasile Blaga şi-a prezentat moţiunea, preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că va rămâne în continuare alături de Emil Boc, susţinând candidatura acestuia pentru şefia PD-L. Flutur a spus că îl va ajuta pe Emil Boc să obţină preşedinţia PD-L, arătând că acesta a câştigat toate competiţiile electorale. Liderul democrat-liberalilor suceveni a apreciat că în cadrul PD-L are loc o competiţie democratică, în care fiecare candidat îşi prezintă moţiunile cu care vor candida. Gheorghe Flutur a arătat că după ce Theodor Paleologu îşi va prezenta moţiunea în faţa membrilor PD-L Suceava, această organizaţie îşi va da votul pentru susţinerea moţiunilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Blaga şi-a prezentat candidatura la şefia PD-L în faţa colegilor din Suceava.
 Vizualizări articol: 435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Vasile Blaga şi-a prezentat candidatura la şefia PD-L în faţa colegilor din Suceava2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(30 apr 2011, 11:08:53
Deparcă n-ar fi vorba despre noi , nepăsători
Asistăm cum ne e omorâtă speranţa
Uităm că speranţa nu se naşte de multe ori
Capul sus şi pumnu’ strâns face diferenţa

Tăcând murim , şi ne minţim .. tăcând
Propaganda hiperbolizată portocalie
Te ţine pe loc .. dar reuşeşti doar alergând
Asta românul a uitat ( sau ... nu ştie )

Cu libidoul pentru viaţă încătuşat , în prezent
Trăim c-o frică mai mult autoimpusă
Prietene sucevean , dacă nu ai argument
Mi-e teamă că speranţa ţi-e la cimitir depusă

Curios ca un motan în călduri ( Ha ! e previzibil , fireşte )
Bleaga , cu-al său cor de răcituri ( vor lua ţeapă , moldoveneşte)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei