Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mar 2011 - Anul XVI, nr. 58 (4656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La viitoarele alegeri

Toţi primarii suceveni ai PNL vor candida pentru un nou mandat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toţi primarii liberali din judeţul Suceava vor candida pentru un nou mandat din partea PNL. Anunţul a fost făcut de preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, care a precizat că nici unul dintre actualii primari ai acestui din partid nu ar trebui să-şi facă griji cu privire la o nouă candidatură la alegerile locale din anul 2012.

„Pentru celelalte localităţi avem oameni care vor să candideze pentru a-i trimite acasă pe cei care nu şi-au făcut treaba. În fiecare localitate există, de fiecare dată, un om mai bun decât cel care este în funcţie. Nimeni nu este de neînlocuit. Şi, în funcţie de ce vom discuta cu cei din PSD, vom stabili împreună. Ei vin cu propunerile lor, noi cu ale noastre, iar în urma discuţiilor vom stabili unde vom avea candidaţi proprii şi unde vom avea liste comune şi candidaţi comuni”, a spus Băişanu.

Liderul liberalilor suceveni a arătat că, din punctul său de vedere, la stabilirea listei de candidaţi pentru Consiliul Local Suceava ar trebui să existe paritate, în condiţiile în care, la ultimele alegeri locale, PSD şi PNL au avut scoruri electorale apropiate.

Alexandru Băişanu a declarat că nu acelaşi lucru se va putea aplica în cazul listei de candidaţi pentru Consiliul Judeţean, în condiţiile în care PSD are mai mulţi primari în judeţul Suceava.

„La nivelul Consiliului Judeţean există o oarecare discrepanţă, pentru că PSD are mai multe primării. Dacă primarii noştri nu ar fi trădat, cu siguranţă am fi fost la egalitate şi acum. Dar în zonele unde nu avem candidaţi nici noi şi nici PSD, îi vom avea pe cei pe care îi are acum PD-L. Asta pentru că foarte mulţi primari şi-au arătat interesul şi şi-au dat girul pentru a candida din partea USL”, susţine Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toţi primarii suceveni ai PNL vor candida pentru un nou mandat.
 Vizualizări articol: 811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toţi primarii suceveni ai PNL vor candida pentru un nou mandat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Usl trimis de
(11 mar 2011, 11:56:15
Din partea PNL Raauti va candida GALAN C.SI VA OBTINE 2,3% +21,3% din partea psd=24,6%usl.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei